Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 208857 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2910 : 09 Mart 2017, 23:18:44 »
Su baskonia takimina 2 macta da yenilecek takim miyiz biz, mac da bize gelmisken cok uzdu bu maglubiyet:( Playoff'ta bunlarla ya da Dacka'yla esleselim istiyorum. Ikisiyle de hesap kabardi, tahsilat yapip burunlarindan getirmemiz lazim.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2911 : 09 Mart 2017, 23:27:44 »
Yenilgiyi bir kişiye bağlamak istemem takımın çoğu ciddi kötü günündeydi..ama salonda vesely i izlerken gerçekten rahatsız olmaya başladım..bence takıma ciddi zarar veriyor..

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2912 : 09 Mart 2017, 23:31:37 »
Valla basket takımı çok strese sokuyor bu sene inşallah ilk 4 ü kaybetmeyiz

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2913 : 09 Mart 2017, 23:35:37 »
Oly yarin kaybederse hala 3. bitirme sansimiz var mi sizce?
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2914 : 09 Mart 2017, 23:49:24 »
Bogdan hariç takımın tamamına yakını tanınmayacak kadar kötüydü. Bogdan da yoruldu ve son topta batırdı.
Hocanın doğum günü, 200. galibiyet günü, ilk maç çok kötü yenilmişsin ve bunun bilince olduğunu gösteren açıklamalar yapıyorsun ve salon full çekiyor. Bu şartlar altında Bobby, Nunanly, Datome ve Vesely. Resmen tel tel döküldüler. Hocaya da seyirciye de ayıp ettiler.

Baskonia'ya karşı Daçka ve Efes gibi baştan vurup geçmezsen tek topa sokarlar şutu yenilip gidersin. Bıkmadık artık maçlara rezalet başlayıp sonra da yakalayıp öne geçicez diye insan üstü gayret sarfetmekten.
Her maç sıçrayamıyorsun işte.

Efesle iki galibiyet kaldı aramızda ve onların evinde oynayacağız. Ciddi ciddi Efes'i 4.lük potasına soktuk. Valla bravo. 4.olmasalar bile büyük ihtimal 5 bitirecekler. Hiç ama hiç istemediğim bir eşleşme olacak. Umarım böyle bir şey olmaz.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2915 : 09 Mart 2017, 23:54:45 »
Valla ben efes e 5. İçin hiç hesaba katmamıştım..şimdi fikstürlerine bakınca 6 maçın 4 ü içerde zalgiris ve madrid deplasmanı..pana zaten çok kötü, kızılyıldız da biyer de saçmalarsa efes 5 olabilir

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2916 : 09 Mart 2017, 23:57:11 »

Bu tip takımlara hucumda yapamıyoruz sanki.Daçka, Baskonia hatta ilk maçtaki  Maccabi.Umarım playofflarda bu tip takımlarla eşleşmeyiz.Boddan dışında çift haneli sayı atan da olmadı.Hiç kaybedeceğimizi düşünmemiştim, koçunda doğum gunuydu yazık oldu salonda taraftarda da çok iyiydi.
« Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 23:57:49 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2917 : 09 Mart 2017, 23:59:33 »
Kritik bir anda Vesely'nin yardımı vardı, maçın kilit anlarından biriydi. Orada ya adam gibi ikili sıkıştırma yapmak lazım ya da adam değişmek gerekirdi. Bedavadan larkin'i çizgiye gönderdik.

Herkes birkaç kişiyi seçip ihaleyi ona yıkıyor ama nunnally, datome, dixon, vesely hepsi kötüydü. Bence tam performansı top 8 de gösterecegiz. Biraz rolantide maçlar oynuyoruz lig maçlarının zorlugu da etkiliyor. İlk yarıda da daçka ile lig maçının oldugu zaman zorlanmıştık. Şu maçlara göre ligdeki iddaamızı ölçmemek lazım.

Bennet ile ikili oyunlar çok keyifli olacak, 3lük yüzdesini yukarı çekerse efsane bir 4 numara kazanırız. Bekledigimden iyi oynadı, umarım devam eder. Ayrıca savunma ribaundlarında çok artı katıyor takıma.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2918 : 10 Mart 2017, 00:02:07 »
Bi de bennett iyi başlamıştı hoca unuttu kenarda onu..fakat fena patlaması var.takıma alıştıkça fayda verecek gibi...2 smacı da çok iyiydi

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2919 : 10 Mart 2017, 00:02:56 »
Oly yarin kaybederse hala 3. bitirme sansimiz var mi sizce?
Yok..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2920 : 10 Mart 2017, 00:08:21 »
4. bitirelim
sakatlar iyileşsin
Bir daha sakatlık olmasın..

Gruplardan sonra takım eski güzel günlerine döneceğine inancım sonsuz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2921 : 10 Mart 2017, 00:10:36 »
Baskonia ylada 2 galibiyet kaldı aramızda fikstürleri de çok zor değil kalan 5 maçın en azından 4 ünü almak lazım başkalarının maçlarına kalmamak için

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2922 : 10 Mart 2017, 00:15:06 »
Baskonia'nın kalan maçlarda kesin kazanır dediğim bir tane maçları bile yok.

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
« Yanıtla #2923 : 10 Mart 2017, 00:17:12 »
bennett maça iyi başladı 2.periyot çıktıktan sonra bir daha oyunun son bölümünde tekrar girdi.  pero antic 12 dakika, kalinic 34 dakika süre alırken açıkçası bennett'in bu kadar fazla kenarda oturması beni şaşırttı. antic'in ayakları gitmiyor hücumda spacingi var eyvallah ama switch yapan bir takım için çok ağır kalıyor savunmada. kalinic değişmeli adam savunmasında uzunla eşleşebiliyor eyvallah ama iyi bir kısa savunmacısı olduğunu söyleyemeyiz hücumda malum zaten. nunnally bir var bir yok, udoh yok, sloukas yok, vesely zaten sezon başından beri yok boby bu maç özelinde iyi değildi haliyle mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. bir şekilde f4 yaparız ama açıkçası final four için takım çok umut vermiyor.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2924 : 10 Mart 2017, 00:19:31 »
Takımın 2 temel sorunu var. Savunmadaki problemi İsmail Şenol güzel bir şekilde anlatmış:

Daçka'ya 2 kere kaybedip diğer iki maçta zorlanmamızın nedeni de Baskonia'ya 2 kere yenilmemizin nedeni de bu. Bogdan ve Kalinic dışında birebir savunması iyi olan oyuncumuz yok. Kalinic'i de üst düzey savunmacı yapan özelliği yardım savunmasını kusursuz yapması ve uzunları dahi savunabilmesi... Ancak ben yine de delici guardlar dışında birebir savunmasını beğeniyorum. Nunnally zaman zaman iyi savunma yapıyor ama istikrarsız.

Hücumdaki problem ise sadece 3 tane "ball handler"ımızın olması... Bunlardan biri sakatlandığında veya formsuz olduğunda hücum tıkanıyor. Koç Nunnally'den sadece ceza şutu olarak değil yaratıcılık olarak da faydalanmak istiyor lakin Nunnally bu konuda hiç ilerleme kaydedemedi. Perdeyi kullandıktan sonra topu uzuna geçiremediği gibi dripling üstü şut da atamıyor. İçeriyi zorlasa büyük ihtimalle top kaybı... Kalinic ve Datome de topla yaratıcı oyuncu değil mesela. Ben Nunnally ve Kalinic'ten birinin fazla olduğunu düşünüyorum. Her takımda Kalinic tarzı, savunma ve pis işleri yapan bir oyuncu olması gerektiği için sene sonu Nunnally ile yolları ayırıp yerine ceza şutundan daha fazlasını verebilecek bir oyuncu almalıyız bence. (Yanlış anlaşılmasın Nunnally'yi beğenmiyor değilim. İyi bir görev adamı.) Bogdan da giderse yazın cidden işimiz zor.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 00:25:08 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic