Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 466499 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Barcelona:97 Fenerbahçe Beko:55 | Euroleague 8. Hafta
« Yanıtla #480 : 13 Kasım 2020, 10:20:37 »
Favori takımlarla aramızda şampiyon olduğumuz seneki takımla Uşakspor arasındaki kadar fark var İlhan hocam. Hepsinden 40 fark yeme potansiyelindeyiz yada başka bir değişle hepsi bize 40 fark atarlar isterlerse.

Adamlar ikinci yarı yedeklerle oynamayıp Saras maçı biraz daha rencide edici bir havaya soksaydı 40 farka sevinirdik emin ol.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #481 : 13 Kasım 2020, 11:45:42 »
çok ham ve kötü oyuncu gördüm ama Hamilton kadarını görmedim ..
matematikteki 1 sayısı gibi.
çarpma ve bölmede etkisiz elaman hatta çarpma ve bölmede 0.
toplama ve çıkartmada + - 1 gibi ..
potadan 1 metre uzağa gitmemeli... hem hücumda hem de savunmada.. hücumda pas filan beklemek büyük hata olur. onu sadece alleyhoop ile değerlendirmek lazım
savunma da kafası hiç çalışmıyor. pota altının 1 metre uzağına gitmemeli
ahmet onun yanında Sabonis gibi kalıyor
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #482 : 13 Kasım 2020, 12:34:31 »
çok ham ve kötü oyuncu gördüm ama Hamilton kadarını görmedim ..
matematikteki 1 sayısı gibi.
çarpma ve bölmede etkisiz elaman hatta çarpma ve bölmede 0.
toplama ve çıkartmada + - 1 gibi ..
potadan 1 metre uzağa gitmemeli... hem hücumda hem de savunmada.. hücumda pas filan beklemek büyük hata olur. onu sadece alleyhoop ile değerlendirmek lazım
savunma da kafası hiç çalışmıyor. pota altının 1 metre uzağına gitmemeli
ahmet onun yanında Sabonis gibi kalıyor
2 blok 1 smac vurunca millet shaq saniyor adami. Eddie Allah vergisi sut atiyor ama top sürmeyi bilmiyor, turnike attığını hiç görmedim çünkü iceri drive etmesini de bilmiyor, 1 metre yanındaki adama pas veremedi, sonunda iki ucluk atti herkes vaayyy edie, uuuu eddie dedi. Adam yeminle basketi bilmiyor sadece sut atiyor. Ulanovas cok kızmama ragmen kalinicin bilmem neyi olamaz. Lorenzo  çakma solomon diye yazmıştım daha once. Barthelin ne sikim olduğunu hala araştırıyorum, bulan varsa aydınlatsın beni. Allah bir boy vermiş.
Yani o kadar homojen bir takimiz ki hepsi birbirinden bok. Ben zaten 9 tane vasat takviyeli yabanci yerine 5 tane daha ust duzey adam alınsaydı diyorum. Hamilton ve barthel yerine sadece bir gill yada mickey alınamaz miydi. Leo ve lorenzo yerine daha kaliteli tek bir pg. Eddie, pierre ve ulanovas yerine tek bir kaliteli forvet. Al 3 etti sana 2 de vesely de colo, hatta gitmek istiyorlarsa onlari da sutla butce acilsin. Boby, Melih, Ahmet,Tarık ve 5 yabanci. Daha çok butce gitmezdi su takımdan. En azından kadro bu kadar vasat olmazdı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #483 : 13 Kasım 2020, 12:51:59 »
Sanki Barcelona kentinde bir zaman kayması oldu. 1992 Temmuz'una döndük. Barcelona Olimpiyat Oyunlarında Dream Team ile Angola açılış maçını oynuyor.

Öyle gibiydi...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #484 : 13 Kasım 2020, 14:26:10 »
Fenerbahçe basketbol takımı kasımı pek sevmiyor! Özellikle kasımda İspanya sınırlarında olmayı hiç sevmiyor!!!

11.Kasım.2016 da, Shane Larkin li, Johannes Voightman lı, Adam Hanga lı, Rodigue Beubois lı, Jaka Blazic li, Tornike Shengelia lı Baskonia takımına 86 - 52 yenilmiştik. Ne acı tesadüftür ki, bu kasımda daha çok cefa çekeceğimizin göstergesi gibi, daha 2 deplasmanımız var İspanyada...

Ayrı bir gözle bakmak gerekirse; yukarıda saydığım adamlardan sadece Blazic in kariyeri geriye gitti. Diğerlerinin tamamı, tepe takımlarında önemli isimler haline geldiler. Hepsinin potansiyeli ya vardı ya da iyi durumdaydılar. Dün akşam ki Barcelona takımında ise potansiyeli olan adamlar ikinci yarıda ter idmanı yaptılar bize karşı. Zaten ilk yarıda asıl kadro işi bitirmişti çünkü.

Yanlış hatırlamıyorsam, bu Baskonia malubiyeti sonrasında Aziz Yıldırım, Koç Zeljco Obradovic'i ve takımı kaldıkları otelde ziyaret etmiş onlara moral vermişti, onlara inanç aşılamıştı... Bu ve buna benzer yenilgileri her yıl yaşıyoruz, Obradoviçle de yaşadık, biliyoruz... Bu malubiyet, taraftarın ağarmış saçlarını bir kenara bırakırsak, takımı etkilediği kadar hoca yı da ciddi derecede etkilemiş, sarsmıştır. Şube sorumlusu yetmez, başkanıyla malzemecisiyle bütün hafta o takımla yatıp kalkması gerekir Ali Koç' un... Yoksa gitti gidiyor sezon/sezonlar!
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2020, 14:30:11 Gönderen: friendchip »
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #485 : 13 Kasım 2020, 15:44:01 »
Sanki Barcelona kentinde bir zaman kayması oldu. 1992 Temmuz'una döndük. Barcelona Olimpiyat Oyunlarında Dream Team ile Angola açılış maçını oynuyor.

Öyle gibiydi...

1991 Ekim ayı ağbi. Barcelona 95 Fenerbahçe 50

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #486 : 13 Kasım 2020, 17:01:41 »
Fenerbahçe basketbol takımı kasımı pek sevmiyor! Özellikle kasımda İspanya sınırlarında olmayı hiç sevmiyor!!!

11.Kasım.2016 da, Shane Larkin li, Johannes Voightman lı, Adam Hanga lı, Rodigue Beubois lı, Jaka Blazic li, Tornike Shengelia lı Baskonia takımına 86 - 52 yenilmiştik. Ne acı tesadüftür ki, bu kasımda daha çok cefa çekeceğimizin göstergesi gibi, daha 2 deplasmanımız var İspanyada...

Ayrı bir gözle bakmak gerekirse; yukarıda saydığım adamlardan sadece Blazic in kariyeri geriye gitti. Diğerlerinin tamamı, tepe takımlarında önemli isimler haline geldiler. Hepsinin potansiyeli ya vardı ya da iyi durumdaydılar. Dün akşam ki Barcelona takımında ise potansiyeli olan adamlar ikinci yarıda ter idmanı yaptılar bize karşı. Zaten ilk yarıda asıl kadro işi bitirmişti çünkü.

Yanlış hatırlamıyorsam, bu Baskonia malubiyeti sonrasında Aziz Yıldırım, Koç Zeljco Obradovic'i ve takımı kaldıkları otelde ziyaret etmiş onlara moral vermişti, onlara inanç aşılamıştı... Bu ve buna benzer yenilgileri her yıl yaşıyoruz, Obradoviçle de yaşadık, biliyoruz... Bu malubiyet, taraftarın ağarmış saçlarını bir kenara bırakırsak, takımı etkilediği kadar hoca yı da ciddi derecede etkilemiş, sarsmıştır. Şube sorumlusu yetmez, başkanıyla malzemecisiyle bütün hafta o takımla yatıp kalkması gerekir Ali Koç' un... Yoksa gitti gidiyor sezon/sezonlar!
abi zeljkolu kardo ve zeljkolu dönemi bu şekilde kıyaslamak en büyük hata olur.
naçizane eski defteri unutmak herkes için en iyisi olacak
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #487 : 13 Kasım 2020, 18:25:10 »
abi zeljkolu kardo ve zeljkolu dönemi bu şekilde kıyaslamak en büyük hata olur.
naçizane eski defteri unutmak herkes için en iyisi olacak
Abi, odak noktam eski güzel günlerimiz değil. Suç bende biraz vurgu eksikliği olmuş. Demek istediğim şey; zor günlerde her ne kadar mükemmel güçlü bir karakteri de olsa, Zoc dahi desteğe ihtiyaç duydu. Geçen sene de duymadı mı? Yönetimimiz azıcık "BABA" şefkati verebilmeli diyorum...
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #488 : 13 Kasım 2020, 18:56:26 »
Abi, odak noktam eski güzel günlerimiz değil. Suç bende biraz vurgu eksikliği olmuş. Demek istediğim şey; zor günlerde her ne kadar mükemmel güçlü bir karakteri de olsa, Zoc dahi desteğe ihtiyaç duydu. Geçen sene de duymadı mı? Yönetimimiz azıcık "BABA" şefkati verebilmeli diyorum...
He özür dilerim ben de yanlış anlamışım
Abi mutlaka destek şart ama şube yöneticisi Avrupa Şampiyonluğu hedefliyoruz dedikten sonra misal insanlara beklenti doğru ayarlayın desek de bir sike yaramıyor
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #489 : 13 Kasım 2020, 19:21:12 »
1991 Ekim ayı ağbi. Barcelona 95 Fenerbahçe 50
o kadar geri gitmeye gerek yok. 2013 de Fenerbahçe 60-Barcelona 99.. Obradovic gelmeden 1 sene önce..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
TD Systems Baskonia:86 Fenerbahçe Beko:68 | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #490 : 16 Kasım 2020, 16:10:41 »
17 Kasım Salı akşamı Buesa Arena’da oynanacak karşılaşma, TSİ 22.30’da başlayacak ve beIN Sports Haber’den naklen yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2020, 00:10:28 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: TD Systems Baskonia-Fenerbahçe Beko | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #491 : 16 Kasım 2020, 16:28:10 »
Hayret beinsports efestv kanalı bizim de maçımızı şifresiz yayınlama kararı almış. Umarım barcelona hezimeti sonrası bi reaksiyon maçımız olur...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #492 : 16 Kasım 2020, 19:05:17 »
İspanya deplasmanlarını sevmiyorum. Buranın saatiyle 23:30, 00:00 gibi geç saatlerde başlıyor maçlar. Ertesi gün 7:30 da mesaiye başlayan birisi için hele de salı günü ise çok kötü saat. Umarım sabah kontrol ettiğimde güzel bir skor görürüm.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #493 : 16 Kasım 2020, 20:27:48 »
henry 5/7 üçlük attı bile.

Çevrimiçi Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #494 : 16 Kasım 2020, 21:48:04 »
Polanara toko gittiyse ben kaldım mesajını verdi bile 4 numaradan. 15-10-3-2 hayırlı olsun 😕