Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445322 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #4965 : 15 Nisan 2021, 21:58:18 »
Hayret, eşref saati denk geldi. :D Normalde "çok zor maç, çok güçlüler. artık kazanmamız imkansız" gibi bir cümle gelirdi.
Yok şimdi umutsuzluğu gördü Tom abi umut dağıtıyor.
Adam her şeyin tersini yapıyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4966 : 15 Nisan 2021, 22:05:14 »
Hayret, eşref saati denk geldi. :D Normalde "çok zor maç, çok güçlüler. artık kazanmamız imkansız" gibi bir cümle gelirdi.

Cska o efsane kadrosunun bile gerisinde.Çok değerli sporcular tabi ki ama mücadeleden geri adım atmamalıyız.Ayrıca Kadın basket köşesinde belirttim Ekaterinburg kadrosu Cskadan daha ürkütücü.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4967 : 15 Nisan 2021, 22:35:49 »
Yok şimdi umutsuzluğu gördü Tom abi umut dağıtıyor.
Adam her şeyin tersini yapıyor.

Kimyadaki tepkime türleri gibi adam  :D
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2021, 22:36:45 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4968 : 15 Nisan 2021, 23:32:07 »
Sağlıklı ve maksimumunda oynayacak bir Nando(Lorenzo)-Marko-Pierre(Eddie)-Barthel-Ahmet(Kyle) kadrosu oradan bir maç çalabilir, son maçta CSKA savunmasını gördükten sonra buna harbiden inanıyorum. Tek dileğim bu oyuncularımızdan biri daha covid olmasın şu maçlar bitene kadar. İstenmez biliyorum ama illa birileri bu illete kurban verilecekse Perez olsun Berkay olsun ama bize tur için lazım olan oyuncularımız olmasın, bir kere de bize gül be!
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4969 : 16 Nisan 2021, 03:35:47 »
Buradan moral vermek iyi diyorsun da her bransda kimle oynarsak oynayalım takimi yerin dibine sokup herkesin moralinin içine ediyorsun.

Amaç muhalefet olmak, başka birşey değil :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4970 : 16 Nisan 2021, 03:37:25 »
De Colo kesin değil, Pierre zaten geçirdi bitirmek üzere, Vesely de sakat her türlü. Guduric pozitif değilse pek de sorun yok aslında bizim için. Geriye kalanlar çok da fark ettirmiyor.
Çok farkeden aslında. Düşünsene Perez-Berkay-Melih ile Ahmet-O’Queen-Barthel arasındaki farkı..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4971 : 16 Nisan 2021, 03:39:34 »

Cska o efsane kadrosunun bile gerisinde.Çok değerli sporcular tabi ki ama mücadeleden geri adım atmamalıyız.Ayrıca Kadın basket köşesinde belirttim Ekaterinburg kadrosu Cskadan daha ürkütücü.
Niye power forvetleri Clyburn ve forvetleri Voigthman çok tehlikeli değil mi ?
Üstelik tam senin kalemin olan Semenov, Ukhov falan gibi Rus ekolünün disiplinli, sert, boş şutları kaçırmayan oyuncuları da yok mu ?

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #4972 : 16 Nisan 2021, 04:21:32 »
cska tom abi için vorontsevich’i takıma geri almış bol bol izlesin diye ;D

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #4973 : 16 Nisan 2021, 05:23:28 »
Melih ve teknik ekibin suçudur bu yaşananlar.
Kaptanımız yine kendisine yakışanı yaptı.
40bin vaka varken nişan yapmak bu yönetime yakışırdı.

adamın faydayı bırak zararı oluyor, nötr bile duramiyor adam :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4974 : 16 Nisan 2021, 08:04:44 »
Voıgtman tabi iyi oyuncu.Ama güzel savunmayla durdurabiliriz.Esas leton Strelnekeis ve Hıılıard çok tehlikeli.Shenghelia süper star zaten onuda tutsunlar.

Almanların gerçek anlamda yıldızı var şimdiye kadar Nowıtzki ve melez oyuncu Schroeder.Clyburne övgüler diziyorum çok geliştirdi.

Barthelin aslında Voıgtmanndann eksiği yok.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2021, 08:05:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #4975 : 16 Nisan 2021, 08:06:15 »
Çok farkeden aslında. Düşünsene Perez-Berkay-Melih ile Ahmet-O’Queen-Barthel arasındaki farkı..

2 kişi zaten anlaşıldığı kadarıyla. O'Quinn'in de instagram hikayelerine bakılırsa hasta filan olmadığını düşünüyorum. Tabii illa ki bir miktar el zayıflatır zira yerli kadro kalitemiz içler acısı dediğiniz gibi.

Fakat bütün bu dikkatsizlikler, boşvermişlikler sanki bana "biz bu sene hedefe ulaştık, her türlü tamamız artık" rahatlığında olduğunu çağrıştırıyor oyuncular ve teknik ekibin. Farklı mağlubiyetlerle 3-0 kaybedersek pek şaşırmayacağım. Kendimi ufak ufak hazırlıyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4976 : 16 Nisan 2021, 08:10:49 »
Ben aksine savaşçı bir takım göreceğimizi düşünüyorum.Böyle düşünen sporcu varsa anında sözleşme feshi.Bu şube dişiyle tırnağıyla Obra getirdi onada saygıdan ve kendilerine çıkıp oynayacaklar.

Spor bu burda umutluyuz ama rakip savaşım sonucu yine eleyebilir.Şunu diyorum ne rakibi küçümseyelim ne kendimizi.

« Son Düzenleme: 16 Nisan 2021, 08:11:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4977 : 16 Nisan 2021, 08:44:01 »
Kendimizi küçümsemeyelim diyorsun ama Erkek voleybol forumunda haftalardır,takıma küme düşmüş muamelesi yapıyorsun.Gidiyorsun Djokovic’e yıldız değil diyorsun,Rublev Sinner gibi adamları göklere çıkartıyorsun.

Ben bothersome man’e katılıyorum.Takımın içinde hâlâ savaşmak isteyen oyuncular var,bu takımda yıllarca otomatik olarak F4 oynayan oyuncular var ama aynı şekilde gamsız,umursamaz ve yetenek fakiri arkadaşlarda var.Ben takımın Bayern maçından beri kontağı kapattığını düşünüyorum.Barcelona maçında ilk maçta ki ağır skordan dolayı çok iyi mücadele ettik ama pisliğe pislik ile cevap veremeyince kaybettik.
Zaten takımda umursamaz tipte çok aslında.
O’Quinn,Brown gibi topçular tam gamsız,”arkadaşlar bizim hedefimiz buydu bundan sonra bize müsade” kafasında olacak tipler.
Yoksa hiçbir takımda görülmeyen covid vakaları niçin bizim camiayı sarıyor,bence bu vurdumduymazlık,hedeflere ulaşmakla paralel ilerliyor.

Vesely ve De Colo’yu Ali Koç ve yönetimi hak etmiyor. Onlar gitsinler 10 milyon dolar ile kahve alsınlar ve çiftlikteki canlılara kahve içirsinler.

Yönetim değişikliği şart yoksa bu tür olaylar önümüzdeki senede olacak gibime geliyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4978 : 16 Nisan 2021, 08:52:50 »
Novak yıldız diyorum süperstar değil diyorum.Kötü bir karekter net sevene neden seviyorusun demem.Rublev dün izlemedin sanırım ekleye ekleye geliyor teknik eskeza Sınner öyle 19 yaşında.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4979 : 16 Nisan 2021, 08:54:45 »
Kendimizi küçümsemeyelim diyorsun ama Erkek voleybol forumunda haftalardır,takıma küme düşmüş muamelesi yapıyorsun.Gidiyorsun Djokovic’e yıldız değil diyorsun,Rublev Sinner gibi adamları göklere çıkartıyorsun.

Ben bothersome man’e katılıyorum.Takımın içinde hâlâ savaşmak isteyen oyuncular var,bu takımda yıllarca otomatik olarak F4 oynayan oyuncular var ama aynı şekilde gamsız,umursamaz ve yetenek fakiri arkadaşlarda var.Ben takımın Bayern maçından beri kontağı kapattığını düşünüyorum.Barcelona maçında ilk maçta ki ağır skordan dolayı çok iyi mücadele ettik ama pisliğe pislik ile cevap veremeyince kaybettik.
Zaten takımda umursamaz tipte çok aslında.
O’Quinn,Brown gibi topçular tam gamsız,”arkadaşlar bizim hedefimiz buydu bundan sonra bize müsade” kafasında olacak tipler.
Yoksa hiçbir takımda görülmeyen covid vakaları niçin bizim camiayı sarıyor,bence bu vurdumduymazlık,hedeflere ulaşmakla paralel ilerliyor.

Vesely ve De Colo’yu Ali Koç ve yönetimi hak etmiyor. Onlar gitsinler 10 milyon dolar ile kahve alsınlar ve çiftlikteki canlılara kahve içirsinler.

Yönetim değişikliği şart yoksa bu tür olaylar önümüzdeki senede olacak gibime geliyor.

Quınn gayet iyi geldiğinde beri Brown umursamaz değil poker surat.