Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 208795 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2925 : 10 Mart 2017, 00:20:46 »
F4'te günlük performanslar önem kazanacak. Oraya kalalım da herşey olabilir. Önemli olan kalabilmek. F4'e kalırsak kaldıktan sonrası değil, F4'e kalabilme yolu ve süreci beni düşündürüyor.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2926 : 10 Mart 2017, 00:56:14 »
dixon da ball handler olarak fizikli biri savunduğunda çok sıkıntı çekiyor. geriye bir tek bogdan kalıyor ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Nunnually den topla bir şey yaratacak birini ortaya çıkarmaya uğraşmaktansa bu işi önceden beri yapabilen birilerini alsaydık keşke. nunnualy çok yetersiz ne dribling üstü şut var ne penetre var savunma desen elini kullanmadan yapamıyor sürekli bir adam kaçırma var zaten. herkesin aklında geçen sene sonunda bu takıma bir tane 4 numara şut atabilen bir tane de ricky hickman ın eski haline benzeyen biri alınması vardı ama koç hamle yapmadı maalesef geçen sene f4 zamanı yaşadığımız sıkıntıları bu yıl artarak yaşıyoruz yapılmayan oyuncu eklemeleriyle. Ben bu takımın üstümüzde takımlara ters gelen bir yapısı olduğunu düşünüyorum eğer tam sağlıklı durumdaysak o yüzden şampiyon olacağımızı düşünüyorum eğer f4 yapabilirsek umarım saha avantajını alıp güzel bir seriyle f4 e ulaşırız

Çevrimdışı IsaacCabrera

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • IsaacCabrera
« Yanıtla #2927 : 10 Mart 2017, 01:07:53 »
1. ya da 4. olmuşuz bence pek bir farkı yok ancak şu tarz maçları kaybetmek bana koyuyor açıkçası.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2928 : 10 Mart 2017, 01:13:24 »
Şöyle ne oynadığı belli olmayan hiçbir takımı yenemiyoruz abuk subuk maçlar verdik bu sene inşallah saha vantajı gitmez elimizden

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2929 : 10 Mart 2017, 01:34:37 »
Benim F4 yapacağımızdan şüphem yok. Sadece takımın düşündüğümüz kadar kusursuz olmadığını anlatmaya çalıştım. Kusursuz olan Obradovic. O olduğu sürece bu takım final four'un ciddi adaylarından biri olacaktır.

Maçla ilgili; Bogdan'a çok bağlı kaldık. Zaten 2 dakika dinlenmek için çıktı, o sırada Baskonia öne fırladı. Ekpe ve Kostas'ı (formda halini) çok aradık. Bennett'in katkısı gelecek adına çok umut verici ama daha fazla süre alabilirdi sanki. O son smaç neydi öyle?

Vesely'den artık umudu kestim zaten. Yaptığı fauller birbirinin kopyası oldu. Sene sonu Nba'e mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2930 : 10 Mart 2017, 01:44:34 »
Bennet hak ediyordu ama koç şans vermedi hiç mesela ilk yarıda melihi düşünebilirdik haftaya bamberg maçını ve içeride kalan 2 maçı alıp saha avantajını garantilemek efes ve madrid deplasmanları sıkıntı

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2931 : 10 Mart 2017, 08:37:11 »
Bogdan,Udoh,Kalinic dışında bire bir savunması mükemmel oyuncumuz yok.Sloukas ortalama üstü,Vesely atletizmi ile o açığı kapatıyor,o da motive olursa,Melih savunmasını ilerletti ama aldığı süre belli.Geçenlerde Cem abi'de yazdı,Maccabi,Laboral,Darüşşafaka gibi düzen dışı oynayan takımlara karşı çol zorlanıyoruz.Şahsen bu tür takımlara karşı aldığımız yenilgiler sinirimi bozuyor.Maça gelecek olursak Bennett,Bogdanovic,Melih dışında iyi oynayan olmayınca kaybetmek kaçınılmaz bir hâl aldı.Merak ettiğim bir nokta Vesely,Udoh yokken savunmada ne zaman katkı verecek,ribaundlara girecek.Seneye Vesely-Singleton değişimi fena olmaz gibi duruyor.Umarım Vesely Top8,F4 kendisini toparlayıp beni utandırır.Kostas'ı yerin dibine gömenler umarım dün Kostas'ın ne kadar önemli olduğunu anlamıştır.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2932 : 10 Mart 2017, 09:32:30 »
Hepimiz kadro korununca bu yil rahat rahat mac izleyecegimizi düşündü. Mağlubiyetlerin önceki senelerden daha çok sinirlendirmesinin sebebi bu bence bu sene

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2933 : 10 Mart 2017, 10:21:56 »
Bu tarz takimlari topa baski yapmadan ve surekli potaya gitmeden yenemezsin. Bizden daha atletik olduklarından her birebirde karsilamayi basariyorlarm birileri potaya gidecek adam eksiltecek savunma acilacak efes dacka hepsi cok rahat yendi bu laborali

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2934 : 10 Mart 2017, 10:28:58 »
cok cok iyi savunma yaptık ikinci yarı...ama 2. perıyot sonu olan bir anlık dalgınlık ve resmen baskonia'nın her kritik atısı sokmaları onlar ayaklastıgımızda sonucu belirledi...
yazık oldu...

nunnally 2. kez sans verdi hoca, orada belki mlih'e daha erken basvurmalıydı...belki o 2. periyotta ki amc sonu yasanmazdı..yada berk'e veirlen 2. sans gene melih'e veirlmeliydi...bilemiyorum...

hoca denedi oyuncuları mac icinde dixon-nunnaly ve berk'i kazanabilmek icin ama 3.de katkı vermedi...

ıste o dalgınlıkta rafa luz'dan 10 sayı yiyince ekstra mac gitti diyelim...

artık brose macı kazanılmak zorunda..ben hala 3 galibiyet ilk 4 icin yetecek diyorum...

bu kıran kırana maclarda rakiplerimizin en az 1 kez daha kaybedecegini dusunuyorum...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2935 : 10 Mart 2017, 10:44:53 »
Neredeyse her ceyrek sonu rakiplerimize seri veriyoruz bu sene belli bir efor gösterip yakaliyoruz rakipleri ama son 1 2 dk dinlendirmek icin rotasyon yaptigimizda seri yiyoruz tek kısa olarak bogdanin olmasinin etkileri tabi bunlar

• Üye
« Yanıtla #2936 : 10 Mart 2017, 10:59:43 »
baskonia:14/11

cska
brose dep
pana
gs dep
zalgiris

pana derken bir anda 4. luk icin en buyuk rakip bence baskonia oldu...cunku 19-11 baremine yaklasmaya en buyuk aday onlar cuunku bize karsı ikili averajı aldılar..resmen adamları ılk4 potasına soktuk top 8 dısına atmak yerine...
su tabloda baskonia'nın fiksturu kolay gozukse de bence degil...biz nasıl brose den korkuyorsak onlar da korkmalı...evinde cska ve pana maclarının her ikisini de kazanmaları bence zor...gs 'nin ne yapacagı belli degil ama macı satma ihtimalleri beni dusunduruyor...ama satmazlarsa cok rahat alabilir gs o macı...gelelim zalgiris maclarına...zalgiris eger 2 hafta sonra evinde yenerse efes'i son mac akadar 15-14 ile gelir ki; herhangi bir surprizle 16-14 yapıp kendini ilk 8 e atabilir..bu mac ilginc bir hale gelebilir baskonia icin...
haftaya baskonia ve bizim icin kritik hafta biz brose'yi yenip bunlar cska ya yenilirse zaten 18-12 maksimum yapacakları durum...
ama bence baskonia kalan 5 macta maximum 4 galibiyet alacak...ama bence 3...gs/zalgiris ve diger 3 mactan 1'ini..(cska-brose dep-pana)...18-12 yada 17/13...

pana: 14/11

real
milano
baskonia dep
cska
maccabi dep

su tabloda kalan 5 macta maxımum 4 galibiyet cıkarırlar bence...hele baskonia macları ınanılmaz kıran kırana gececek...ama bence 3 alırlar...milano/maccabi ve diger 3 mactan 1'ıni.(real-baskonia dep-cska)....18/12 yada 17/13

kızılyıldız:14/10

real dep
milano dep
olympiakos
barca dep
kazan
dacka dep

su tabloda kalan 6 macta maximum 4 galibiyet cıkarırlar bence...barca'nın rezillige evinde izin vermeyecegini dusunuyorum...dacka son macı satmaz diyorum turk takımları ıcın...ama bence 3 alırlar... milano/kazan ve diger 4 mactan ancak 1 ini.(real dep-olympiakos-barca dep-dacka dep)...18/12 yada 17/13

efes:13/11

brose
maccabi
zalgiris dep
fenerbahce
oly
real dep

su kalan 6 macta maximum 4 cıkarırlar bence...onundeki 2 macı alır efes ama  kalan 4 macı cok zor...zalgiris macı cok zor gecmeye aday eger zalgiris onundeki kazan macını alırsa iddası devam edecegi icin...ama 4 alırlar sanırsam...brose-maccabi-oly ve diger 3 mactan 1'ini...(zalgiris dep-fenerbahce-real dep)...17/13 olurlar...hadi hem zalgiris ve hem bizi de yenseler 18/12 edecekler....

bu durumda tum takımlar 17/13 ve 18/12 aralıgında bitirecek benim hesabıma gore...
bize 19-11 yetecek demektir..
bu da 3 galibiyet lazım demek...
yani brose dep-maccabi ve en kotu ihtimal evinde son mac barca yetecek...real ve efes deplasmanlrı kayıp olsa bile bize yeter bu sayı....

gorunen tablo su...ilk 4 un anahtarı bence haftaya cıkacak...yen brose'yi deplasmanda haftaya; cska sana kıyak yapsın koysun da su laborale ve sonrasında sende evindeki 2 macı kazan is bitsin...(artık maccabi ve son hafta barca'ya da hata yapmayız herhalde)..
olur da haftaya sacma bir durum ortaya cıkarsa efes macını kazanmaya cıkacaksın care yok...o sacma durum ise bizim brose ye kaybetmemiz degil de bunların cska'yı  yenmesi...cunku o zaman cidden 19-11 baremine cıkma sansı olur baskonia'nın...bu da bizim efes'i de yenmemiz yani 20-10 a cıkmamızı gerektirir...o yuzden sonraki hafta ya dua edicez ya brose'ye kaybetsinler diye biz maccabi'yi yenerken; yada biz efesle oynarken (macımız olum kalım macıyken) olası bir ters sonucta pana yensin istiyecegiz bunları...

koprunun altındna cok sular akar daha ama bence haftaya cska baskonia ya koyar; biz de brose ye koyar su isi bitiririz herhalde...bence su gecmis 25 mac icinnde en onemli maca cıkacagız kendi adımıza..(esasında dun yensek en onemli mac baskonia idi...farkına varamadık)

• Üye
« Yanıtla #2937 : 10 Mart 2017, 11:00:37 »
Neredeyse her ceyrek sonu rakiplerimize seri veriyoruz bu sene belli bir efor gösterip yakaliyoruz rakipleri ama son 1 2 dk dinlendirmek icin rotasyon yaptigimizda seri yiyoruz tek kısa olarak bogdanin olmasinin etkileri tabi bunlar
ceyrek sonlarında son 2 dakikaların istatistikleir olsa resmen toplam en az -100 yazar 25 macta...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2938 : 10 Mart 2017, 11:36:09 »
ceyrek sonlarında son 2 dakikaların istatistikleir olsa resmen toplam en az -100 yazar 25 macta...
aynen abi twitter da murat abi yazmis sabah her ceyrek sonu en az 5 sayi seri yemisiz laboral den bu soruna bir cozum bulmak lazim her ceyrek sonu bir son saniye basket yiyoruz gecen sene kac maci son saniyede kazandik f4 u son saniyede kaybettik. Bu sene neredeyse hic son saniye basketimiz yok f4 u son topta kazaniriz belki

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2939 : 10 Mart 2017, 11:40:56 »
3.çeyrek sonunda orta sahadan attıkları 3lük de salise farkı ile iptal oldu.