Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216375 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2820 : 03 Mart 2017, 10:40:01 »
Melih'in hiç beklenmedik katkısı maçın bize dönmesinin en büyük etkenlerinden bir tanesi oldu. Ayrıca her ne kadar eksiklik olarak görülse de, son zamanlardaki performansları düşünüldüğünde Kostas ve Vesely'nin olmayışı da avantaj oldu diye düşünüyorum. Nihayetinde çok kritik bir virajı daha kazasız dönmüş olduk. Darısı önümüzdeki maçlara.

Bu güzel galibiyet için emeği geçen  başta Udoh ve Bogdan olmak üzere herkese teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #2821 : 03 Mart 2017, 10:49:32 »
https://www.eventimsports.de/ols/brose/de/tageskarte/channel/shop/index/redirect
Bamberg üstte yazan mesaja yeni eklemeler yapmış."Fans ohne...." ile başlayan kısım.Tam olarak ne diyorlar?

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2822 : 03 Mart 2017, 11:19:40 »
https://www.eventimsports.de/ols/brose/de/tageskarte/channel/shop/index/redirect
Bamberg üstte yazan mesaja yeni eklemeler yapmış."Fans ohne...." ile başlayan kısım.Tam olarak ne diyorlar?
Bileti olmayanlar gelmesin, giseye bilet cikmayacak, bileti olmayanlar alana alinmayacaklar diyor. Sadece ordaki fenerbahce dernegine bilet vermisler bizim icin..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2823 : 03 Mart 2017, 11:47:28 »
Arkadaşlar vesely ve kostasın yokluğu belki bu maçta sırıtmadı ama özellikle kostasın yokluğu önümüzdeki süreçte bizi çok zorlayacak. Çünkü takımda 2 gard birde bogdan vardı. koç oyunda duruma göre bogdanı gardların yanına, oyunun tıkandığı  durumlarda birebirlerle veriyor, bogdan drivelerlarla oyunu götürüyordu. dün akşam bu tıkanma durumunda melih devreye girdi. boby nin ve bogdanın alacağı süreler belli ve en kötüsü ikisinin beraber alacağı süreler çok kısıtlanacak. yani önümüzdeki maçlarda perimetrede ki alternatifimiz çok azaldı. bu tabiki topa baskıda da kendini gösterdi. orada da sıkıntı yaşayacağız, önümüzdeki maçlarda.
şimdi bilemezdik  ama şu ahmet kendini biraz daha erken gösterseydi de bennet yerine veteranda olsa bi gard alsaydık.
hadi hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #2824 : 03 Mart 2017, 13:29:14 »
Bileti olmayanlar gelmesin, giseye bilet cikmayacak, bileti olmayanlar alana alinmayacaklar diyor. Sadece ordaki fenerbahce dernegine bilet vermisler bizim icin..

Yardımınız için teşekkür ederim.İstanbul'da Anadolu Efes ile uğraşıyorduk Almanya'da da Bamberg çıktı karşımıza.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2825 : 03 Mart 2017, 13:48:57 »
mevzu Veysel'i eleştirmemek değil ki ,
geçen senenin altında olduğunu herkes söylüyor ben de dahil . bundan Ekpe'nin artan dominasyonunun olduğunu da düşünüyorum ben hatta
Ekpe yokken Vesely'nin tek başına oynadığı Panatiakos - Kazan VE Galatasaray maçlarında hiç böyle tepkiler yoktu da birden mi oldu
eleştirmek ayrı mesele de '' takımı negatif etkiliyor filan ''
birisine takıldı mı takılıyor garip

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2826 : 03 Mart 2017, 13:52:50 »
Arkadaşlar vesely ve kostasın yokluğu belki bu maçta sırıtmadı ama özellikle kostasın yokluğu önümüzdeki süreçte bizi çok zorlayacak. Çünkü takımda 2 gard birde bogdan vardı. koç oyunda duruma göre bogdanı gardların yanına, oyunun tıkandığı  durumlarda birebirlerle veriyor, bogdan drivelerlarla oyunu götürüyordu. dün akşam bu tıkanma durumunda melih devreye girdi. boby nin ve bogdanın alacağı süreler belli ve en kötüsü ikisinin beraber alacağı süreler çok kısıtlanacak. yani önümüzdeki maçlarda perimetrede ki alternatifimiz çok azaldı. bu tabiki topa baskıda da kendini gösterdi. orada da sıkıntı yaşayacağız, önümüzdeki maçlarda.
şimdi bilemezdik  ama şu ahmet kendini biraz daha erken gösterseydi de bennet yerine veteranda olsa bi gard alsaydık.
hadi hayırlısı bakalım.

iyi de abi
Ahmet ile Bennet farklı pozisyonların oyuncuları
Nerden bileceksin KOstas 4 hafta sakatlanacak
ayrıca hiç katılmıyorum yük binmesine
şu anda Dixon ile Bogdan'a soralım şu durumdan memnunmusunuz diye
% 80 evet diyeceklerdir.
Melih de kostas yokken devreye girer işte kadroda bu yüzden bulunmuyor mu
iyi bir kostas her zaman lazım ona laf etmek kendisini de çok severim ama son 2 aylık haliyle katkıdan çok zararı vardı. Belki de sakatlığının etkisi ile kötü oynuyor da olaiblir 4 hafta sonra daha güçlü daha iyi döner diye düşünüyorum
bu süreçte de Melih'i kazanırız..
fena olmaz mı ?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2827 : 03 Mart 2017, 13:53:47 »
Ne zaman bu takımın bütün unsurlarıyla gerçek bir takım olduğunu anlayacağız..Hepsinin vakti gelecek..Belki kostas-vesely alley-oop u ile kupayı kaldıracağız son saniyede...Sakin beyler...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2828 : 03 Mart 2017, 14:42:35 »
mevzu Veysel'i eleştirmemek değil ki ,
geçen senenin altında olduğunu herkes söylüyor ben de dahil . bundan Ekpe'nin artan dominasyonunun olduğunu da düşünüyorum ben hatta
Ekpe yokken Vesely'nin tek başına oynadığı Panatiakos - Kazan VE Galatasaray maçlarında hiç böyle tepkiler yoktu da birden mi oldu
eleştirmek ayrı mesele de '' takımı negatif etkiliyor filan ''
birisine takıldı mı takılıyor garip
Abi Allah aşkına yapma ya. Kimsenin takıldığı falan yok.
Sadece performansı düşse tek kelime etmeyeceğim.
Mesele Vesely'nin bu sene büründüğü ruh hali..
Adam Ekpe'nin yükselen performansından bile etkilenmiş.
Ekpe yokken iyi oynamak ne demek?
5 dk. da 3 faul alıyor. Hücum faul yaptıracam diye olmadık numaralar yapıp teknik faul alıyor. Bu seneki vücut dili..
Tabi ki takımı negatif etkiliyor. Hatta koç bunu bazı maç sonu ropörtajlarında bizzat dile gtirmedi mi Vesely'den memnun olmadığını..

« Son Düzenleme: 03 Mart 2017, 14:42:58 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2829 : 03 Mart 2017, 17:14:24 »
Pek istatistiklere yansımasa da Kalinic i de unutmamak lazım, mecburen elinde kalan toplarda yaptığı faul ve kayıplar dışında oldukça faydalı oldu bence, zaten 30 dakika sada kalması da bunun bir göstergesidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2830 : 03 Mart 2017, 17:26:12 »
Abi Allah aşkına yapma ya. Kimsenin takıldığı falan yok.
Sadece performansı düşse tek kelime etmeyeceğim.
Mesele Vesely'nin bu sene büründüğü ruh hali..
Adam Ekpe'nin yükselen performansından bile etkilenmiş.
Ekpe yokken iyi oynamak ne demek?

bu benim yorumum dostum..
bu adam böyle hissediyor mevzusu değil
belki de takımdaki rol ile alakalı bir durum .. bunun altından bi kötü niyet aramaya gerek yok ..

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #2831 : 03 Mart 2017, 17:35:19 »
Melih özlediğimiz Melih gibi çıkıp üçlüklerini attı, korkmadan çekinmeden şut atınca çok tehlikeli bir silaha dönüşebiliyor, son zamanlar eleştirmiştim ama çıkıp en güzel yanıtı verdi sağolsun :)

Ekpe çok başka bir seviyede bence, bloklar, oyunu okuması, ürettiği sayılar asistler, Allah nazarlardan saklasın.

Adamım Bennett'da ilk sayılarımızı bir üçlük göndererek kazandırdı, 1 asist ve 1 top çalması var. EL için başlangıç olmuş oldu, 9 dk süre aldı şimdiye kadar EL'deki en uzun süresi ve ilk kez + index ratingle maç bitirdi. Pota altında iyi yer tutmayı öğrenirse atletizmiyle iş yapar. Beklemeye devam.

Sonuç olarak güzel bir galibiyet oldu, Bogdan klasını konuşturmaya devam ediyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2832 : 03 Mart 2017, 17:41:24 »
Vesely'yi göndersek tüm büyük takımlar kapısında yatar. Gecen yılki finalden bu yana kafasını hala toparlayabilmiş değil ama ne olursa olsun çok değerli bir uzun.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2833 : 03 Mart 2017, 17:58:53 »
Udoh kadar, belki daha fazla maaş alıyorken insanların o performansı beklemesi çok doğal. Umarım biraz uzak kalmak iyi gelir çünkü sıkıntısı mental. Yine de, eğer yıl sonuna karar bu hali (anında faul problemi ve geçen seneye göre vasat oyunu) düzelmezse seneye bizimle olacağını sanmıyorum. Umarım düzelir.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2834 : 03 Mart 2017, 18:13:54 »
Melih kimsenin beklentisi olmayınca iyi oynuyor ya da atıyor..yarın bişiler bekle hüsran olur