Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467082 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Utanç verici.
Hayatımda gördüğüm en kötü Fenerbahçe basketbol takımı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Efes ve maccabiyi deplasmanda yenmis bir takimin bu skorlara düşmesi orospuluktan baska bisiy degil.

Favori takımlardan böyle farklar yiyip de kizilyildiz, kaunas, kimki gibi bir orta sıra takimi olacaksak ne isimiz var bizim euroleagude.

Sene basi dedik bu takımdan bir bok olmaz, keyfine varın beklentiye girmeyin diye ama bu skor nedir.  Gecen seneki cer cop toplanan futbol.takimindan hiç bir farkı yok bu takimin da.

Sloulaslarla brownlarin, kaliniclerle ulanovaslarin, nunnalylerle pierlerin hatta hiç bir boka yaramasa da louvernlerle hamiltonin kıyaslaması falan. Bir de barthel denen basketbol fukarasi var.  Derrick yerine alinan. Tek bir pg takviyesi ile f4 yaparız biz. Az daha zaman geçsin.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Ankette "kazanırız" diyen 7 kişi vardı.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
Açıkçası 20 - 25 farka ben okeyim. Hiçbir şey oynamıyoruz şu an için.

Ne kadar da iyi niyetliymişim.  ::)
Korkaklık, rezalet, vs vs .. Geçen seneki Gs mağlubiyeti ve bu seneki Bayern maçıyla beraber unutmayacağım bir diğer maç oldu. Emeği geçenlerin .. Neyse

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Geçmiş olsun.. kötü bir mağlubiyet oldu.. Bizim takımla ilgili ben bu maçı tabiki ölçü olarak almıyorum. bizim olayımız değil böyle maçları kazanmak, normal sezonda belki sürprizler yapabiliriz ama ciddi maçları ve özellikle serileri kazanma şansımız elbette çok az. Maalesef kazandığımız maçlar bile bende bu kanıyı oluşturdu yoksa gerçekten barca maçını değerlendirme dışı tutuyorum
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Oldu olacak Vesely ve Nando'yu da tutmasaydık  keşke, 5 milyon euro civarı maaş veriyoruz ikisine  şu amaçsız sezonda.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Barcelona:97 Fenerbahçe Beko:55 | Euroleague 8. Hafta
« Yanıtla #471 : 13 Kasım 2020, 01:16:23 »
Nando eylül ayında da baldır sakatlığı sebebiyle 2-3 hafta kaçırmıştı bu sefer de 1 ay.Avrupa’da en yüksek maaşlı oyuncularının sakatlığından en fazla çeken takım da biziz maalesef 3 sezondur.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #472 : 13 Kasım 2020, 01:18:01 »
Maç umurumda değil
3. Dk faek yiyeceğimiz belliydi ama 37 sayı gerideyken mola almamızı yardımcıları ile konuşması filan kolay unutulacak şey değil
Burası Amerika değil adam iyi temiz düzgün adam lafım yok umarım başarılı da olur ama taşşak geçmesin bizimle
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #473 : 13 Kasım 2020, 01:43:26 »
Geçen seneki 26yı düşününce, 20 civarına fittim fark olarak ama 42 sayı ney arkadaş. Keşke hiç gitmeseydik yol, konaklama vs. masrafı olmazdı. Fark da otomatik 20-0 dan tescillenirdi.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #474 : 13 Kasım 2020, 01:46:12 »
Açıkça 2. yarıyı izlemedim, madara olduğumuzu görmek istemedim. Uyku tutmadı dayanamadım skora bir bakayım dedim, hakkaten ilk yarıdan da kötü olmuş fena benzetmişler bizi.

Şimdi bu Barça’nın normal sezonu 1 bitirmemesi çok büyük sürpriz olur, eskisi gibi gevşemeyecekler de psikopat gibi Saras bekliyor kenarda. Demek ki playoff’a gireceksek de 8. girmeyeceğiz yoksa süpürürler bizi rezillik olur. Minimum 7 girelim ya da hiç girmeyelim daha iyi. Şu maçtaki oyunu gördükten sonra bunlara karşı herhangi bir şansımız olacağına da inanmıyorum şahsen. Real, CSKA, Efes hepsine karşı bir şansımız olur, bunlara olmaz.

Real ya da Baskonia maçlarından birini almamız lazım şimdi. Şu maçtan sonra göstereceğimiz karakter ve reaksiyonumuz çok önemli.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #475 : 13 Kasım 2020, 07:33:23 »
Bunları 3-4 sene boyunca devamlı yendik, kadromuz iyiydi, onların da tam tersine kötüydü. Zaten 4 yıldır playoff bile yapamıyorlardı. Geçen seneden beri kaliteyi ciddi arttırdılar Higgins, Mirotic, Davies, Abrines transferleriyle. Tek zayıf yönleri oyun kurucu noktası ama diğer mevkilerdeki artılarıyla fazlasıyla kapatıyorlar bunu da, kaldı ki bu zayıflık da f4 seviyesi için söz konusu yoksa Higgins-Kuric destekli Huertel-Calathes bizim guardlara çok ağır basıyor özellikle de De Colo yokken.
Şahsi görüşüm, içeride dışarıda yenemeyeceğimiz bir takım oldukları. oyun disiplininden kopup fark yemeyelim yeter benim için.

Görünen köy kılavuz istemezmiş. Normalde (normal olan nedir ? Obralı geçen yıllar mı yoksa ondan önceki mi ?), bizim takımda olabilecek kapasitede olan 2 oyuncu var kadromuzda, De Colo, Vesely. Brown, Barthel, Ulanovas ı da yedek olur diyelim 5 olsun..

Bu sene için (ve eğer kadro bu seviyelerde olacaksa, bundan sonrası için de) bu maçları fazla ciddiye almayıp bizim seviyemizdeki rakiplere odaklanmak lazım. Barcelona, Cska, Real, Efes maçlarında gelecek 1-2 galibiyet yeter. Asvel, Zenit, Alba, Kızılyıldız, Bayern, Zalgiris maçlarını kayıpsız geçip diğerlerinden de 8-10 maç almak olmalı hedefimiz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #476 : 13 Kasım 2020, 07:36:41 »
Efes ve maccabiyi deplasmanda yenmis bir takimin bu skorlara düşmesi orospuluktan baska bisiy degil.

Favori takımlardan böyle farklar yiyip de kizilyildiz, kaunas, kimki gibi bir orta sıra takimi olacaksak ne isimiz var bizim euroleagude.

Sene basi dedik bu takımdan bir bok olmaz, keyfine varın beklentiye girmeyin diye ama bu skor nedir.  Gecen seneki cer cop toplanan futbol.takimindan hiç bir farkı yok bu takimin da.

Sloulaslarla brownlarin, kaliniclerle ulanovaslarin, nunnalylerle pierlerin hatta hiç bir boka yaramasa da louvernlerle hamiltonin kıyaslaması falan. Bir de barthel denen basketbol fukarasi var.  Derrick yerine alinan. Tek bir pg takviyesi ile f4 yaparız biz. Az daha zaman geçsin.

Favori takımlarla aramızda şampiyon olduğumuz seneki takımla Uşakspor arasındaki kadar fark var İlhan hocam. Hepsinden 40 fark yeme potansiyelindeyiz yada başka bir değişle hepsi bize 40 fark atarlar isterlerse.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #477 : 13 Kasım 2020, 08:34:48 »
Adamlar ne kadar hırs yapmışsa biz de o kadar salarak çıkmışız maça. 20-25 sayıya fittim maçtan önce adamlar 42 yaptı. Saras acayip hırs yapmış bu Barça hayatta salmaz sezonun kalanında. Salan adamı da Saras tokatlar zaten.

Bize gelirsek Barça,Real,Cska ve Larkinli Efes maçlarını bir kenara atıp diğer maçlara asılmalıyız. Kenara atalım derken 42 de yemeyelim yani ayıp oluyor.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #478 : 13 Kasım 2020, 09:00:04 »
Sonuçla ilgili az çok tahminim belli olduğu için maçı izlemedim. Zira gecenin o vakti olası bir yıkımdan sonra uyumam mümkün değildi. Ertesi günü işteki verimliliğimi etkilememesi için erkenden uyumayı tercih ettim.  Ve sabah ne kadar doğru bir tercih yaptığımı görmüş oldum. Tek temennim bu kötü gidişatın bir an evvel sona ermesi ve eski coşkulu günlere dönmemiz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #479 : 13 Kasım 2020, 09:06:42 »
malumun ilamı oldu, izlemedim.