Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 205510 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3825 : 22 Nisan 2017, 09:14:15 »
Efes de daçka da umarım gelmez. Özellikle Daçka tek maçlık bir maçta tüm avrupada en son isteyeceğim takım + defalarca belirttiğim gibi iki Türk takımının oynamasının stresi ve gerginliğini yaşamak favori olan takımın dezavantajınadır.  Daçka ters bir takım, lanet bir takım. Şut ritimlerini bulunca ne yapacaklarını kestirmek güç. 20 sayı geri de düşseler maçı bırakmıyorlar. Sülük gibiler.  Maçı bitirdim diyemiyorsun. Bunun yanında medyanın, spor camiasının hatta maç yayınlarının bile etkilneceği, aşırı bir anlam yükleneceğini de unutmamak lazım. Real en az bir maç almalı istanbulda. Alamazlarsa da birinci sıradan girip sekizinciye elenmenin rezilliği onlara yeter.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #3826 : 22 Nisan 2017, 10:13:34 »
Efes de daçka da umarım gelmez. Özellikle Daçka tek maçlık bir maçta tüm avrupada en son isteyeceğim takım + defalarca belirttiğim gibi iki Türk takımının oynamasının stresi ve gerginliğini yaşamak favori olan takımın dezavantajınadır.  Daçka ters bir takım, lanet bir takım. Şut ritimlerini bulunca ne yapacaklarını kestirmek güç. 20 sayı geri de düşseler maçı bırakmıyorlar. Sülük gibiler.  Maçı bitirdim diyemiyorsun. Bunun yanında medyanın, spor camiasının hatta maç yayınlarının bile etkilneceği, aşırı bir anlam yükleneceğini de unutmamak lazım. Real en az bir maç almalı istanbulda. Alamazlarsa da birinci sıradan girip sekizinciye elenmenin rezilliği onlara yeter.
Çok güzel söyledin

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3827 : 22 Nisan 2017, 10:45:29 »
Ben zorluktan ziyade anlam açısından real ve cska yıl istiyorum. İkisiyle de önceki f4 lerden hesabımız var, ikisi de el efsanesi. Daha ne olsun.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3828 : 22 Nisan 2017, 11:29:45 »
daçka ve efes hem bize ters geliyorlar hem de ülkemizde oynanacak maçlar bu efes ve daçkanın da evinde oynanacağı demek ama real ve cska da daha güçlü takımlar. pao maçındaki oyundan daha iyisini yapmamız lazım özellikle Datome ve Sloukas sadece Bogdan ve Udoh un olağanüstü performansları yetmez 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3829 : 22 Nisan 2017, 13:56:00 »
Son 3 senede 3. kez rakibi süpürmek için... 8)
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 06:45:08 Gönderen: kenz »
Kara deryalarda bir FENERsin!

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3830 : 22 Nisan 2017, 14:28:07 »
Dacka kesin elensin. Kaybedersek bizi dograr bu medya,  gonul ikisinin de elenmesinden yana ama illa biri gelecekse Efes olsun.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3831 : 22 Nisan 2017, 16:06:07 »
Sahamızda 5 maçtır yeniyoruz bunları.
Sadece 6 handikap verilmiş.Gevşemeyip işi bitirelim uzatmadan.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3832 : 22 Nisan 2017, 16:20:27 »
Sezon içindeki maç gibi vurup gecelim. 30maçlık normal sezon maçları içindeki belki de en efektif maçımızdı udohsuz +20ile kazanmıştık. Bu maçta da Oyun içinde tutunmalarına izin vermeden umutlandırmayalım. Zaten mental olarak çökmüş durumdalar, son kurşun misali maça sert ve hızlı girmek isteyeceklerdir, orda bizde sert  bi yanıt verirsek nakavt olurlar. Seri uzamasın sakatlık olmasın onümüzdeki 25günü sadece final4u düşünerek hazırlanarak geçirelim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2017, 16:20:53 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #3833 : 22 Nisan 2017, 16:34:11 »
Biletleri çıkaracaklar mi satisa acaba?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3834 : 22 Nisan 2017, 17:20:17 »
Biletler satışa çıkacak mı çıkmayacak mı bilen yazsın Allah aşkına?

Tüm basın bu konuda körler sağırları oynuyor, biletlerin satışa çıkarılmaması ile ilgili tek bir haber görmedim ama salon dolsun, heryer sapsarı olsun, herkes salona diye haberler gırla gidiyor. 

Pis kokular geliyor, pis işler dönüyor belli ki ama tek bir haber yok. Korkudan haber yapamıyorlar bence, kimden korkuyorlarsa artık!
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3835 : 22 Nisan 2017, 17:57:23 »
ne takım gevşer ne obradovic...Tamamen bugünler için yaşadılar bütün sezonu...3-0 yapar keyfimize bakarız...

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #3836 : 22 Nisan 2017, 19:57:44 »
Ya kimse bir şey demiyor mu bilet satmamak ne demek, adam her şeyin içine etti daha ne kadar kötü olabilir derken her zaman daha fazla bizi delirtecek bir şey buluyor.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3837 : 22 Nisan 2017, 20:16:07 »
Uzatmadan, rakibe umut vermeden 3-0 yapalım bitsin. Sonra keyifle uzayan serileri seyrederiz. Çok sağlam tribün desteği olması lazım.

Gerçi tribün desteği olması lazım dedim ama yönetim yine taraftarına engel çıkarmaya devam ediyor. Şu gün oldu hala biletler satışa çıkarılmadı. Dün olduğu gibi bugün de biletix'e maç "geçmiş etkinlik" olarak eklendi. Biletix'i birkaç saat önce aradığımda da biletlerle ilgili kulüpten haber alamadık, ne zaman haber geleceğini bilemiyoruz dediler. Sitenizde gözüküyor maç dediğimde de yanlışlık yapıldığını söylediler. 2 gün üst üste aynı yanlışlık (!) nasıl oluyor acaba? Üstelik hala siteden kaldırmadılar. Madem yanlışlık yaptınız neden hala duruyor?
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2017, 20:17:11 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3838 : 22 Nisan 2017, 20:40:37 »
Internette satış yok değil kardeşim. Biletix'te hiç satışa çıkmamış olan biletler, bazı legal karaborsa sitelerde 2-3 kat fiyatlara satılıyor şu an:( Belli ki el altından verildi bu biletler.

Zaten söz vermelerine rağmen hiçbir açıklama yapmadıklarından belliydi ortada bir pislik döndüğü. Pazartesi çıkacak diyenler var ama hiç sanmıyorum.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3839 : 22 Nisan 2017, 20:56:07 »
Uzun zamandır en mutlu olduğum günlerden biriydi. Başta Obradovic olmak üzere emeği geçen herkesin eline sağlık. Bogdanovic'in yaptıklarını, Udoh'un ayakta zor duracak hale gelene kadar savaşmasını, Kalinic'in toplam 5/8 üçlüğünü, ilk maçta 16'dan gelişimizi, Antic'in tribünün enerjisini parkeden alıp kendisinde toplamasını (ayrıca Singleton'la uğraşmasını), Calathes'i düşürdüğümüz durumu (n'olur bizim için üçlük at Calathes :D ) ve yine Bogdanovic'i unutmayacağım. Hepsine helal olsun. Şimdi seriyi bitirip final four'a kalma zamanı...

Yalan yok bu maçı kaybederiz diyordum. Hatta 1 ay önce henüz play-off eşleşmeleri belli olmadan, 5. bitireceksin, Pao ile eşleşeceksin ve Oaka'daki 2 maçı birden çalacaksın deseler muhtemelen güler geçerdim.

Tur atlamamız garantiymiş gibi konuştum ancak kazandığımız 2 maçtan sonra da seri henüz bitmedi minvalinde konuşan bir koçumuz ve oyuncularımızın olduğu bir ortamda sanmıyorum ki bir hayal kırıklığına uğrayalım.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2017, 01:11:30 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic