Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206930 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3510 : 03 Nisan 2017, 15:23:51 »
Ben de acikcasi, Oly'i deplasmandan dolayi istemeyenlerdenim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3511 : 03 Nisan 2017, 16:02:20 »
Biz tam kadro olalım, sakatlar biraz da form tutsunlar, kim gelirse gelsin çok fark etmeyecek bence. Zira, Olympiakos seyirci avantajına sahipken CSKA da hayvani gard rotasyonuna sahip. Neticede tam kadro ve formda gidersek Top8 maçlarına saha dezavantajına rağmen %50 şansımız olacak. Dışarıda Olympiakos'a 20 sayıdan geldik, son topta kaybettik; Real'i onca eksiğe rağmen neredeyse yeniyorduk, gene son topta kaybettik; CSKA'ya ise neler yaptığımız malum. Ben çekinmiyorum şahsen kimseden. Velev ki tam kadro olalım da nefesimiz yetsin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3512 : 03 Nisan 2017, 16:56:01 »
Çoğunluk Oly yerine Cska'yı istiyor gibi taraftar baskısı olmayacağını düşünerek ama Cska'yı orda yenme ihtimalimiz olduğu gibi onlarında bizi İstanbulda yenme ihtimali fazla.Ama Spanoulis formsuzken,lojeski sakatken Oly'nin bizi İstanbul'da yenme ihtimalini çok düşük görüyorum ben.Deplasmanda da Oly'den bi galibiyet alamıyosan F4'e gitmenin pek bir anlamı yok bence.

aynen bu fikre katılıyorum...

her ne kadar oly nın taraftar destegi olsada oly e burada mac verme ihtimalin yok, cska ya var bence...

ustelik spa formsuz ve sakatken(yada hasta neyse artık derdi) oly den amc almak bence zor degil taraftara ragmen..

sahsen olacaksa oly tabi ki tercih sebebi f4 daha kolay yapılır...ama o zaman f4 de onumuz acık degil daha zorlu...yani birinden birini sececegiz..

ama f4 yapacagımıza yurekten ınanıyorsak cska'yı sımdıden temizlemek ortadan daha mantıklı.. o yuzden cska'yı sımdı istemek daha akılcı...yoksa tabii ki oly i isterim top 8 de...

ama sunu da beliteym su haliyle oly mi olsun pana mı olsun deseniz oaka'nın o halini gorunce ve obra nın oaka'da duygusallması sebebiyle bence iyi ki pana gelmiyor..saha dezavantajı olsun olmasın...

ayrıca el yonetiminin de son maclarda telkini olabilecegini dusunuyorum..bu is rekalam v epazarlama isi ise ve biletlerin %65-70 i turklere gitmisse fb yi ve cska'yı birbirine kırdırtma telkini gelebilir real madrid tarafına...

yunanlıların hakkını pao bu sene dolduracak f4'd ebence..zaten yeteri kadar uzak kaldılar...ispanyollaırn reali, biz ve cska isterler...

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3513 : 03 Nisan 2017, 17:41:24 »
Perşembe günü normal sezonun son maçında Barcelona Lassa'yı ağırlayacağız. Çok düşük de olsa hala 4. olma ihtimalimiz var. Gerçi bu maçın herhangi bir önemi olmasa dahi kazanmak gerek çünkü Euroleague'de 4 maç üst üste kaybetmek bu seviyedeki bir takım için kabul edilir bir şey olmaz.

İlk yarıdaki maçı deplasmanda 73-72 kazanmıştık. Bugüne kadar karşılaştığımız 17 maçta 12-5 Barcelona'nın üstünlüğü var. Sahamızda oynadığımız maçlarda da Barcelona'nın üstünlüğü var (6-2).

« Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 20:47:25 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3514 : 03 Nisan 2017, 17:44:00 »
Bence de enseyi karartmaya gerek yok..Tam kadro ile çıkacağımız her takımı her saha da bariz hakem oyunlarına gelmezsek yenebilecek gücümüz var..İnşallah sakatlar sağlıklı döner ve yeni sakatlık vermeden rakibimizin karşısına çıkarız..Biz değil gelecek rakip düşünsün bizimle eşleşme şansızlığını..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3515 : 03 Nisan 2017, 19:53:00 »
Biz tam kadro olalım, sakatlar biraz da form tutsunlar, kim gelirse gelsin çok fark etmeyecek bence. Zira, Olympiakos seyirci avantajına sahipken CSKA da hayvani gard rotasyonuna sahip. Neticede tam kadro ve formda gidersek Top8 maçlarına saha dezavantajına rağmen %50 şansımız olacak. Dışarıda Olympiakos'a 20 sayıdan geldik, son topta kaybettik; Real'i onca eksiğe rağmen neredeyse yeniyorduk, gene son topta kaybettik; CSKA'ya ise neler yaptığımız malum. Ben çekinmiyorum şahsen kimseden. Velev ki tam kadro olalım da nefesimiz yetsin.

Benim tek umudum, oyuncularin mental olarak daha farkli yaklasmalari.  Yeterli olur mu?  Yine mevcut oyuna bakildiginda yeterli olmadigini gorduk.  Demek ki, ekstra faktorlerin de devreye girmesi lazim.  Sakatlarin duzelmesi ve form tutma.  Bunlar da zaten sene basindan beri olmayan, gerceklesmeyen bir durumdan bahsettigin unsurlar oldugu icin cekiniyoruz.  O yuzden, mevcut tabloya bakildiginda da cekinmek icin tum emareler mevcut.  Insallah dedigin gibi surekli ters giden unsurlar, sonunda rayina oturur da, F4 vizesini aliriz.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3516 : 03 Nisan 2017, 21:20:58 »
Bu maç için teknik analiz vs yazmak gelmiyor içimden.

Maç başında, maç boyunca ve maç sonunda takımı ne olursa olsun içtenlikle alkışlayalım. Tribün olarak hep birlikte, tek bir yumruk gibi sonuna kadar destek olduğumuzu, yanlarında olduğumuzu gösterelim. Kara gün dostu olmamızın tam zamanıdır.

Kendi adıma hala dünyanın en güzel takımını el normal sezon son maçında yalnız bırakmamak ve desteklemek için tribünde olacağım ve güzel bir tribün olacakmış gibi hissediyorum.

Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3517 : 03 Nisan 2017, 21:35:22 »
Nasıl olacak ki o iş ?
Bilet satmıyor adamlar...

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3518 : 03 Nisan 2017, 21:42:08 »
Nasıl olacak ki o iş ?
Bilet satmıyor adamlar...
Epey önce ilk çıktığı gün almıştım.  Sonra kapattılar neden bilmiyorum, umarım bir pislik yoktur bu işin içinde.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3519 : 03 Nisan 2017, 22:11:07 »
Playoff maç tarihlerini şöyle bırakayım: http://imgur.com/a/XOH1r

Deplasmandaki ilk 2 maçtan birini çalarak, 26 veya 27 Nisan'da F4'ü kutlayacağız hep birlikte.

Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3520 : 04 Nisan 2017, 10:14:12 »
Benim tek umudum, oyuncularin mental olarak daha farkli yaklasmalari.  Yeterli olur mu?  Yine mevcut oyuna bakildiginda yeterli olmadigini gorduk.  Demek ki, ekstra faktorlerin de devreye girmesi lazim.  Sakatlarin duzelmesi ve form tutma.  Bunlar da zaten sene basindan beri olmayan, gerceklesmeyen bir durumdan bahsettigin unsurlar oldugu icin cekiniyoruz.  O yuzden, mevcut tabloya bakildiginda da cekinmek icin tum emareler mevcut.  Insallah dedigin gibi surekli ters giden unsurlar, sonunda rayina oturur da, F4 vizesini aliriz.
Abi koç her zaman sonunu nasıl getirdiğin önemli diyor malum. Çok çalkantılı bir sezon geride kalıyor ve bu adam her daim haklıya en yakın kişi. Bu noktada da olaya en yüksek hakimiyetle müdahil olacaktır. Karakter olarak cok üst düzey oyunculara sahibiz ve onlar da koçu takip edeceklerdir. Benim beklentim bu yönde.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3521 : 05 Nisan 2017, 14:03:05 »
Sloukas da datome de takımla çalışmalara başlamış. Bu maçta oynama ihtimalleri varmış. Allah başka sakatlık vermezse demekki playofflara tam kadro giricez. Zaten şu 30maçın en azından yarısını tam kadro oynayabilsek bence 2-3galibiyet ekstramız olurdu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #3522 : 06 Nisan 2017, 19:57:19 »
Bobby hariç tam kadroyuz datome de sloukas da kadroda. Sanırım bobby yi de dinlendirme amaçlı almamıştır koç. Bu sene sakatlık problemi yasamadan tüm maçlarda oynayan nadir isimlerden bobby belki de istatistiği varsa en çok oynayanımız olabilir. Kostas ve bennett bolca süre alsın. Sakatlık kaza bela olmasın yeter. Şerefsiz laso takımın yarısını rotaasyona götürecekmiş. Ufaktan cska moduna girmek gerek

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #3523 : 06 Nisan 2017, 22:51:27 »
Udoh maç sonu çok net konuştu. 68sayı atarak cska yı yenemeyiz. Daha iyi oynamalıyız en önemlisi yeniden birlikte oynamayı ve keyif almayı başarmalıyız dedi. Savunmada iyi hucumda yine kötü bi günümüzdeydik. İnşallah sonumuz hayrolur

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #3524 : 07 Nisan 2017, 00:13:39 »
Evet pao yu nasıl eleriz planları totemleri hazırlıkları başlasın. Hazırlanmak için 11uzun günümüz var sonuçta...