Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445733 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ynt: Anadolu Efes:71 Fenerbahçe Beko:80 | Euroleague 2. Hafta
« Yanıtla #105 : 09 Ekim 2020, 00:57:08 »
Uçan kaçan bir takim kurmusuz, 48-41 te ribaunda dört Fenerbahçe li çıkıp ribaundu alınca erginin cildirip teknik alması mükemmeldi. Böyle canla başla savassinlar başka bisi istemem, uyum arttıkça top kaybı nasıl olsa azalir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #106 : 09 Ekim 2020, 01:04:48 »
Bu takımım geçen yılki takımdan eksiği yok fazlası var diye hep söyledim hep de söyleyeceğim skorlardan bağımsız olarak

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
Bizi sloukas'tan kurtarıp, brown'u veren yaradan için şükür namazlarınızı kılmayı ihmal etmeyin.
Ayrıca Kalinic’den sonra Pierre de çok iyi geldi
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #108 : 09 Ekim 2020, 03:05:15 »
Kısacası koyduk ip.. ,çok güzel oldu.
Takımın mücadelesi umut verici, top kayıpları takım birbirine alıştıkça azalacaktır diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #109 : 09 Ekim 2020, 08:37:12 »
Takımımızın enerjisine ve mücadelesine 41 kere maşallah. Bu seneki hiçbir yabancı transferimizde boş atmadığımız gözüküyor aşırı mutluluk verici bir olay. Tek isteğim özellikle Lorenzo'nun top kayıplarını törpülemek için bir miktar Leo gerekli arada frene de basmak lazım. :)
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 08:38:33 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #110 : 09 Ekim 2020, 09:40:33 »
Takım Ekpe diye bağırıyor. Olsa en büyük favorilerden olurduk.
İnşallah Vesely sakatlanmadan böyle devam eder.
Sloukas'ın 20 saniye top elde, sonrası Allah kerim oyunu izlememekte ayrı keyifti..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #111 : 09 Ekim 2020, 10:12:51 »
Maç maç, üstüne koyarak gidiyoruz. Galibiyet çok güzel, sürdürülebilir olması çok zor bir enerjiyle oynadık. Şimdi çift maç haftasında heyecanlanmamamız için hiç bir neden yok. Bu gayretle oynadıktan sonra kaybedilecek maçlar için çok da üzülmeye gerek yok. Gelişiyoruz, bazı net arızalarımızı görebiliyoruz. Bu arızalar da emin olun, zamanla giderilebilecek sıkıntılar.

Böyle oynarsak, bazı maçlarda sadece "ah tecrübe ah" deriz...

Bu senenin takımını şöyle özetlersek çok da yanlış olmaz kanaatindeyim; (51-50) skorda yakalandığımızda, 3-5 sn de rakip alana geçip, önce Eddie ile sonra da Bobby ile iki üçlük bularak çok kısa bir sürede tekrar öne geçmemizi, belirtmeden geçemeyeceğim.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 10:16:51 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #112 : 09 Ekim 2020, 12:04:30 »
Hocanın hem oyuna yaptığı müdahaleleri hem de rotasyonu çok beğendim. En doğru anda en doğru işleri yapıyor. Belki de taraftara ve takıma bir yılbaşı hediyesi gelir gidişatımıza göre ;)

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #113 : 09 Ekim 2020, 13:51:27 »
Bana göre ribaund  rekoru kırmamızın en büyük nedeni koçun rotasyonu doğru ve verimli kullanmasıydı. Oyuncuları daima dinç ve zinde tutarak enerjilerini hiç düşürmedi.

Maç sonu açıklamasında Nando, koçun kendilerine  "oyundan keyif alarak oynamaları yönünde" talimat verdiğini belirtti. İşte herkesin bahsettiği o top kayıtlarının gizemi de sanırım burada. Bazı oyuncular o keyif alma işini sanırım biraz yanlış anladı. Nando'nun iki kez belinin arkasından vermek isterken kaybettiği o topların keyif alma ile izahı yok.  Maç kopar, iş şova döner hadi diyelim ama maçın daha başında ve ortalarında o fantezilere gerek yok bence. Ama o aksaklıkların henüz sezon başında ve üstüne üstlük alınan 2 galibiyette gelmesi fazlası ile kabul edilebilir.

Şahsen takımın enerjisini çok beğendim. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyor devamını diliyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #114 : 09 Ekim 2020, 16:44:53 »
Vesely'i ben beğenmedim. Yüksek postta aldığı her topu ya kaybeder ya saçma sapan kullanır bu... İnşallah bu soruna bir çözüm buluruz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #115 : 09 Ekim 2020, 23:26:23 »
Hakan hocam, bu seneki De Colo hakkında ne düşünüyorsun ?

Henüz erken... "Van Persie" moduna devam mı edecek, "Hoojdonk" olmaya heveslenecek mi; süreç gösterecek. :)

Efes maçının özellikle ikinci devresi iyi sinyaller verdi. Umarım bu sürekli olur.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2020, 23:27:49 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #116 : 10 Ekim 2020, 00:00:26 »
Vesely'i ben beğenmedim. Yüksek postta aldığı her topu ya kaybeder ya saçma sapan kullanır bu... İnşallah bu soruna bir çözüm buluruz.

Totem?

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #117 : 10 Ekim 2020, 00:03:53 »
Henüz erken... "Van Persie" moduna devam mı edecek, "Hoojdonk" olmaya heveslenecek mi; süreç gösterecek. :)

Efes maçının özellikle ikinci devresi iyi sinyaller verdi. Umarım bu sürekli olur.
Geçen sezonki performansı ve ruhu bence de beklentinin çok altındaydı ama Van Persie ile bir tutmak da ağır kaçar bence Hakan hocam😊

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #118 : 10 Ekim 2020, 16:44:53 »

Bence Kızılyıldız maçında da iyiydi. Efese karşı herkes Pierre in 9 ribaundan bahsediyor ama De Colo da 7 ribaund aldı mesela. Kendini rakibin önüne atıp hücum faul falan yaptırıyor. Dediğin gibi daha erken ama böyle giderse adının önüne geri aldığımız “MVP” yi hakedecek sanki :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #119 : 10 Ekim 2020, 18:58:05 »
Totem?

Yok değil. Benim hiçbir zaman içime tam sinen bir oyuncu olmadı. Bu tabii genel görüşüm. Bu maç özelinde beni rahatsız eden şey yüksek posttaki oyunuydu.