Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 464049 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2940 : 26 Şubat 2021, 22:55:38 »
taraftarda da çok kırılganlık 2 ay önce sövüyordu bu maça kadar şampiyon ilan etti şimdi tekrar başa döndük taraftarlık duygusallık tabi ama çok uçlarda olmamak lazım

Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bu. Taraftarla kalsa yine bişey değil ama takıma da sirayet ediyor bu erken pes etmecilik.

Abi sen altında max. 200 yapan arabayla tam performans bir Lamborghini'yi geçemeyebilirsin. Geçememen de absürd bir şey değil. Hedef maçlarımız başka bizim, onlardan da alnımızın akıyla çıktık son 10 maçtır. Daha sürüyor maraton, kimin başına ne geleceği belli olmaz. 1 maç kaybettik diye sezon gitti moduna girmeyelim derim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2941 : 26 Şubat 2021, 22:55:58 »
Valla millet oyuncuya vesaireye söveceğine yönetime yüklensin. Bu bütçeye, bu kadar. Kalite olarak ikiye hatta üçe katlarlar bizi. Gitsinler bir kaç tane daha yarak kürek stoper daha alsınlar şuraya ayrılabilecek parayla. Nasıl olsa Galatasaray maçında falan aslanlar gibi temsil ediyorlar bizi...

Geçen İlhan Bey yazıştık.Başkan yönetim dua ediyor olabilir daha başarısız olalımda küçülelim diye.Bu kadar ağır mağlubiyete rağmen koçun çıkması konuşması alkışlanaçak bir durum.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2021, 22:57:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2942 : 26 Şubat 2021, 22:58:32 »
Barça yetmez diyor 41 yaşındaki Gasol'u getiriyor kadroya koyuyor aga mentalite bu olmalı biz Perez çerez bunlarla uğraşıyoruz hala
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2943 : 26 Şubat 2021, 22:59:19 »
Vitrin transferi o.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2944 : 26 Şubat 2021, 23:00:23 »
O vitrin sırf tecrubesiyle abiliğiyle şampiyon yapar mı yapar çok örnekleri var
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2945 : 26 Şubat 2021, 23:01:31 »
Mart 2019'dan beri Efes'le yaptığımız,
3 normal sezonu maçını kaybettik.
Play-off finalini kaybettik.
4 EL maçının 3'ünü kaybettik.
1 Cumhurbaşkanlığı maçını kaybettik.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2946 : 26 Şubat 2021, 23:07:28 »
hocam yapmayın şunu ya ne olur yapmayın şunu ya yalvaracağım artık yemin ediyorum yapmayın ne olur ya
Bıktım,sıkıldım ve yıldım.
Hep aynı şey hep aynı şey.En önemli maçları neden hep kaybediyoruz.
Ağlama noktasına geldim,hayatımda iki kere ağladığım maç oldu:Biri Valencia maçı(Spehija dönemi) ve diğeri de Efes’e kaybettiğimiz finaldi.
Tekrardan ümidini kırdığım biri var ise özür dilerim.
Bir süre takip etmemek benim için iyi olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2947 : 26 Şubat 2021, 23:10:09 »
Adamların mantık çok doğruydu ve sonuç aldılar ..Fener o zamanlar Avrupa'nın en iyi 2-3 takımından biriydi. Feneri hedeflersek bizde oralara çıkarız dediler. Ve o noktaya ulaştılar.

Ergin konusunda sana katılıyorum. Bende her ne kadar sevmesem de her gittiği takımda bir başarısı var. En iyi Türk koç diyebilir miyiz. Bence diyebiliriz.

Kendini devamlı güncelleyen antrenörlerden illa ki. Çağın gelişmelerini takip edip kafayı ona göre formatlayabiliyorsan başarılı kalmayı beceriyorsun.

İki branşta nefretlik derecesinde sevmediğimiz iki antrenörün ğs'li olup rakiplerin başında olması da şanssızlığımız. Bizim çıkarabildiğimiz adamlar Aykut, Erol, bilmem ne. Basketbolda yetişen antrenör yok bile. Elin Trabzonu bile Şenol Güneş çıkarıyor. Bizde kendini sürekli yenileyen bu tarz bir lider yok maalesef.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2948 : 26 Şubat 2021, 23:10:24 »
Guduric maça sarhoş gibi başlayıp, ilk beş dakika içinde özellikle ikincisi ve üçüncüsü çok saçma üç top kaybı yapınca "eyvah" dedim aslında.

Ama yine de bir umut işte... Üçüncü periyot ortasına kadar "dönüş" ümidi... :(

Çevrimiçi south

• Üye
« Yanıtla #2949 : 26 Şubat 2021, 23:12:43 »
Efes tam zamanında vites arttırırken rakipleri tel tel dökülüyor.Geçen sene belki çok iyilerdi ama rakipleri de bu kadar kötü değildi.Bu sene şampiyon olma ihtimalleri geçen sezondan çok daha fazla bence.Barca yenebilirse yener umarım yener.
 Biz Fenerbahçe için bile Guduric ve Nunally'i yetersiz bulurken bu oyuncularımız bile Nba'de takım bulmuştu.Bogdan,Bjelica,Melli,Wannamaker,Udoh dan 1 tanesi kalsa şu anda müzemizde 1'den fazla EL kupası olurdu muhtemelen.Şu Micic'le Larkin'i 3 senedir kimse almıyor arkadaş.Nasıl bi şanssız takımız her branşta anlamadım gitti.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2950 : 26 Şubat 2021, 23:16:22 »
Efes tam zamanında vites arttırırken rakipleri tel tel dökülüyor.Geçen sene belki çok iyilerdi ama rakipleri de bu kadar kötü değildi.Bu sene şampiyon olma ihtimalleri geçen sezondan çok daha fazla bence.Barca yenebilirse yener umarım yener.
 Biz Fenerbahçe için bile Guduric ve Nunally'i yetersiz bulurken bu oyuncularımız bile Nba'de takım bulmuştu.Bogdan,Bjelica,Melli,Wannamaker,Udoh dan 1 tanesi kalsa şu anda müzemizde 1'den fazla EL kupası olurdu muhtemelen.Şu Micic'le Larkin'i 3 senedir kimse almıyor arkadaş.Nasıl bi şanssız takımız her branşta anlamadım gitti.
maalesef o biraz da oyuncuların bakış açısıyla alakalı.bojan ve bjelica kariyerlerini ve hayallerini daha çok göz önünde bulundurup tercih yaptılar.bjelica madrid f4’undan sonra burada kalıp şampiyon olarak gideceğim diyebilirdi ama demedi ve nba yapmayı tercih etti.saygı duymak dışında bi şey yapamayız ama keşke larkin micic gibi hareket etselerdi

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2951 : 26 Şubat 2021, 23:17:35 »

Bizde olsalar, ertesi sene yapışırlardı. Gerçi bu tuhaflık bir kenara, en baştan Obra'nın Micic'i bize getirmesi gerekirdi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2952 : 26 Şubat 2021, 23:18:00 »
Günah keçisi Melih olaydı kadroda, 5 dakika bile oynasa ihale ona kalmıştı.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2953 : 26 Şubat 2021, 23:21:40 »
Günah keçisi Melih olaydı kadroda, 5 dakika bile oynasa ihale ona kalmıştı.

:D ;D

Günah keçisi mi yoksa, "koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler" lafındaki keçi mi?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2954 : 26 Şubat 2021, 23:24:47 »
Play-off yarışında takımlar azalıyor O iyi alt bölümden kopmalar var.