Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445119 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
Ynt: Real Madrid-Fenerbahçe Beko | Euroleague 10. Hafta
« Yanıtla #555 : 20 Kasım 2020, 21:48:44 »
Maalesef bu seneki zihniyet değişimiyle bu maç bizim için hedef maç olmanın yakınından bile geçmiyor. 20+fark altında biterse iyidir bizim için.
Ulaşılabilir hedefler koymakta fayda var.
Bu takım Türkiye Ligini ilk 2'de bitirip finale kalsın euroleague'de de ilk 8'e kalsın kafidir.
Yıllar geçtikçe F8'de bir hedef olmaktan uzaklaşacak maalesef.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #556 : 20 Kasım 2020, 22:26:31 »
vesely yok,rahatsızlanmış.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #557 : 20 Kasım 2020, 23:09:21 »
Vesely yok. Allah'ım sen bizi koru şu maçta

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #558 : 20 Kasım 2020, 23:21:13 »
İzlememek lazım bu maçı. Ruh sağlığı da önemli

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #559 : 20 Kasım 2020, 23:49:47 »
bütün molalardan felaket dönüyoruz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #560 : 21 Kasım 2020, 00:12:35 »
Bugun bir yerde okudum ki  fenerbahce taraftarı artık maglubiyetlere tepki vermediği için yonetim rahatsiz olmus. Yenilgilere tepki bile verilmemesi taraftarin bu şubeye ilgisinin giderek azaldigina isaretmis. Yonetimin bakış açısı içler acısı. Biz neden kulübün göz bebeği şubeyi bu hale getirdik demiyorlar, nasil takimin kalitesini, seviyesini artiririz demiyorlar da yenilgilere verilen tepkileri takip ediyorlar.

Şuraya her yenilgi sonrasi forumdaki herkes sırayla girip ağzına geleni söylesin, diger platformlarda da benzeri yapılsın, belki hala ilgi varmis diye mutlu olurlar.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2020, 00:12:55 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #561 : 21 Kasım 2020, 21:49:03 »
37'lik dede Jaycee Caroll'a üçlük rekoru kırdırıp kariyer maçını oynatmayalım bana yeter.
Bu husus dışında hiç bir beklentim yok.
Olmuş Cuma, işten içimiz dışımıza çıkmış, keyifle bir maç izleyelim haftasonumuz şenlensin desek o da yok. Tavares kazmasının da topunun da amk şerefsizlerinin.
Abalde kırmış kendi kariyer rekorunu

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #562 : 21 Kasım 2020, 22:58:16 »
Maçın skoru ile ilgilenmedim
Tam kadro gitsek yine yenme ihtimalimiz yoktu Nando ve Jan yokken oradan çıkma ihtimalimiz olmadığı için 10 20 30 fark vs umurumda değildi
Farklı şeyler görmek için izledim
Ezbere rotasyon ezbere oyuncu değişikliği ezbere oyun, oyun içi aksiyon sıfır, skora göre oyuncu değiştirme vs sıfır
İnanılmaz
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #563 : 21 Kasım 2020, 23:14:09 »
Maçın skoru ile ilgilenmedim
Tam kadro gitsek yine yenme ihtimalimiz yoktu Nando ve Jan yokken oradan çıkma ihtimalimiz olmadığı için 10 20 30 fark vs umurumda değildi
Farklı şeyler görmek için izledim
Ezbere rotasyon ezbere oyuncu değişikliği ezbere oyun, oyun içi aksiyon sıfır, skora göre oyuncu değiştirme vs sıfır
İnanılmaz
E o zaman kocu eleştirenlere neden karsi çıkıyorsun adam daha yeni vs diye. Bunun yenilikle ne alakası var. Tarz ile alakali. Ben barca maci sonrasi diyeceğimi dedim. Kızgınlık diyorsun ama hala arkasındayım dediklerimin. Kokoskov ile obra mirası başarılı olamaz.
Bak ben mesela erol bulutu hiç elestirmedim. Ona yeni derim zira cok da bir facia hatasını görmedim. Ona da kovulsun diyenler oldu ama kokoskov olayi cok farklı. Bu tarz Avrupa basketbolunda başarılı olamaz. Elimizde dragic, doncic falan varsa bilmem tabi.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #564 : 22 Kasım 2020, 11:01:59 »
E o zaman kocu eleştirenlere neden karsi çıkıyorsun adam daha yeni vs diye. Bunun yenilikle ne alakası var. Tarz ile alakali. Ben barca maci sonrasi diyeceğimi dedim. Kızgınlık diyorsun ama hala arkasındayım dediklerimin. Kokoskov ile obra mirası başarılı olamaz.
Bak ben mesela erol bulutu hiç elestirmedim. Ona yeni derim zira cok da bir facia hatasını görmedim. Ona da kovulsun diyenler oldu ama kokoskov olayi cok farklı. Bu tarz Avrupa basketbolunda başarılı olamaz. Elimizde dragic, doncic falan varsa bilmem tabi.
Lan kime karşı çıkmışım manyak mısın
Ben de kaç haftadır tarzını eleştiriyorum zaten
Takımın kalibresi farklı bir mevzu ama bu rotasyon nba kafası çok canımı sıkıyor

Ben sadece senin Barcelona maçından sonra siktir edin demene sinirli dedim
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #565 : 24 Kasım 2020, 13:57:07 »
Takımın içinde olduğu durum bence sürpriz değil. sadece mağlubiyetlerdeki fark ve tavır biraz kalp kırıcı. Bu takım zaten sezon içi istikrarlı olması çok zor olan bir takım, ama kötü olan maç içi düşüşleri de çok sert oluyor. Maalesef hiçbir maçta (20 sayı önde bile olsak ) tamam bu maçı aldık diyemeyiz. Bana garip gelense hala bu forumda bile bire bir giden - gelen eşleştirmesi yaparak kadro analizi yapılıyor olması. Kadroyu takım yapan dinamikleri Obra döneminde öğrendiğimizi sanıyordum ama öyle olmamış demek ki. Tek kriter boy, kilo, şut stili ve antrenman şut yüzdesi olsaydı bir formül tablosu yapılır ve sonuçlar hesap makinesiyle bulunurdu. Demek istediğim Kalinic - Ulanovas veya diğer oyuncu karşılaştırmalarını yaparken karakter ve bütünün içindeki rolleri göz önünde bulundurarak süreci yorumlayabilseydik daha net anlardık nereye evrildiğimizi. Vesely ve De Colo konusunda da fikrimi söylemesem olmaz. Vesely gözümüzün bebeği, çok kıymetli oyuncu ve profil ama Obradoviçin gitmesine göz yummuş bir organizasyon için olmazsa olmaz bir kişi yoktur. Giderse mutluluklar dilerim. 30 olacak farkı 20 yapsın diye takımda Vesely barındırmanın bir alemi yok. Ve eğer bana çok kızmazsanız De Colo nun ne böylesi bir takımda ne yeniden yapılanacak bir takımda ne de koçu Kokoskov olan bir takımda yeri olmadığını düşünüyorum.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #566 : 24 Kasım 2020, 14:51:47 »
Dün Zenit, bizin 18 sayı fark yediğimiz Baskonia yı yendi. Kadrosu bizden çok mu iyi ? Bizde ciddi bir şeyler eksik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #567 : 24 Kasım 2020, 15:14:56 »
Kadrosu bizden iyi mi derken, soruyu tersten sorsak kadrosu bizden kotu mu? Yada bizden kotu kac takim var eurolaguede?

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #568 : 24 Kasım 2020, 15:41:57 »
Konu Baskonia Zenit veya bizden kadrosu iyi veya kötü olması değil bence. Öyle olsaydı şunu diyebiliyor olmamız gerekir " Baskonia bizi her maç 20 farkla yener " Ama böyle bir durum yok. Öyle bir gün gelir ki biz Baskonia veya Zeniti benzer farkla yenebiliriz. Bizim takımın sorunu ne yapacağı belli olmaması. Ciddi anlarda karakter koyamayacak olması. Nasıl savunma olursa olsun çıkar sayısını atar diyecek adamımızın olmaması, takım sıkıntıya düştüğünde tempoyu ayarlar o bunalım dakikalarında hiç olmazsa skoru tutar diyecek liderimizin olmaması, saha kenarında gerekirse en " önemli" adamı çıkarıp 18 lik çocuğu sahaya süren ve takıma mesajını verip utanç verici mağlubiyetten bir sonraki maç dirençli takımı çıkaracak koçumuzun olmaması, Fark 10 iken bir tarafını yırtan, kaybetse bile adam gibi kaybeden duruma göre kazanan genel takım kimyası ve karakterinin olmaması. daha böyle uzayıp gidiyor liste işte
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #569 : 24 Kasım 2020, 17:02:59 »
Baska baslik altinda da ayni seyi yazdim. Vesely ve DeColo yu cikarin ve kadroya bakin. Ideal bir Eurocup kadrosu.

Bu kadro ile onu yeneriz, bunu yeneriz demek pek olmuyor. Hep potansiyelli ve Euroleague seviyesine atlamaya calisan isimler ama hicbiri daha kendini asamadi. Bahcesehir macinda ilk yari 26 sayi atabildik. Saka gibi.

Brown sezon basinda DeColo varken ki oyunundan cok uzakta. Oyun kurucudan cok mahalle basketbolu oynar havasinda. Euroleage de en cok top kaybeden oyuncu. Tek tesellim gecen seneye de boyle baslayip sonra toparlamis olmasi... Belki topu perez in getirmesi Brown i da biraz degistirir.

Vesely kimseyle ikili oynayamiyor. Son saniyelerde 3 luk cizgisinde pas geliyor, veya top planli olarak degil elinde patlayacak sekilde geliyor (potadan uzakta, ya da iki oyuncunun ortasindayken) .... Vesely uzundan uzuna, ya da pick and roll oynayarak Vesely oldu... Birebirleriyle degil.... Hele 3 luk cizgisinde top alarak hic bir halt yiyemez....

Ulanovas.... klasik gorev adami, devamli 1e 1 le potaya gitmeye calisiyor... ondan da birsey olmuyor bu nedenle...

Eddie cok iyi niyetli, 3 lugu iyi diyoruz o da dengesiz bir mac atiyor bir mac siciyor. Ve savunma fundemantal i hic yok.

Ara ara cok iyi maclar cikarmamiz bu takimin cok iyi takim oldugu anlamina gelmez. Sahada bir saha lideri, oyunu yoneten bir oyuncu yok.... Savunma da ise kim ne pozisyon aliyor hala belli degil... Top4 adayi degiliz, bu sene Top8 hedefliyoruz. Bu kadar top kaybi defosu ile herhangi bir maca favori baslayamaz bu takim. Ama surpriz galibiyetler alarak ilerleyecektir.

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....