Kendimizi küçümsemeyelim diyorsun ama Erkek voleybol forumunda haftalardır,takıma küme düşmüş muamelesi yapıyorsun.Gidiyorsun Djokovic’e yıldız değil diyorsun,Rublev Sinner gibi adamları göklere çıkartıyorsun.
Ben bothersome man’e katılıyorum.Takımın içinde hâlâ savaşmak isteyen oyuncular var,bu takımda yıllarca otomatik olarak F4 oynayan oyuncular var ama aynı şekilde gamsız,umursamaz ve yetenek fakiri arkadaşlarda var.Ben takımın Bayern maçından beri kontağı kapattığını düşünüyorum.Barcelona maçında ilk maçta ki ağır skordan dolayı çok iyi mücadele ettik ama pisliğe pislik ile cevap veremeyince kaybettik.
Zaten takımda umursamaz tipte çok aslında.
O’Quinn,Brown gibi topçular tam gamsız,”arkadaşlar bizim hedefimiz buydu bundan sonra bize müsade” kafasında olacak tipler.
Yoksa hiçbir takımda görülmeyen covid vakaları niçin bizim camiayı sarıyor,bence bu vurdumduymazlık,hedeflere ulaşmakla paralel ilerliyor.
Vesely ve De Colo’yu Ali Koç ve yönetimi hak etmiyor. Onlar gitsinler 10 milyon dolar ile kahve alsınlar ve çiftlikteki canlılara kahve içirsinler.
Yönetim değişikliği şart yoksa bu tür olaylar önümüzdeki senede olacak gibime geliyor.