Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 443843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Real Madrid | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #4830 : 09 Nisan 2021, 00:32:18 »
Söz konusu Melih olunca attığın mesajların farkında değilsin herhalde abi. Sürekli bir laf sokma çabası içindesin. Her platformda aynısını yapıyorsun. Biri Melih'e laf söylediği an not ediyorsun, alakalı alakasız her oyuncuyu araya serpiştirip, bu sözde kaptanı zeytinyağı gibi üste çıkarmaya çalışıyorsun.

Attığın mesaj da gayet Melih'e sallayanlara laf sokma amaçlı. Mesajına sahip çıkıp çıkmamak senin tercihin. Attığın mesajların yarısı neredeyse Melih'i koruma ve ona karşı olanlara laf gömme amaçlı. Takım, Real Madrid'ten 30 yemiş, moraller zaten bozuk hala aradan Melih çıkartıyorsun.

İkiyüzlülük olayına gelince, eğer böyle 3-5 dakika oynayan oyuncuların dokunulmazlığı varsa bunu sadece çok sevdiğin Melih için değil, herkes için yapman lazım. Berkay'a, Kenan'a gelince çöp, vasat diyorsun (ki diyebilirsin saygım var) Melih'e gelince ''ama 2 dakika oynuyor...'' oluyor. Bu ikiyüzlü bir yaklaşımdır.

Bu, forumdaki son mesajım. Havada kalmasın diye de konuya açıklama getirdim. Forumun adını da ParkedeMelih yapın, Melih'in fotosunu da logo olarak dizayn edin, güle güle kullanın.

Herkese eyvallah.
Mesajımın arkasındayım. Melih'e laf etmeyen var mı ki forumda, hemen hemen herkes dibine kadar gömüyor, kimi not edip de sallama Melih'e demişim, en doğal hakları beğenmemek. Melih'in Kenan ve Berkay'dan iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum totalde, bu sene kötü bulduğumu da söyledim zaten. Obradovic  7 sezon tuttu bu adamı.

Forumdan ayrılma kararını gözden geçirmeni öneriyorum kardeşim, asla istemem gitmeni.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4831 : 09 Nisan 2021, 00:35:49 »
Ben Melih'in iyi oynadığı bir dönemi hatırlamıyorum. Açıkçası, Hoca'ya babasıyla terbiyesizlik yaptığı dönem gönderilmeliydi.
İyi oynamadıysa Obra 7 sene niye katlandı bu adama? "Terbiyesizlik" mevzusunun detaylarını bilmiyorum ama bu mevzudan sonra 3 yıl yeni kontrat yaptı bu adamla.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4832 : 09 Nisan 2021, 00:35:55 »
Forumun tadı tuzu bunlar yıllardır burada olan insanlar hatta Fenerbasketten beri olan ekip Kemal Abi geri döner umarım

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4833 : 09 Nisan 2021, 00:38:30 »
İyi oynamadıysa Obra 7 sene niye katlandı bu adama? "Terbiyesizlik" mevzusunun detaylarını bilmiyorum ama bu mevzudan sonra 3 yıl yeni kontrat yaptı bu adamla.
Babası facebookta hocaya sallamıştı efese gideceğiz demişti galiba, mahkumuz abi yerli oyuncu yok ki
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 00:38:59 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4834 : 09 Nisan 2021, 00:43:03 »
Kemal abi bence böyle bir konudan dolayı forumu bırakmaz.
Bu kişiye önem arz etmenin anlamı yok.

Bu maç gevşek bir NBA takımı gibi oynadık.Yani bu gevşekliği bu takıma karşı kim sağlıyor bilmiyorum ama bizim kadar temas karşıtı bir takım görmedim.

Tepki gösterecek oyuncu diyoruz ama bu takımda o nitelikte adam da yok ne yazık ki.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4835 : 09 Nisan 2021, 00:47:43 »
Babası facebookta hocaya sallamıştı efese gideceğiz demişti galiba, mahkumuz abi yerli oyuncu yok ki
O olayı biliyorum ama detaylarını en iyi Obra biliyordur, hemen o mevzudan kısa süre sonra sırf yerli diye 3 yıllık kontrat yenilemez ki anında şutlardı Obra, ya affetti ya da o kadar büyük bir mevzu yoktu.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4836 : 09 Nisan 2021, 00:53:42 »
Hesapları seneye keseriz.Playoff geldi.8 bileti alamayan takımlara bak total 15 şampiyonluk dışarıda.Maccabi-Oli-Pana inanılmaz sezon oldu.
Partizan yoktu bu yıl.Virtus Bologna,Siena gibi takımlarında EL’de olmamasını hatırlamak lazım.
Maccabi o kadar şampiyon oldu bu yıl şampiyon olmalıydı.
A yok ama Real’in 10 tane var onlar şampiyon olmalı.Ama pana’nın da iyi var onlarda F4 yapmalıydı.
Tom abi seninle ancak bu şekilde anlaşabiliyoruz sanırım.Yok yani Efes’in oyuncak gibi oynadığı takımı favori gösteriyorsun.
Ya Llull’den fAZLA Madrid sevdan var ya da cidden Madrid fetişin var senin.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 00:55:18 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4837 : 09 Nisan 2021, 00:59:18 »
O olayı biliyorum ama detaylarını en iyi Obra biliyordur, hemen o mevzudan kısa süre sonra sırf yerli diye 3 yıllık kontrat yenilemez ki anında şutlardı Obra, ya affetti ya da o kadar büyük bir mevzu yoktu.
Bazı takımlarda oynamasa bile takımın başarısında yerli yabancı uyumunda takımın ruhunda önemli kişiler vardır farklı spor olacak ama Vakıfbank'tan Melis mesela bence Melih'in görevide bu oynasada oynamasada sesi çıkmıyor, takımın başarısı için Melih özür dilemişse hocada affetmiştir bence kaprisli biri değil hoca dediğiniz gibi detayları bilmediğimiz için tahmin yürütüyoruz
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 01:01:53 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4838 : 09 Nisan 2021, 01:00:31 »
Forumun tadı tuzu bunlar yıllardır burada olan insanlar hatta Fenerbasketten beri olan ekip Kemal Abi geri döner umarım

Sen bunu yazınca aklıma şu geldi; ayrılmadan önce düşüşte olduğu dönemde Alex'i Fenerbasket'te eleştirince orta çaplı linç yemiştim. :D Nickim StreetHoop idi. Atari dönemindeki meşhur basketbol oyunu. Avatarımda da onun görseli vardı.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #4839 : 09 Nisan 2021, 01:07:22 »
Sen bunu yazınca aklıma şu geldi; ayrılmadan önce düşüşte olduğu dönemde Alex'i Fenerbasket'te eleştirince orta çaplı linç yemiştim. :D Nickim StreetHoop idi. Atari dönemindeki meşhur basketbol oyunu. Avatarımda da onun görseli vardı.
Nick tanıdık geldi ben okuyucuydum :) lincide haketmişsin :D

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #4840 : 09 Nisan 2021, 01:19:28 »
Nick tanıdık geldi ben okuyucuydum :) lincide haketmişsin :D

Sezon özelinde, hatta o süreç eleşirdim yahu :D  Yoksa ki, yaptıklarıyla tarihe geçmiştir. Ondan sonra yüzümüz doğru düzgün gülmedi.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #4841 : 09 Nisan 2021, 08:50:11 »
Zenit iki maçını kazanır Milano ve Bayern kaybederse 5 takım 20/14 oluyor. Bu durumda sıralama nasıl değişir? Bizim için tek değişken Barca- Bayern maçı mı?
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4842 : 09 Nisan 2021, 09:05:24 »
Cska öyle yıldızlar topluluğu değil ama sert takım.Kafa kafaya oynarız bu kadroyla bile.Bu arada Sertaç Beye helal bizim kanal diye politik konuşmamış.

Böyle oynarsak süpürülürüz dedi.Böyle dobra yöneticilere ihtiyacımız var hakikaten.Transfer dönemini iyi geçireceğiz teşekkürler Sertaç Komsuoğluna.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4843 : 09 Nisan 2021, 09:13:07 »
Bizde uc tane saç ayagi var. De colo, vesely ve guduric. Bunlardan herhangi biri olmazsa kimseden mac alamayız play offta. Guduric olmadigi zaman gördük valencia deplasmaninda. Takim 50 sayiyi zor geçti. Vesely olmadigi zaman da real kedinin fareyle oynadigi gibi oynayip sut idmanı yaparak kazandi.
Bu uc oyuncu her zaman kadroda ve tam performansla oynamalı ki sansimiz olsun. Su aşamada da oyle bir durum mümkün olmadigi için isimiz cok zor.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 09:13:40 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #4844 : 09 Nisan 2021, 09:15:57 »
3 tane sac ayağı belli Vesely,De Colo,Guduric.Pierre de okey. Seneye bu adamların etrafına yeni takım kurmak lazım. Ben olsam kalan bütün yabancıları gönderirim.