Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445157 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #3945 : 26 Mart 2021, 10:20:54 »
Kazandık

O kadar da gömme adamı :) Pierre’i yedekleyecek kimse kalmadı kadroda. Okan Baytin Çubuklu Analiz’de söyledi; “Koç Ulanovas’ı ilk beş başlatarak Pierre’in benchten gelen enerjisinden faydalanıyordu” diye... Katılıyorum. Umarım Pierre’in verimi düşmez.

Ayrıca bizden önceki EL ortalamaları selefi Kalinic’ten daha iyiydi. Kalinic’e de emekli muamelesi yapılıyordu burada :) Şimdi gıptayla izlettiriyor kendini.

Önemli olan kadrodaki oyuncuları maksimum verimle kullanmak. Ulanovas’ın yaşadığı durum tüm organizasyonla ilgili, sadece kendisiyle değil.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3946 : 26 Mart 2021, 13:10:04 »
Hassan martin onlar için önemli bi eksik sloukasla beraber guard rotasyonunun önemli bi parçasıydı. 2 metrelik çok atletik sert bi guard :)
?? Sloukas la beraber masör değil miydi onlar ?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #3947 : 26 Mart 2021, 13:13:44 »
?? Sloukas la beraber masör değil miydi onlar ?

Abi siz ekonomisttiniz demi :)) bugüne kadar forumda gördüğüm en uçuk mesajdı o geçen sene :)))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3948 : 26 Mart 2021, 13:30:37 »
Abi siz ekonomisttiniz demi :)) bugüne kadar forumda gördüğüm en uçuk mesajdı o geçen sene :)))
ben o kadar iddialı konuşamam artık. Tom abi sağolsun hergün yeni bir bombayla çıkıyor. 2.01 lik clyburn için power forvet diyip, 2.06 lık lessort u forvet yaptı.
Dün de Valencia kazandıktan sonra sanki bizim başka maçımız yok da Onların 20 tane kalmış ve bizim 2 maç önümüzdeymişler gibi bitti iş demiş, takıma teşekkür etmiş..

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3949 : 26 Mart 2021, 14:34:37 »
Ben o mevzuyu kaçırdım sanırım nedir olay:)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #3950 : 26 Mart 2021, 14:46:19 »
Ben o mevzuyu kaçırdım sanırım nedir olay:)

Tom abi ayhan abinin mahfi eğilmez olduğunu düşünüyodu ciddi manada :(

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3951 : 26 Mart 2021, 14:50:53 »
İlk Oly maçımız Guduric'in çıktığı ilk maçtı aynı zamanda ve takımla pek de uyumlu olmamasına rağmen kazanmıştık. De Colo da rölantide gidiyordu, bu kadar gaza basmamıştı. Vesely "büyük şef" %100 saha içi isabet ile ilk maçın MVP'si idi, bugün de yine çok büyük oynayacağını düşünüyorum. Bugün şu takımla, şu formla, Oly kadrosunu da düşününce vurup geçmememiz çok büyük sürpriz olur bana göre.

Herkesin neden endişelendiğini de anlamak güç değil. Her şeyiyle tuhaf sezonda bazen saçma sapan sonuçlar çıkabiliyor. Akşama yüksek konsantrasyonla en baştan işi sıkı tutalım, keyif alalım ve bam bam bam, arkamıza bile bakmayalım. 

Bugün kazanalım, haftaya da Bayern'le bir hesabımız olacak zaten. Biz şu 2 maçımızı kazanalım, rakiplerimiz kaybetsin ve Barça da bu arada liderliği garantilemiş olsun, 2 Nisan'da gazozuna maç oynayalım Barça'yla en güzeli. Son maçımızda da tek derdimiz Real'e tekmeyi vurup playoff dışı bırakmak olsun be :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3952 : 26 Mart 2021, 16:02:26 »
İlk Oly maçımız Guduric'in çıktığı ilk maçtı aynı zamanda ve takımla pek de uyumlu olmamasına rağmen kazanmıştık. De Colo da rölantide gidiyordu, bu kadar gaza basmamıştı. Vesely "büyük şef" %100 saha içi isabet ile ilk maçın MVP'si idi, bugün de yine çok büyük oynayacağını düşünüyorum. Bugün şu takımla, şu formla, Oly kadrosunu da düşününce vurup geçmememiz çok büyük sürpriz olur bana göre.

Herkesin neden endişelendiğini de anlamak güç değil. Her şeyiyle tuhaf sezonda bazen saçma sapan sonuçlar çıkabiliyor. Akşama yüksek konsantrasyonla en baştan işi sıkı tutalım, keyif alalım ve bam bam bam, arkamıza bile bakmayalım. 

Bugün kazanalım, haftaya da Bayern'le bir hesabımız olacak zaten. Biz şu 2 maçımızı kazanalım, rakiplerimiz kaybetsin ve Barça da bu arada liderliği garantilemiş olsun, 2 Nisan'da gazozuna maç oynayalım Barça'yla en güzeli. Son maçımızda da tek derdimiz Real'e tekmeyi vurup playoff dışı bırakmak olsun be :)
Hay ağzın bal yesin. Ne ışıklı bir mesaj
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #3953 : 26 Mart 2021, 16:43:24 »
Hay ağzın bal yesin. Ne ışıklı bir mesaj
Birazdan Tom abi o ışıkları söndürür :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #3954 : 26 Mart 2021, 16:58:15 »
Birazdan Tom abi o ışıkları söndürür :D

Ben, oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Öyle ya da böyle buraya kadar getirdiler işi ama sporun içinde bunlar var, tam bir drama. Üst üste 10 maç kazandığımız bir sezonu 9. sırada tamamlıyoruz.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3955 : 26 Mart 2021, 17:26:22 »
Tam Kenan'la Biber'in kendilerini gösterebileceği bir maç. Süre alacaklardır, umarım son maçlardaki gibi iyi değerlendirirler.
Kardeşlerim benim tam zamanı yürüyün be.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3956 : 26 Mart 2021, 17:31:25 »
Benim bu maçla ilgili korkum var! Son üç maçta atarak da tutarak da yendiler. Kalbim ağzımda izlemem sadece stres ve kaygı dan değil. Oly nin kaybedecek bir şeyi olmadan oynayacak olması, onlara ekstra bir özgüven de getiriyor. Elbette yenemeyeceğimiz anlamına gelmiyor, fakat favori olmadıkları maçlarda daha iyi oynadıklarını gördüm.

Beklentide top listem;
1-Kyle O Quinn
2-De Colo
3-Vesely
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3957 : 26 Mart 2021, 18:05:50 »
tamamen içgüdü, efesle playoffta karşılıp erkenden eleneceğiz diye aklıma gelenler geliyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #3958 : 26 Mart 2021, 18:35:19 »
Oly de hassan martin ve papanikalou yok biz de ise ulanovas. Guduric in büyükannesi vefat etmiş bugün maçta oynayacaktır ama moral bozukluğu nasıl etkiler bilemiyorum, guduric biraz hassas duygusal bi cocuk. Bazen maçlara çok enerjisiz giriyoruz umarım bugun öyle bi giriş yapmayız, baştan sıkı tutarsak bi yerde rakibin direnci kırılır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3959 : 26 Mart 2021, 19:25:46 »
Kyle O'Quinn'in maçı olur umarım.