"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu rotasyon sevdası yüzünden muhtemel playoff maçlarında saç baş yoldurmaz umarım.
Deneme yapılacak maçlar olur ama ilk maçta sana fark atmış ligin dişli ekibine bu kadar rotasyon olmaz.Bu arada Gudu sekiyor var sıkıntı bence.
Bizim kadroda ilk defa play-off yarışı veren oyuncular fazla.Quinn Lorenzo Eddie Pierre bitiş çizgisi yaklaştıkça el ayak titremeye başlar.Barthel bile öyle.Bakalım son topa kadar gider ortada maç bence.
Türkçesi şu Ayhan abi, şube sorumlumuz Sertaç Komsuoğlu şöyle bir açıklama yapmıştı zamanında:''Fenerbahçe bu yıl bir geçiş sürecinde ve bir geçiş süreci yaşıyor. Bu tip süreçlerde ikinci yıllar çok daha verimli hale gelir. Zor bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci hasarsız bir şekilde atlatma adına da gerekli önlemleri alıyoruz. Bunu da ilerleyen günlerde taraftarlarımız bizzat görecekler. Şu anda gelecek senenin kadroları yapılanıyor dedim ama sadece o da değil. 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100.yılı. Türk Hava Yolları ile görüştük ve dedik ki ‘Gelin Cumhuriyetimizin 100.yılında Final-Four’u tekrar İstanbul’a alalım.’ Barselona’da EuroLeague’e gittim ve EuroLeague Başkanıyla da görüştüm. Aynı konuyu konuştuk ve onlar da heyecanlandı. Çok enteresan olacağını söylediler. İnşallah 2023 EuroLeague finalini tekrar İstanbul’a alacağız. O zaman bizim de hedefimiz 2023 EuroLeague finalinde tekrar finali oynamak. Ben, ‘bu yıl da hedefimiz bu, şu’ diyebilirim. Bu yıl hedefimiz Final-Four ama önce ilk 8’e girmemiz lazım. Bu yıl hedefimiz Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu. Bu tip olaylarda garanti yoktur ama olacağız. Bu yıl hedefimiz Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu ve olacağız. Ancak bizim taraftarımızı artık sadece bir şampiyonluk kesmiyor. O zaman önce ilk 8’e gireceğiz, sonra Final-Four’a bakacağız. Yani önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu nedenle 2023 yılı bizim için yeniden yapılanacağımız, yeniden şampiyonluğu almayı hedeflediğimiz bir yıl. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Bu yolda her türlü eleştiriye açığız.''
euroleague normal sezon maçlarına nba normal sezonu gibi yaklaşan bi hoca büyük ihtimalle play off maçlarına da nba play offu gibi bakar bence.