Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 461519 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Markovic, kötü koç değil zaten Tom abi ama Gaziantep seviyesi için kötü değil. Sen biraz takımlar ve oyuncular arasındaki seviye farkını önemsemiyorsun.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Abi hakikaten bizi trollediğini düşünüyorum, ne Norris Cole u ya ?
Ama hakkını veriyor bence. Bir ordan bir burdan vuruyor tom abi. Beyin yakıyor resmen
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Görüldü.kaç metreden top çıkıyor vara rağmen iptal olmuyor dedik bu ligde hangi kadroyu kurarsak kuralım şampiyonluk çok zor,bundan burda ufalmayalım dedik.Seneye hangi başkan gelirse gelsin 3 final 5 final four 1 şampiyonluk yaşayan şube ayağa kaldırılmalı rayına sokulmalı.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Ama hakkını veriyor bence. Bir ordan bir burdan vuruyor tom abi. Beyin yakıyor resmen

Valla şov yapıyor, büyük kafa buluyor ahaliyle

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Kimseyle kafa bulmam herkes gibi görüşlerimi yazıyorum.O yapıda biri değilim.Bakın Alex Tyus Reale gidiyor bize istesem yapma dersiniz.Aynı şeyler Motum içinde geçerli bu ligde Roll gibi adam oynuyor.Motum çok hafife alınıyor.

Bir oyuncunun az sallanması değerinden bir şey kaybettirmez.Motum gelsin demiyorum.Ama adam Eurolig oyuncusu net.

« Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 10:36:56 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Kimseyle kafa bulmam herkes gibi görüşlerimi yazıyorum.O yapıda biri değilim.Bakın Alex Tyus Reale gidiyor bize istesem yapma dersiniz.Aynı şeyler Motum içinde geçerli bu ligde Roll gibi adam oynuyor.Motum çok hafife alınıyor.

Bir oyuncunun az sallanması değerinden bir şey kaybettirmez.Motum gelsin demiyorum.Ama adam Eurolig oyuncusu net.
Alex Tyus ile Brock Motum un istenmesi arasında şöyle bir bağ kurabiliriz.

*Alex, sakatlanan Anthony Randolph yerine isteniyor. Kapasite ve kalite olarak birbiriyle kıyas dahi edilemeyecek iki oyuncu. Randolph sakatlıktan dönünce o da gidecektir. Geçici süreli çözüm yani.
*Brock, Hamiltonun yerine isteniyorsa ancak şundan dolayı istenebilir. Şu an piyasada istediğimiz oyuncuyu bulamıyoruz, öylesine birine uzun kontratlarla birlikte çok para vermektense bildik birine gidelim. Sene sonuna kadar PF için backup oyuncu eksikliğini gidersin.

Ama şunu da söyleyeyim, Motum un eli iyi olmasına rağmen fiziksel oyunda hiç yok. Atletizmi de yok. Bizde nasıl olacak sorusunda ben karamsarım.

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Randoph hayranıyım olağünüstü yetenek sinirlerine hakim oldu mu sezonu kapadı.Sporsever olarak çok üzüldüm.Oyunlar yıldızlar ile güzel.İstesekte vermez ezeli rakibimiz.Evet fizik az zayıf çok ilginç adam Albino gibi. :D
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 11:58:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Arkadaşlar bir ara bilgi vereyim, Randolph un sakatligi oncesi tyus ile görüşmeler başlamış... ilk bes rolu icin degil ama rotasyonda düşürülüyor mus....

NBA veya o kalibre bir uzun bakiyorlar Randolph yerine.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Valla şov yapıyor, büyük kafa buluyor ahaliyle
Ben şahsen enerjisini takdir ediyorum. Bir hareketlilik kattığı kesin. Aynen devam Tom abi
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı allotrop

• Üye
  • Yer: istanbul
Umarım 4 numaradan yabusele şov yapmaz bize karşı. Koç biraz olsun savunma patternlerini değiştirmeli yoksa yine kevgire döneceğiz.
Çalışmak yeteneği yener, eğer yetenek çalışmazsa

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Umarım 4 numaradan yabusele şov yapmaz bize karşı. Koç biraz olsun savunma patternlerini değiştirmeli yoksa yine kevgire döneceğiz.

İyi oyuncu yabusele.Teşekkürler başkanım her takımdan çekiniyoruz artık.Zaten ekol ülke Fransa milli bazda.2016 yılında Nba tarafından draft edimiş.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 09:54:15 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Bu maç artık yükselişe geçme maçı kadro kalitesi olarak kötü değiliz biraz bizlerde sabırlı olursak takımdada herkes mücadelesini verirse rahat şekilde alıcağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
Son maçlardaki oyuna  ve Asvelin Euroleaguede tek deplasman galibiyeti olmasını yan yana koyduğumda bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Perez'in durumu nedir bilmiyorum ama De Colo 1 numara oynamaz ise bu maçta katkısının fazla olmasını bekliyorum.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Perez gene yok

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
1.32 - 3.50 ile favoriyiz. Geçen sezon 2 maçta da fark atmıştık bunlara.