Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 465444 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Valencia Basket-Fenerbahçe Beko | Euroleague 29. Hafta
« Yanıtla #3540 : 12 Mart 2021, 17:38:45 »
Obra bu tip önemli oyuncularımızın sakatlanmasından sonra şapkadan tavşan çıkarması ile meşhurdu. Vesely'nin yokluğunda Real'e şok etkisi yaratan Kalinic'in 5 oynadığı kısa 5 hafızalarda hala çok taze.

Kokoslov hocamda da benzer keskin bir zeka var, bugün bazı bölümlerde rakibi şaşırtmak için değişik beşlerle parkede olabiliriz bence. Mesela Brown, Bobbie, Ulanovas, Pierre, Barthel gibi savunmada gayet sağlam durabilecek ve sırtı dönük içeriye yüklendikçe yüklenebilecek, dışarıda da şut tehdidi oluşturan bir 5 gibi. Bu beşi Barthel ve Bobby'nin biraz daha forma girdiğini  ve savunma yapabileceğini varsayarak yazdım.

Bundan bağımsız Brown'ın maça iyi başlaması çok önemli, başta düşük vites girdiği zaman maçın içine girmesi çok zor oluyor bradırın. İlk birkaç şutunu soksun rahatlasın.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #3541 : 12 Mart 2021, 19:36:38 »
Çok kötü haber.Şansımıza sezonu kapadı.Asvel o kadar sert oynadı ki play-off hayal olabilir.Şansız klübüz.

Senin hiç mi utanman yok arkadaşım? Sakatlığı hakkında en ufak bir fikrin yok ama maşallah kalkıp saçma sapan sezonu kapadı diyorsun bir bok biliyormuş gibi. Forumu uzun zamandır okuyorum hangi başlığa baksam zerre mantık içermeyer saçma sapan bir sürü mesajın var.

Suç sende de değil göz göre göre buradaki insanlarla taşak geçer gibi yazmana müsaade eden sistemde...Teneke bağlanıp şutlanırsın normal şartlarda

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #3542 : 12 Mart 2021, 19:41:11 »
Yarın maç içinde kalmak kafi.Guduriç takımın %40ı.Yenilmeler dağılma şeklinde geliyor bu olmasın.

Bomboş başka bir mesaj daha :) Geçen haftadan bu yazılsa en azından geçmişe de dayanarak kabul görebilirdi lakin yine açık açık milletle taşak geçmeye çalıştığınız bir tarafınızdan uydurarak yazdığınız başka bir mesaj.

Efes 30+ yaptı ertesi hafta takım dağılmadı ve iki deplasman 2/2 ile döndü geldi. Arada yazdıklarınızdan utanmayı deneyin...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #3543 : 12 Mart 2021, 20:57:55 »
Sıralamadaki yerimizi belirleyecek maç...
Kazanırsak 3. oluruz, kaybedersek 4. oluruz.
Barcelona maçına dek kazanarak gideriz bundan sonra...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #3544 : 12 Mart 2021, 21:01:38 »
Senin hiç mi utanman yok arkadaşım? Sakatlığı hakkında en ufak bir fikrin yok ama maşallah kalkıp saçma sapan sezonu kapadı diyorsun bir bok biliyormuş gibi. Forumu uzun zamandır okuyorum hangi başlığa baksam zerre mantık içermeyer saçma sapan bir sürü mesajın var.

Suç sende de değil göz göre göre buradaki insanlarla taşak geçer gibi yazmana müsaade eden sistemde...Teneke bağlanıp şutlanırsın normal şartlarda

Sakin ol delikanlı. Forumda bu kadar insan geri zekalı, bir tek sen mi akıllısın da kimsenin göremediği şeyleri görüyorsun?

Senin bu söylediklerin tom abiye değil, forumdaki bu kadar insana hakaret. Siz sığırsınız, sizde sike sürülecek zeka yok, hiçbiriniz bu adamın taşak geçtiğinin farkına varamıyorsunuz; ama ben kül yutmam, neyin ne olduğunu görüyorum anlamına geliyor yazdıkların.

Bahsettiğin adamı 12-13 senedir tanıyorum. Maçına gitmediği branş var mı sor bakalım?
« Son Düzenleme: 12 Mart 2021, 21:03:49 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #3545 : 12 Mart 2021, 21:27:46 »
Forum sistemi biraz karışık, İlhan abi gerekirse beni atabilir. Böyle de değişik bir format var. İskender'le de arada gerilimli ve sert polemikler yaşarız. Ama yaşadığımız yerde kalır bu, bir sonraki mesaja yansımaz.

Tom abi, iflah olmaz Barca düşmanlığı, İtalyan takıntısı ve kripto Terimci olmasıyla arada benim de tansiyonumu yükseltiyor ama kendisi 49 yaşında ve iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok. Forumun rengidir, düşünce özgürlüğünün temsilidir, sevdiğimiz farklı bir kişiliktir. Zaman zaman çok sert yüklenilmesine rağmen daha kişisel olarak kimseye tek bir hakaret etmişiği yoktur. Kimsenin de ona bu anlamda hakaret etmeye hakkı yoktur.

Neyse, bu gece Valencia'ya koyalım ve işimize bakalım..
« Son Düzenleme: 12 Mart 2021, 21:28:33 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3546 : 12 Mart 2021, 21:28:59 »
Ben de aynı fikirdeyim, toplamda 13 mesaj yazmışsın hepsi tam hanks e cevap. Eğer yazmayacaksan bence git sen. Zaten bu sistemin içindeki insanlarda pek uymaz sana.

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #3547 : 12 Mart 2021, 21:31:57 »
Sakin ol delikanlı. Forumda bu kadar insan geri zekalı, bir tek sen mi akıllısın da kimsenin göremediği şeyleri görüyorsun?

Senin bu söylediklerin tom abiye değil, forumdaki bu kadar insana hakaret. Siz sığırsınız, sizde sike sürülecek zeka yok, hiçbiriniz bu adamın taşak geçtiğinin farkına varamıyorsunuz; ama ben kül yutmam, neyin ne olduğunu görüyorum anlamına geliyor yazdıkların.

Bahsettiğin adamı 12-13 senedir tanıyorum. Maçına gitmediği branş var mı sor bakalım?

Aynı şeyi yazan tek kişi değilim, geçmiş sayfalara bakarak bunu rahatlıkla görebilirsiniz, başkaları da benzer şeyleri yazdı hatta başka konularda da benzer mesajları bulabilirsiniz. Bahse konu kişi dışında da kimseye sizin yazdığınız hakaretleri siz öyle olduğu konusunda zorlasınız dahi dolaylı yoldan dahi yapmış olmuyorum. Forumdaki üyelere hakaret ettiğimi söylemek için o mesajı epey bir zorlamak lazım.

Benim de 20 küsür senedir takip etmediğim branş yok, tıpkı doğal olarak diğer üyelerin ve Fenerbahçe’ye gönül vermiş birçok kişide olduğu gibi. Velhasıl kelam üzgünüm ama bu bir kıstas olmuyor ve süregelen facia yorumların mazareti olmuyor.

Sakatlık hakkında en ufak bir açıklama yokken “sezonu kapattı” demek, diğer üyelerle en kibar tabirler düpe düz dalga geçmektir isterseniz 20 senedir tanıyın.

İyi forumlar.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3548 : 12 Mart 2021, 22:14:39 »
Tom hanks el ilgili yorum yapmak hakkaten zor. Yalan yok eğer çok eskiden beri bu forumda olduğunu bildiğim kişiler kendisini tanıdığını söylemese benim de çok ciddi kuşkularım olur hatta vardı da. Yani tamam iyi niyetlidir ama Fenerbahçe forumunda Fenerbahçe bu kadar zorlayıcı yorumlarla yerilmez, rakipleri de yüceltilmez. Biz de Fener taraftarıyız ve kendisini gerçek hayatta tanımadığımız için sinir olmamak elde değil. Neyse yine de sakin olmak lazım, kalp kırmamak lazım. Baskonia Bayern’e sokuyor, biz de İspanyol’a koyalım inşallah
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3549 : 12 Mart 2021, 22:28:40 »
Valla ben onu bilmem tom abiyi kim tanır eder oda beni ilgilendirmiyo kaç senedir maça gittiğide beni ilgilendirmiyo ama yaptığı yorumlarda gram mantık ve hoşnut tavır görmüyorum sizin aksinize sempatik olarakta değerlendirmiyorum tamamen kışkırtıcı ve olumsuz tavırda kendisini görüyorum ama yaş olarak benden büyük olduğu için kendisine saygı duyuyorum.fakat kendisine defalarca bir sürü kişi tarafından olumlu olması yönünde msjlar gelirken kendisi kendi takımını küçümsemekten ve ezmekten başka bir yorum yaptığını görmedim. Ha birde sezon başından beri yaptığı hiç bir yorumun tutmaması ve yanılmasına rağmen buna devam ediyor burdaki her büyüğüme ve küçüğüme saygım var fakat tom abi biraz olumlu yorum yap güzel konuşta yada bizi sohbetlerde biraz muhattap alda senin fenerbahçeliligini başkalarından duymayalım.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2021, 22:31:36 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #3550 : 12 Mart 2021, 22:34:56 »

Olayları/olguları/insanları analiz kabiliyetiniz epeyi sorunlu olduğu gibi öfke kontrolü probleminiz de var sanırım.

Bahsettiğiniz üyenin yorumlarını bir kaç kez okuduktan sonra heyecanlı, en fazla fanatik bir taraftar izleniminden öteye, hele hele yazdığınız hakaretlere haklılık kazandıracak bir profil ortaya çıkmıyor. Kaldı ki burada tanıyan ve saygı duyan kişilerin de olduğunu görüyorum kendisini. Üstelik ben sizin gibi “uzun zamandır” da okumuyorum bu forumu. Çok zor değil yani bu analizi yapabilmek.

İnsanların fikirlerine, fikirlerini paylaşma şekillerine, heyecanlarına, hatta rahatsızlık verecek konuşmalarına bile tolerans gösterebilmek de bir zeka işidir. Samimiyet düzlemindeyseniz tabii.

Tom Hanks’in benim okuduğum hiç bir postu sizin üslubunuz kadar itici değil...
« Son Düzenleme: 12 Mart 2021, 22:50:14 Gönderen: Sapere »

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3551 : 12 Mart 2021, 22:52:25 »
Vesely tam triple double yapacak gibi duruyor
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3552 : 12 Mart 2021, 22:53:41 »
Baskonia gereğini yaptı. Sıra bizde

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #3553 : 12 Mart 2021, 22:56:44 »
Kalina şubat ın mvp si olmuş ama bu maç o maç değil be dostum :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3554 : 12 Mart 2021, 23:00:30 »
Kalina bildiğimiz adam. Tavanını da dibini de gördük. Valla korktuğumuz veya coşmasından korktuğumuz adam kalina olsun. Gudu olaydı rahat rahat alırdık ama şimdi yetecek kadar kazanalım yeter