Çoğunluk Oly yerine Cska'yı istiyor gibi taraftar baskısı olmayacağını düşünerek ama Cska'yı orda yenme ihtimalimiz olduğu gibi onlarında bizi İstanbulda yenme ihtimali fazla.Ama Spanoulis formsuzken,lojeski sakatken Oly'nin bizi İstanbul'da yenme ihtimalini çok düşük görüyorum ben.Deplasmanda da Oly'den bi galibiyet alamıyosan F4'e gitmenin pek bir anlamı yok bence.
aynen bu fikre katılıyorum...
her ne kadar oly nın taraftar destegi olsada oly e burada mac verme ihtimalin yok, cska ya var bence...
ustelik spa formsuz ve sakatken(yada hasta neyse artık derdi) oly den amc almak bence zor degil taraftara ragmen..
sahsen olacaksa oly tabi ki tercih sebebi f4 daha kolay yapılır...ama o zaman f4 de onumuz acık degil daha zorlu...yani birinden birini sececegiz..
ama f4 yapacagımıza yurekten ınanıyorsak cska'yı sımdıden temizlemek ortadan daha mantıklı.. o yuzden cska'yı sımdı istemek daha akılcı...yoksa tabii ki oly i isterim top 8 de...
ama sunu da beliteym su haliyle oly mi olsun pana mı olsun deseniz oaka'nın o halini gorunce ve obra nın oaka'da duygusallması sebebiyle bence iyi ki pana gelmiyor..saha dezavantajı olsun olmasın...
ayrıca el yonetiminin de son maclarda telkini olabilecegini dusunuyorum..bu is rekalam v epazarlama isi ise ve biletlerin %65-70 i turklere gitmisse fb yi ve cska'yı birbirine kırdırtma telkini gelebilir real madrid tarafına...
yunanlıların hakkını pao bu sene dolduracak f4'd ebence..zaten yeteri kadar uzak kaldılar...ispanyollaırn reali, biz ve cska isterler...