Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 461537 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2925 : 26 Şubat 2021, 22:39:52 »
Fazla takviyeye gerek yok deniyor ya seneye gülüyorum. 10 mac ust üste kazanmışsin.  Sahanda boyle sikik skor mu olur.  Ben ileriye yönelik hic iyi dusunmuyorum kusura bakmayın. 10 mac onceki kaunas maçına geri donduk.

Oyna mucadele et Adam gibi yenil. Bu nedir. Bu macin yansimalari kotu olur.
ben senden koçu kovsunlar demeni de beklerdim ilhan abi.rezil oynadık ve rezil bi yenilgi aldık ama buraya takılı kalamayız bu takımın hedefleri var.ama sizin gözünüzde herhangi bir derbi maçı play off yolundaki herhangi bir maçtan çok daha önemli maalesef.kabul edilemez bi skor tabiki de öyle ama hala iyi bi konumdayız ve ben hala euroleague de bugünkü efes ve barça dışında yenemeyeceğimiz bi takım olduğunu düşünmüyorum ki bugünkü efes de çok çok çok ekstra bi maç oynadı.ne yapacağız geçen yıl real maçının son periyodunda tribünü terkeden taraftarlar gibi mi davranacağız?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2926 : 26 Şubat 2021, 22:40:14 »
Mütevazi kadro Asvel falan hatta Baskonia Pana vs. Evet süper harika uçan kaçan bir kadro değil ama mütevazi de değil. Karşımızdakiler Çok iyiydi.

Net iyilerdi.Ama karşımızda karanlık bir güç var Ergin Ataman.Efes mamalı gibi geldi ban bakışlara bakın yapar mı yapar yaptırımı var olmadığından yapar.Kasun Ve Keremi numunelik seçtiler takım halinde yapan yine yapar.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2927 : 26 Şubat 2021, 22:40:50 »
Fazla şeyapmamak lazım. Micic'in kariyer maçını oynamasının yanında biliyoruz ki Efes son maçlarda iyi bir form yakaladı, biz ise Alba maçıyla birlikte sanki hafif düşüşe geçtik gibi. Guduric'in bugün 4 sayıda kalması facia mesela. Bildiğimiz Guduric böyle değil.

Sezon geneli için konuşmak gerekirse de 1-2 tane karavana transfer çıkabileceğimiz top noktayı belirledi maalesef. Tutmayan Perez ve Hamilton transferleri. Bunların yerine takımın ihtiyaç duyduğu 1 ve 5 numaralar olmuş olsaydı çok şey fark ederdi.

Yola devam.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2928 : 26 Şubat 2021, 22:41:08 »
İnkâr edemeyiz, adamların kadro bizden çok kaliteli ve derin. Formlarını bulurlarsa şampiyon olacaklar, durdurabilecek tek rakip var Barca ama onlar bile sorunlu.

Bu mağlûbiyet bizi bozmamalı. Toparlanıp önümüze bakmalı ve ilk 8'i garanti altına almalıyız. Tüm takımların son durumuna bakınca Efes ve Barca dışında kim gelirse gelsin F4 şansımız var. Milanodan da uzak durmak faydalı. Pozisyonumuzu buna göre ayarlamalıyız.

Bu maçı hemen unutmaktan başka çâre yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2929 : 26 Şubat 2021, 22:42:18 »
Ergin Atamana inat takım kuvvetlendirilmeli bu spor ahlakı olmayan adam da her numara var.Ergin Bey senin sahte centilmenlik tavırlarına ihtiyacımız yok.Forum o kadar güzel ki pis cümlelerle kirletmeye değmezsin 50 atsan adam değilsin.Gün gelir Fenerbahçe o lavaboyu eli sokar zamanı geldimi.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2021, 22:44:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2930 : 26 Şubat 2021, 22:43:47 »
Bu akşamki hakem düdükleri sadece Fenerbahçe'ye karşı değil, Anadolu Efes'in oynadığı basketbola da saygısızlıktır. Keza sabaha kadar oynansa her türlü yeneceklerdi bizi. Ama yok, basketbol izleyeceğim diye oturuyorsun, saçma sapan düdükler saçma sapan hakem şovları. Larkin'e çalınmayan steps, Guduric'in pozisyonunda çıkan karar, kaç tane oldu bilmiyorum havada uçuşan teknik fauller hepsi kepazelik. Shame on you @EuroLeague

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2931 : 26 Şubat 2021, 22:44:48 »
Bu branşta bitti.
Kaldı geriye kadın basketbol.Onda da GS’ye kaybederiz ve her şeyimiz biter.
hocam yapmayın şunu ya ne olur yapmayın şunu ya yalvaracağım artık yemin ediyorum yapmayın ne olur ya

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2932 : 26 Şubat 2021, 22:45:56 »
Bu akşamki hakem düdükleri sadece Fenerbahçe'ye karşı değil, Anadolu Efes'in oynadığı basketbola da saygısızlıktır. Keza sabaha kadar oynansa her türlü yeneceklerdi bizi. Ama yok, basketbol izleyeceğim diye oturuyorsun, saçma sapan düdükler saçma sapan hakem şovları. Larkin'e çalınmayan steps, Guduric'in pozisyonunda çıkan karar, kaç tane oldu bilmiyorum havada uçuşan teknik fauller hepsi kepazelik. Shame on you @EuroLeague

8-9 bandında girebilirdik devreye.Hakem set çekti.Garibim Galatasaray da sevindi.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2021, 22:47:17 Gönderen: Tom Hanks »

• Üye
« Yanıtla #2933 : 26 Şubat 2021, 22:46:40 »
Efes bu kadroyu kurarken Ergin ve yöneticiler açık açık söylediler.Amaç Feneri yenmek ona göre kadro kurduk..Bunu söylediklerinden beri devamlı yeniyorlar.

Gergin Obra'nın ilk dönemlerinde gerilmekten nasıl yorulduysa sırf bize bilendi ama kabul etmek gerekirse iyi Koç. Amaç Feneri yenmekten çıktı bence şu an cidden motive ve formda oldukları zaman Barça dahil tüm takımları şans vermeden süpürürler.

Bizim hedef Efes'in 1/3 bütçesiyle elbette gidebileceğimiz en üst noktaya gitmek olmalı. Bu tür mağlubiyetlerden etkilenmemeliyiz. Az önce Gergin bile röportajında söyledi, biz 1 maç kazandık Fenerbahçe ise 1 maç kaybetti sadece diye. Bu yani.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2934 : 26 Şubat 2021, 22:47:09 »
Bu seviyede De Colo ve Vesely'den başka sağlam bir oyuncumuz daha olmadığını da görmüş olduk. Guduric bugün tanınmayacak haldeydi, hiç kızamıyorum çünkü 10 maçlık seride çok büyük payı var.
Sıralamada hala iyi durumdayız, önümüzdeki 8 maçtan 5 veya 6 galibiyet çıkarabilirsek playoff yaparız ancak 8. girip barçayla eşleşmeyi hiç istemem, 7.lik ve yukarısı olsun olacaksa.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2935 : 26 Şubat 2021, 22:47:22 »
taraftarda da çok kırılganlık 2 ay önce sövüyordu bu maça kadar şampiyon ilan etti şimdi tekrar başa döndük taraftarlık duygusallık tabi ama çok uçlarda olmamak lazım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2936 : 26 Şubat 2021, 22:49:04 »
Bu seviyede De Colo ve Vesely'den başka sağlam bir oyuncumuz daha olmadığını da görmüş olduk. Guduric bugün tanınmayacak haldeydi, hiç kızamıyorum çünkü 10 maçlık seride çok büyük payı var.
Sıralamada hala iyi durumdayız, önümüzdeki 8 maçtan 5 veya 6 galibiyet çıkarabilirsek playoff yaparız ancak 8. girip barçayla eşleşmeyi hiç istemem, 7.lik ve yukarısı olsun olacaksa.

Valencia-Zalgiris-İyi çıkış yakalarsa son düzlüğe iyi giren Baskonia rakip.

• Üye
« Yanıtla #2937 : 26 Şubat 2021, 22:50:09 »

Gudu formsuz son zamanlar. Durgun epey. Düzelecektir mutlaka.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2938 : 26 Şubat 2021, 22:51:28 »
Gergin Obra'nın ilk dönemlerinde gerilmekten nasıl yorulduysa sırf bize bilendi ama kabul etmek gerekirse iyi Koç. Amaç Feneri yenmekten çıktı bence şu an cidden motive ve formda oldukları zaman Barça dahil tüm takımları şans vermeden süpürürler.

Bizim hedef Efes'in 1/3 bütçesiyle elbette gidebileceğimiz en üst noktaya gitmek olmalı. Bu tür mağlubiyetlerden etkilenmemeliyiz. Az önce Gergin bile röportajında söyledi, biz 1 maç kazandık Fenerbahçe ise 1 maç kaybetti sadece diye. Bu yani.

Adamların mantık çok doğruydu ve sonuç aldılar ..Fener o zamanlar Avrupa'nın en iyi 2-3 takımından biriydi. Feneri hedeflersek bizde oralara çıkarız dediler. Ve o noktaya ulaştılar.

Ergin konusunda sana katılıyorum. Bende her ne kadar sevmesem de her gittiği takımda bir başarısı var. En iyi Türk koç diyebilir miyiz. Bence diyebiliriz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2939 : 26 Şubat 2021, 22:53:32 »
Valla millet oyuncuya vesaireye söveceğine yönetime yüklensin. Bu bütçeye, bu kadar. Kalite olarak ikiye hatta üçe katlarlar bizi. Gitsinler bir kaç tane daha yarak kürek stoper daha alsınlar şuraya ayrılabilecek parayla. Nasıl olsa Galatasaray maçında falan aslanlar gibi temsil ediyorlar bizi...