Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216331 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2760 : 24 Şubat 2017, 11:49:14 »
Fenerbahçemizin  Olympiakos'u 67-64 yendiği karşılaşmada 27 sayıyla maçın skoreri olan Bogdan Bogdanovic, maç sonunda FB TV’ye konuştu. Takım mücadelesine vurgu yapan Bogdanovic, "Her zaman olduğu gibi performansım hakkında konuşmayı sevmiyorum Takım halinde iyi mücadele ortaya koyduk. 4. çeyrekte ve 2 çeyreğin başında iyi savunma yaptık. Kazanmayı bildik. Taraftarlarımızdan harika bir destek vardı. Anadolu Efes maçını kaybetmemize rağmen buradaydılar, teşekkürler” dedi.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2761 : 24 Şubat 2017, 11:57:43 »
3.periyot bennet oyuna girince acaba patlama mı yapacak dedim. Bir kere 3lük denedi. Oda elinde patlayan bir 3lüktü aslında. Savunma da ilk defa iyi gördüm şahsen. Bir kere top çaldı. Gelişme var ama bakalım ne olacak. Umarım sağlam bir şekilde patlar ama bu patlama Real Madrid deplasmanı olur... 3. Çeyrek çok kötüydük zaten. Onun için çokta birşey diyemiyorum... takım olarak son çeyrek müthiş bir oyun sergiledik. Takım derken seyirci Koç ve oyuncular. Hepsine tşk ediyorum...

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2762 : 24 Şubat 2017, 12:03:12 »
Bende savunmada iyi buldum bennett'in, şu anda takım savunmasına odaklanıyor gibi. Hucumda herhangi bir rolü yok. Çok iyi bir ikili oyun bitiricisi olacagını düşünüyorum ve 3lük isabetlerini artırırsa seneye antiç yerine iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #2763 : 24 Şubat 2017, 15:10:43 »
Bennett devre arasında ısınırken 4-5 tane üçlük denedi, hiç birini sokamadı.. Maçta da bir üçlük denedi, onu da sokamadı.. İlginç..

ilk çeyrek Antiç, üçüncü çeyrek Bennett süre aldı.. İkisinin oynadığı dakikalarda savunmamız kötüydü.. Belki bütün sayıları Antiç ve Bennett üzerinden yemedik ama takımın yumuşak karnının Antiç ve Bennett olduğunu düşünüyorum.. İkisinden biri sahada olduğunda savunmada sırıtıyoruz, hücum tarafında dün ikisinden de hiç katkı alamadığımız için maç zora girdi.. Index rating olarak toplam katkıları: 0

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2764 : 24 Şubat 2017, 15:15:43 »
Bennett devre arasında ısınırken 4-5 tane üçlük denedi, hiç birini sokamadı.. Maçta da bir üçlük denedi, onu da sokamadı.. İlginç..

ilk çeyrek Antiç, üçüncü çeyrek Bennett süre aldı.. İkisinin oynadığı dakikalarda savunmamız kötüydü.. Belki bütün sayıları Antiç ve Bennett üzerinden yemedik ama takımın yumuşak karnının Antiç ve Bennett olduğunu düşünüyorum.. İkisinden biri sahada olduğunda savunmada sırıtıyoruz, hücum tarafında dün ikisinden de hiç katkı alamadığımız için maç zora girdi.. Index rating olarak toplam katkıları: 0

Bennet'li kısma hiç ama hiç katılmıyorum...
Antiç için lafım yok onun zaten belli defoları var.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #2765 : 24 Şubat 2017, 15:59:14 »

Bennett kenara gelirken 2.20 civari süre vardı , skor 45-47 idi. periyot sonunda antiç girdi ve bir anda fark açıldı. ben özellikle savunmada dikkat ettm yardımlar iyiydi, kısayla kaldıgında yenilmedi, sutlara el kaldırdı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2766 : 24 Şubat 2017, 22:38:36 »
RAkip yavaş yavaş pana olacak gibi duruyor

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #2767 : 24 Şubat 2017, 22:55:37 »
Kazan, kazansın da 4.luk mevzu kapansın

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2768 : 25 Şubat 2017, 00:07:56 »
KAzan son salise 3 lüğüyle maçı verdi..:(

Çevrimdışı ulgenunal

• Üye
« Yanıtla #2769 : 25 Şubat 2017, 02:18:49 »
Her işte bir hayır vardır. Benim öngörüm:

- Biz muhtemelen 4. olacağız, nisbeten düşük bir ihtimal 3.lük de olabilir. Dolayısıyla muhtemelen 5. ile eşleşeceğiz (az bir ihtimal ise 6. ile eşleşme)

- Pana, Crvena, Baskonia, Efes (ve hatta belki Daçka) 5. ve 6. sıraların adayları.

- Bu 5 takımdan tercih edeceğim iki takım sırasıyla Crvena ve Pana. Kalan 3 takım Baskonia, Efes, Daçka ise özellikle forvetteki atletik kadro yapılarıyla ve transition oyunlarına yatkınlıklarıyla bize ters gelen rakipler ve playoff'ta bize sıkıntı yaratabilecek takımlar.

- Dolayısıyla Pana'nın yukarıda kalması için Unics galibiyeti çok kritikti. Ben bunun bize hayırlı bir sonuç olduğuna inanıyorum. Pana ilk 4 için bize rakip değil, zira toplam 16 takım içinde kalan 7 maçtaki en zorlu fikstür Pana'nın ve aşağılara inme ihtimali oldukça yüksek. Mümkün olduğunca fazla galibiyet almaları 5-6 sıralarında tutunmaları için önemli.

- Bizim ilk 4'teki pozisyonumuza en büyük risk Crvena olacaktır, her gün üzerine koyarak ilerliyorlar ve kalan fikstürleri oldukça avantajlı. Biz ekstra bir düşüş yaşamazsak sıkıntı olmayacaktır, ancak önümüzdeki 4 maçın en kritik olanı haftaya oynayacağımız Zalgiris deplasmanı. Zalgiris bugün Brose'yi deplasmanda yenince yarışın içine iyice girdi maalesef. Haftaya Zalgiris'i kazasız geçersek (ki formda da olsalar bize ters gelen bir kadro yapısı yok), gerisi daha kolay olacak.

Özetle ben Pana'nın son saniye 3'lüğüne fazla üzülmedim :)  Umarım 5 ve 6 Crvena ve Pana olur (hayırlıysa tabi :))

Çevrimdışı ulgenunal

• Üye
« Yanıtla #2770 : 25 Şubat 2017, 02:27:02 »
Ek olarak:

Baskonia, Efes, Daçka ile toplam 4 maç yaptık Euroleage'de. Daçka'ya 2 maçı da kaybettik, Baskonia'da dağıldık. Tek galibiyetimiz içeride Efes'e, onlar da geçen hafta Ankara'da yendiler bizi. Ligde hem Efes'i hem Daçka'yı yendik, ancak iki maç da çok zorlu geçti.

Playoff'ta karşımıza çıkan her takımı süpüreceğiz elbet, ama bu 3 takımdan biraz ürküyorum yine de...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2771 : 25 Şubat 2017, 10:11:29 »
Daçka'nın 5 yada 6 olması mümkün değil. Fikstürleri çok zor. Baskonia da daha mağlubiyetler alacak. İlk 8 dışına çıkarlarsa kimse şaşırmasın diye haftalar öncesinden yazmıştım. Şu anki form durumlarına göre 5.sırayı pana yada efes alır gibi. Muhtemelen bu iki takımdan birisi rakibimiz olur.
Şahsen Pana'yı isterim.  Hiçbir zaman bir Türk takımı ile eşleşmeye sıcak bakmıyorum avrupada. Gereksiz stres ve anlam yükleniyor o maçlara.
Real'in taşşak geçtiği Daçka maçlarında da bunu fazlasıyla gördük.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2772 : 25 Şubat 2017, 10:26:35 »
Lull'in ilk çeyrek performansı uzun zamandır izlediğim en etkili bireysel performanstı. 19 sayı attı ilk çeyrekte ve Daçka'nın ipini çekti.
Maç sonunda attığı üçlüğü de izlemenizi tavsiye ederim. 

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #2773 : 25 Şubat 2017, 11:17:19 »
Playoffta bende şahsen türk takımlarıyla eşleşmek istemem hem dacka hem de efes atletik ve fizik olarak iyi takımlar iyi oynadıklarında bize ters geliyorlar ve dacka mağlubiyetleri malum..
 Playoffa bu kadar gereksiz anlam ve gerginlik yüklemeye gerek yok pana yada kızılyıldız gelsin daha iyi olur kızılyıldız özellikle evinde iyi bir takımda olsalar oyun tarzları olarak bize ters gelmezler.
 Pana ile eşleşmenin tek sıkıntısı OAKA olur orada  en son ne zaman kazandı hatırlamıyorum yada kazandık mı resmen lanetli yer bize  :(

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2774 : 25 Şubat 2017, 11:51:43 »
Bu haftaki maclar sonunda ilk sekizde puanlar acisindan ilginc bir durum ortaya cikti. Soyle ki Baskonia haric ustteki takimlar birer galibiyet farkla siralanmis durumda, Baskonia'nin da 1 galibiyet az olsa tam olacakti :)

Bize bakinca forumda farkli gorusler gormekle birlikte ve kalan maclara baktigimda 3. bitirme ihtimalimiz hic de az degil hatta 2.ligi bile zorlayabiliriz diye dusunuyorum. 1.lik ise Dacka'ya kaybetmemizle birlikte epey zor hale gelmisti.

Yavas yavas ligin sonuna dogru yaklasirken heyecan her hafta daha da artiyor, evet mac mac gitmeliyiz tabi ama playoff ve f4 coskusunu dusunmeden edemiyor su gonul :)
Dünyanın En Güzel Takımı