Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 204207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #4065 : 03 Mayıs 2017, 10:58:45 »
Cem,

Efes ile ilgili sezon içinde konuştuğumuzda iyi bir kadroları olduğunda hem fikirdik. Benim gördüğüm en büyük eksiklik karar anlarında sazı eline alacak, doğru tercihleri yapacak, yaptıracak oyuncu eksiklikleri. Efes şöyle, Daçka böyle diyoruz da geriye kaç tane takım kalıyor. Olması gereken oldu ve en iyi 4 takım F4'e çıktı. Bu 4 takım haricinde gelen takımların başında Efes var bence avrupada. Zaten 3 dakika uzaklıktaydılar F4'e. Ben hiç bir zaman bizim haricimizde bir takımın F4'e çıkmasını istemedim. Seyrettiğim maçlarından zevk de almadım. Bu Efes için de Daçka için de geçerli.
Maçı izlerken kendi kendime şunu söyledim: Heurtel çıkar Bogdan'ı koy seriyi kazanırlardı hatta 3-1 falan

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4066 : 03 Mayıs 2017, 11:13:49 »
Ve beklendiği gibi bizim maçı 21:30 a almışlar. İlk maç cska-oly olacak.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4067 : 03 Mayıs 2017, 12:13:35 »
Bence mesele Heurtel değil. Bence sıkıntıları Thomas yerine katkı verecek bir 4 numaraları olmaması. Bana kalırsa burası da dahil Brown'a epey haksızlık ediliyor. Bence çok iyi oyuncu ve bu kadar başıbozuk takılan Efes kadrosunda elinden gelenin en iyisini yaptı. Thomas yerine iyi bir back-up'ı olsa, Honeycutt yerine de hücumda daha bekleyen bir oyuncuları olsaydı Perasovic F4 yaptırırdı bu takıma. Fakat ilk beşleri değiştiği anda tüm oyun akılları yok oluyor. Bizim de ligde, eninde sonunda karşımıza çıkacaklarını düşünürsek ilk beşlerini mümkün olduğunca sekteye uğratmamız lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4068 : 03 Mayıs 2017, 14:00:45 »
Heurtel, Granger, Honeycutt, Brown ve Dunston bence iyi bir beş. Ama hem geriden gelenler çok farklı, hemde bazı boşluklar kalıyor bu beşte. Mesela, keskin bir şutörleri yok, Heurtel/Granger dışında oyunu kurabilecekleri bir alternatifler yok, Spa, Teo, De Colo, Llull, Bogdan, Bobby gibi kritilk dakikalarda doğru işleri yapacak oyuncuları yok, Antic, Kurbanov, Reyes yada Oly nin yarısı gibi gerektiğinde oyunun çirkin tarafında rakibe karşılık verebilecek oyuncuları yok.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #4069 : 03 Mayıs 2017, 17:49:50 »
15gün sonra sanırım bu forumdan da bi çok kişi salonda yerini alacak gerek istanbuldan gerek türkiyenin ve dünyanın bi çok yerinden. Maç önü cuma öğleden sonra keşke bi organizasyon yapsak tanışsak bişeyler yesek içsek, maç önü heyecanımızı hep beraber yaşasak sonra kolkola salona gitsek acaba iyi olmaz mı? :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4070 : 03 Mayıs 2017, 18:06:33 »
15gün sonra sanırım bu forumdan da bi çok kişi salonda yerini alacak gerek istanbuldan gerek türkiyenin ve dünyanın bi çok yerinden. Maç önü cuma öğleden sonra keşke bi organizasyon yapsak tanışsak bişeyler yesek içsek, maç önü heyecanımızı hep beraber yaşasak sonra kolkola salona gitsek acaba iyi olmaz mı? :)

Şahsen bende bilet yok ama maç günü salon etrafında olmak isterim(keşke dev ekran falan kurulsa salon dışına).19 Mayıs'a denk gelmesi de çok güzel oldu.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #4071 : 03 Mayıs 2017, 18:25:23 »
Şahsen bende bilet yok ama maç günü salon etrafında olmak isterim(keşke dev ekran falan kurulsa salon dışına).19 Mayıs'a denk gelmesi de çok güzel oldu.
Fikirler düşünceler yorumlar ışığında güzel bi organizasyon neden olmasınki, belki bi kafede bi barda bi restoranda ya da bi parkta, sonuçta bize her yer sinan erdem :)

« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 18:26:20 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Scuderia

• Üye
  • Yer: Denizli
    • @rsanchezpizjuan
« Yanıtla #4072 : 03 Mayıs 2017, 19:35:59 »
İlgilenen arkadaşlar için dün öğlen saatlerinde 2400 TL civarında olan biletler bugün 2080-2090 TL civarında Viagogo'da.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #4073 : 03 Mayıs 2017, 23:57:24 »
Bence mesele Heurtel değil. Bence sıkıntıları Thomas yerine katkı verecek bir 4 numaraları olmaması. Bana kalırsa burası da dahil Brown'a epey haksızlık ediliyor. Bence çok iyi oyuncu ve bu kadar başıbozuk takılan Efes kadrosunda elinden gelenin en iyisini yaptı. Thomas yerine iyi bir back-up'ı olsa, Honeycutt yerine de hücumda daha bekleyen bir oyuncuları olsaydı Perasovic F4 yaptırırdı bu takıma. Fakat ilk beşleri değiştiği anda tüm oyun akılları yok oluyor. Bizim de ligde, eninde sonunda karşımıza çıkacaklarını düşünürsek ilk beşlerini mümkün olduğunca sekteye uğratmamız lazım.
Ben Brown'ı beğeniyorum valla abi ve kadrolarıma yazıyorum, Obra elinde bizim takımımızda çok farklı bi oyuncu olacaktır bence.. Ama mesele Heurtel bence yine de. Heurtel'in ana rotasyon oyun kurucu olduğu takımdan bence bi b.k olmaz. Biraz savunmada eli yüzü düzgün bir takım çıkınca karşılarına dağılıyorlar.. Bkz. Gecen yıl final serisi Dixon karşısında ne hallere düşmüştü Heurtel

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #4074 : 04 Mayıs 2017, 00:00:48 »
Beyler düşüncelerinizi belirtirseniz eğer sevinirim. Salonda olamayanlar olarak toplanıp maçı birlikte izlesek Nasıl olur

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #4075 : 04 Mayıs 2017, 12:58:27 »
Ben Örtel efendi ile  siyasi literatürde zaman zaman çok gündem oluşturan örtülü ödenek arasında bir benzeşim kurarım. İkisinin de hangi maksada hizmet etmek üzere nasıl kullanıldığı pek çözülemez/anlaşılamaz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4076 : 04 Mayıs 2017, 13:57:12 »
Haydi bismillah... Sayılı gün çabuk geçer...
Dua edin... Dua edelim...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4077 : 04 Mayıs 2017, 14:00:54 »
Bu da dursun... Finaldeki rakip belli olunca başlığı değiştiririz.
Allah mahcup etmesin.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 23:31:18 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #4078 : 04 Mayıs 2017, 14:36:35 »
Ben şahsen ilgili tarih ve saatlerde orda olacağım. bilet uydurabilirsem ne ala, bulamazsam forumdan arkadaşlarla düzgün biryerlerde birlikte izlemek güzel olur
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4079 : 04 Mayıs 2017, 14:38:48 »
su an ticketing haric 1550 lira...ticketing ne kadar bilmiyorum..herhalde max 1900 'u bulur...