Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 205435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3855 : 23 Nisan 2017, 02:07:27 »
Birine maytap geçilecek takım mı deyip, normal sezon birincisini istemek herhalde bir tek bize özgüdür.

Takımların birbirine ters gelmesi diye spor literatürü geçmiş yüzlerce örnek vardır tarihte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3856 : 23 Nisan 2017, 02:24:59 »
Daçka'yla hep kolu kanadı kırık oynadık. Üstelik de takımın en iyi zamanı tam kadro olduğumuz şu zamana denk gelecek gibi. Bu şartlar altında bir sürü beyinsiz oyuncuyla, atletizmle oynayan herhangi bir X takımdan ne zamandan beri çekinir olduk? Sürekli şampiyonluk şarkıları söyleyip "Aman Daçka gelmesin" diyecek kişi bıraksın bu işleri. Real'in, CSKA'nın tozunu atan takım Daçka'dan çekinecekse Obradovic de bıraksın bu işleri...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3857 : 23 Nisan 2017, 04:05:21 »
daçka serseri kurşun gibi. sağı solu belli olmuyor çünkü standart bir oyun planı yok. çok fazla isolation oynuyorlar. atlet kısaları ve şutör uzunları var. birebir savunmamız da sıkıntılı olduğu için bu tarz takımlar ters geliyor bize. laboral de mesela bunun çok güzel örneği.
real daha çok llull eksenine kurulu. sıkıştığı yerlerde randolph omuz veriyor. doncic geçen maç ağlamaya başladı falan bu seviyelerin stresi daha farklı.
kağıt üstünde tabi ki real gelmesin diyebiliriz ama onlarla hala hesabımız devam ediyor. real + cska yapıp kupayı alırsak başarının yanında çok da anlamlı olacak son 2 sezon özelinde. zaten real'in burada maç kazanamayacağını düşünmek fazlasıyla pollyannacılık olur.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3858 : 23 Nisan 2017, 08:44:22 »
Doğuş'un kupayı kazandığı takdirde, seneye EL ye tekrardan katılması gibi bir durum olabilir mi?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3859 : 23 Nisan 2017, 12:12:56 »
Allah'tan koç benim gördüğüm en horoz insan, hiç polemikle işi olmuyor.

Bu arada ne Daçka'nın ne de Efes'in turu geçeceğini düşünmüyorum kendi adıma.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3860 : 23 Nisan 2017, 13:17:41 »
en ucuz bilet 88 tl ve sadece gişeden satış var

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3861 : 23 Nisan 2017, 13:42:01 »
Bırak başka şehirleri, Ataşehirde yaşamıyosan maça gidemezsiniz diyolar. Sadece Gişeden kimlik ibrazı ile bilet satmak nasıl bi acizlik korkaklıktır. Böyle bi yönetimimiz olduğu için utanç duyuyorum, taraftardan bu kadar korkan ve onların cebinden 3kuruş daha fazla nasıl alırım diye düşünen 2. bi kulup yönetimi yoktur muhtemelen

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2017, 13:42:25 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3862 : 23 Nisan 2017, 14:00:42 »
Daçka'yla hep kolu kanadı kırık oynadık. Üstelik de takımın en iyi zamanı tam kadro olduğumuz şu zamana denk gelecek gibi. Bu şartlar altında bir sürü beyinsiz oyuncuyla, atletizmle oynayan herhangi bir X takımdan ne zamandan beri çekinir olduk? Sürekli şampiyonluk şarkıları söyleyip "Aman Daçka gelmesin" diyecek kişi bıraksın bu işleri. Real'in, CSKA'nın tozunu atan takım Daçka'dan çekinecekse Obradovic de bıraksın bu işleri...
Çekinmek mi ? Haşaaa abi Allah çarpar başımızda Obra var. Ben hiçbir takımdan çekinmiyorum asla ve arkadaşların da çekindiği düşünmüyorum.. Sadece ne yapacağı daha belli bir takım olsun diye düşünüyorum ben de. Örneğin Real'in potansiyeli 100 üzerinden 75tir ve en fazla 70e düşer yada 85e çıkar.. Bizim 85tir ve en fazla 90a çıkar yada 80e düşer(Tam kadro olunca) Daçkanın ise 65tir 4 maç 65 te seyreder 2 3 maç 50ye kadar bile iner ama 1-2 maç 90a çıkabiliyor tuhaf şekilde..
Gerçi 150ye vursun isterse biz de onlara vururuz ;D ama anlatılmak istenen bu yani arkadaşlar tarafından, onu açıklamak istedim. Şahsım adına şu an F8 yapan takımlardan F4'da karşılaşmak isteyeceğim Takımlar sırasıyla Pana(zaten verdik ayarı) - Efes - Oli - Real - Daçka(Diğerlerinden daha iyi olduğundan değil sadece ters pis takım yoksa normal şartlarda hepsinden leş) - CSKA
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2017, 14:04:09 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3863 : 23 Nisan 2017, 14:02:16 »
daçka serseri kurşun gibi. sağı solu belli olmuyor çünkü standart bir oyun planı yok. çok fazla isolation oynuyorlar. atlet kısaları ve şutör uzunları var. birebir savunmamız da sıkıntılı olduğu için bu tarz takımlar ters geliyor bize. laboral de mesela bunun çok güzel örneği.
real daha çok llull eksenine kurulu. sıkıştığı yerlerde randolph omuz veriyor. doncic geçen maç ağlamaya başladı falan bu seviyelerin stresi daha farklı.
kağıt üstünde tabi ki real gelmesin diyebiliriz ama onlarla hala hesabımız devam ediyor. real + cska yapıp kupayı alırsak başarının yanında çok da anlamlı olacak son 2 sezon özelinde. zaten real'in burada maç kazanamayacağını düşünmek fazlasıyla pollyannacılık olur.

Agliyor dedigin Doncic, gecen sene marketten bira alamiyordu.  Buralarin stresi farkli deyip, verilecek ornek Doncic degil.  Ustelik, bira alamadigi yasta, bize karsi oynadigi oyunu hatirlatmak isterim. 

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3864 : 23 Nisan 2017, 14:06:12 »
2 hafta önce Salı günü için uçak bileti aldım. Şimdi küfür eder gibi biletler pazartesi sadece gişeden satılacak diyorlar. Şimdi otobüs bileti bakıyorum İstanbul'a. Uçak biletim boşa gitti bunlar yüzünden.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3865 : 23 Nisan 2017, 14:08:26 »
Maçı en az +16 yaparız 4. Periyot ortalarına kadar sonra da oyuncuları kenara alıp alkışlatırız son 3-4 dakiyı Bennet İle falan oynayıp çift haneli farklarda kazanırız

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3866 : 23 Nisan 2017, 14:09:37 »
Takımların birbirine ters gelmesi diye spor literatürü geçmiş yüzlerce örnek vardır tarihte.

Bu sene adamakilli oynadigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez.  Takimlarin birbirine ters gelmesi diye bir sey varsa, bizim takimin mac secmesi diye de bir sey var.  Isteyen forumun tozlu sayfalarinda, ta Bojan'li sezondan beri, buna iliskin taraftar yakarislarini gorebilir.  Ben takimin Darussafaka'ya karsi olan maglubiyetleri ile Real Madrid ve CSKA maclarindaki iyi performans arasindaki kontrastin Darussafaka'nin bize ters gelmesinden ziyade, takimin belli maclara daha iyi konsantre olmasina bagliyorum.  Final Four maclarinda artik rakip kim olursa olsun, ayni konsantrasyon olacagi icin Darussafaka ile Real Madrid arasindaki secimin kagit uzerindeki kalite farkina gore degerlendirilmesi gerektigini dusunuyorum.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #3867 : 23 Nisan 2017, 14:13:21 »
Daçka ve efes ikisi de elenecektir.  Bence elenmeleri bizim için daha hayırlı olur. Çünkü ;

Real ve CSKA yı yenip şampiyon olmak mı ? yoksa daçka ve efesi yenip birnevi türkiye kupasını kazanmış olmak mı ?

Takım olarak bu sene gevşediğimiz çok maç oldu. Saha dezavantajı ile formda bir Pao ile eşleşmesek bu dominant oyunumuzu sergileyebilir miydik ? Saha avantajı bizde bir pao serisinde yine aynı kararlı oyunu sergiler miydik ? Buralarda evet şartlar rakip kim olsa tekrarlardık diyebiliriz ama aksini sezonda çok yaşadık.

Zoru seviyor bizim oyuncular efes veya daçka gelmesi F4 de olsa final de olsa rahatlamamıza neden olabilir.

Cska real olinin yeraldığı son yılların en zorlu ve süprizsin F4 kazanmak lazım. Hakkettiğimiz budur.

Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3868 : 23 Nisan 2017, 14:18:49 »
Daçka ve efes ikisi de elenecektir.  Bence elenmeleri bizim için daha hayırlı olur. Çünkü ;

Real ve CSKA yı yenip şampiyon olmak mı ? yoksa daçka ve efesi yenip birnevi türkiye kupasını kazanmış olmak mı ?

Takım olarak bu sene gevşediğimiz çok maç oldu. Saha dezavantajı ile formda bir Pao ile eşleşmesek bu dominant oyunumuzu sergileyebilir miydik ? Saha avantajı bizde bir pao serisinde yine aynı kararlı oyunu sergiler miydik ? Buralarda evet şartlar rakip kim olsa tekrarlardık diyebiliriz ama aksini sezonda çok yaşadık.

Zoru seviyor bizim oyuncular efes veya daçka gelmesi F4 de olsa final de olsa rahatlamamıza neden olabilir.

Cska real olinin yeraldığı son yılların en zorlu ve süprizsin F4 kazanmak lazım. Hakkettiğimiz budur.

Sezon icindeki maclarla playoff ve Final Four maclari arasinda buyuk bir fark var.  O yuzden ucuncu paragraftaki ornegin cok isabetli olmayabilir.  Bence direkt olarak sonuc doguran maclardan kaynaklanan bir sey o.  Orneklerini gectigimiz iki senede de gorduk. 

Bu arada, bize Real Madrid ile CSKA'yi yenmek yakisir demek, onlarla oynamak daha zor olacak iddiasindan daha farkli bir sebebe dayaniyor.  O yuzden, "rasyonel secim" olmadigini soylemek disinda ona diyecek bir seyim yok. 

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3869 : 23 Nisan 2017, 14:45:49 »
Başkan denen şahıs her şeyi kendi Leh'ine kullanıyor. Bu kadar terbiyesizlik olmaz. Terbiyesizlikte en üst seviyeye çıktı. Ama hala başkanım diyen yalamalar var. Maç biletleri içinde gs maçı bekleniyor. Eğer kazanılırsa biletixten satışa açılacakmış. Herşeyi kendi için düşünen bir mahluk. Ve hala kulübün başında. Yazık vallahi yazık. He şunu da diyeyim 3-5 taraftar grubumuz da toparlanıp adam gibi bir yürüyüş yapmadılar sanırım onlarda kendilerini düşünüyor. Maç için yazacak birşey YÖK +15 fark bekliyorum