teo olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu demek bence gereksiz. sonuçta adam euroleague asist lideri ve rakibimiz maçı 11 asistle bitirdi, ha bu asla demek olmuyor ki Teo olsaydı bunlar bizi yenerdi. bence dünkü atmosferde sağlıklı bir Fenerbahçe avrupada her takımı yener.
ilk beşi gördüğümde şaşırmadım dersem yalan olur. yani Obra reisten sürprizler görmeye alışığız ama dün birkez daha şaşırttı, sanırım dehasının alametlerinden biri de sürekli şaşırtabilmesi. maça gelince, açıkçası CSKA benim beklediğimin çok üstünde bir savunma yaptı, gerçekten onlarda bu maçın bir mesaj maçı olduğunun farkındaydı ve o mantaliteyle çıkmışlar sahaya ama bu işler bazen terse döner))) mesaj vermeye çalışırken mesajı alırsın ve bu hep kalır içinde. eğer bu iki takım bundan sonraki bir aşamada tekrar karşılaşırsa, ki bu ancak f4 te olabilir gibi, ruslar biliyor ki favori Fenerbahçe.
Oyunculara tek tek değinmeye gerek yok kanımca, bir bütün olarak çok başarılıydık. zaten bu tip maçlarda öyle anlar oluyorki maçı 6 sayıyla bitirmiş bir adam, o sayıların zamanı ve yerinden dolayı, istatistiğe yansımayan bir katkı vermiş olabiliyor , özellikle de bu tip çok sert savunma maçlarında. bir kez daha o salona gidip gırtlak patlatanlara, koça , oyunculara, herkese teşekkür ederim bu güzel akşam için.
Bütün maç boyunca oturup İzmir Marşında ayağa kalkanlara da teşekkür ederim ( hiç olmazsa tepki verecek bir kısım kalmış olduğu için o insanların vucutlarında, ülkemizde yaratılmak istenen omurgasız kişiliksiz ve duyarsız kitlenin bir mensubu olmamak bir ayrıcalıktır ve bunun gösterilebildiği ender yerlerden biridir Fenerbahçe.gurur duyuyorum Fenerbahçeli olduğum için, CSKA ya yenilsek te gurur duyarım çünkü biz skor odaklı bir taraftar grubu değiliz.....) neyse kusura bakmayın fazla uzayıp gidecek