Bu sezon ilk kez bir el maçımızı 3:58 kala fark 9'a çıktığında kapattım:( Maçta denemediğim totem kalmadı, maçtan sonra dalga geçen gs li bjk li arkadaşlarla kavga ettim hala konuşmuyoruz, sinirlerimiz çok bozuldu.
Sakatlıkların, formsuzlukların da etkisiyle son 3 sezondur belki de en kötü ve şansız dönemimizi geçirdik (misal baskonia en kötü üçlük atan 3. takımken bizim maçta yüzde 43 le atması, maccabi maçı misal adam çok dengesiz attı son saniyede sekti sekti dalga geçer gibi girdi, efes maçı sonda çok iyi gelmişken kötü hakem kararları ve dixon ın gözü kapalı atacağı son üçlüğü kaçırması, kendi evinde rezalet bir oyun oynayan real'i yakalayıp deviremememiz aklıma geliverenler). Mis gibi 4. lüğü kendi ellerimizle vermiş olduk ona yanarım ama buna yapacak birşey yok artık. Her takımın başına gelebilirdi ve iyi ki playoff'tan önce oldu böyle bir dönem, biz üstüste 4 maç kaybetmedik bu sezon ve inanıyorum kaybetmeyeceğiz de, playoff'tan önce yaşanıp bitti artık.
Deplasmanda o maçı çalacaz artık başka yolu yok. Bu takımdan, koçtan, taraftardan hala umudum var mı hem de çok var, o kupa bizde.