Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 465988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
İlhan Bey yukarıda mesajı okuyun bitti seri.Bende kuru kalabalık dedim.A pes net kollanıyorlar.a

O ikili mücade faulü yapan Cskalı olmasına rağmen eyyamcı La monica karşılıklı çaldı.Organizasyonun net en çok kollanan takımı maçı izlemesek dirsek atarak ilerlemek alçaklıktır.

« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 08:14:10 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Play offtaki 4 maci da izledim. Gasol barcayi bozmuş. Milano kapasitesi doğrultusunda oynamıyor. Cska gerçekten kötü bir takim. Bu takımların su görüntüde karmasi gelse efesi yenemez. Adamlar sıkmadan, micic ve larkin dogru dürüst devreye girmeden reali 30a yatırdılar. Tabi söylediğim ilk maçlar itibari ile. Cska ile ilgili kotu takim oldukları yönünde görüşlerim sabit ama barca ve milano kendilerine gelmeleri lazim.  Bir supriz olur da barca elenirse efesin şampiyonluğu 1.05 falan verir herhalde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
İlhan Bey yukarıda mesajı okuyun bitti seri.Bende kuru kalabalık dedim.A pes net kollanıyorlar.a

O ikili mücade faulü yapan Cskalı olmasına rağmen eyyamcı La monica karşılıklı çaldı.Organizasyonun net en çok kollanan takımı maçı izlemesek dirsek atarak ilerlemek alçaklıktır.
Tamam herkes bizi dövsün, barca dövsün, real dövsün, cska dövsün. Bizim oyuncular da mactan sonra adamlari tebrik etsin ne güzel dovdunuz bizi diye. 

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Play offtaki 4 maci da izledim. Gasol barcayi bozmuş. Milano kapasitesi doğrultusunda oynamıyor. Cska gerçekten kötü bir takim. Bu takımların su görüntüde karmasi gelse efesi yenemez. Adamlar sıkmadan, micic ve larkin dogru dürüst devreye girmeden reali 30a yatırdılar. Tabi söylediğim ilk maçlar itibari ile. Cska ile ilgili kotu takim oldukları yönünde görüşlerim sabit ama barca ve milano kendilerine gelmeleri lazim.  Bir supriz olur da barca elenirse efesin şampiyonluğu 1.05 falan verir herhalde.

Bu görüşe bende katılıyorum.Evet ülkeye ikinci kupayı bunlar getirecek.Ergin Bey olmasa bu kadar dokunmayacak ama.

Larkin geldiğinden beri hiç pislik yapmadı bize tek sevimli bulduğum oyuncu artı Sertaç.

« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 08:22:37 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Tamam herkes bizi dövsün, barca dövsün, real dövsün, cska dövsün. Bizim oyuncular da mactan sonra adamlari tebrik etsin ne güzel dovdunuz bizi diye.

Sen yaptığın an 1 değil 2-3 oyuncun ihraç olur.Yapamazsın yaptırmıyorlar.Artı bilelim basketbol mü oynuyoruz yoksa ringte boks maçı mı yapıyoruz.?
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 08:22:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Şu CSKA'ya elenmek ciddi üzer adamlarda bi bok yok.

Bizde ise Guduric birazcık yardım edebilseydi De Colo'ya maçı alabilirdik böyle oynamaya hakkı yok inşallah çeki düzen verir kendisine.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 08:24:52 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Guduric'e kaç kez kasti dirsek atıldı iki büklüm oldu nefesi kesildi yahu, ayaklarına dizlerine de çalıştılar direkt, insaf aynı maçı mı izledik? Laf edilmesi gerekenler belli yani onlara da edildi defolup gitsinler bu takımdan.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı iloturo

• Üye

Sen yaptığın an 1 değil 2-3 oyuncun ihraç olur.Yapamazsın yaptırmıyorlar.Artı bilelim basketbol mü oynuyoruz yoksa ringte boks maçı mı yapıyoruz.?
Hicbisiy olmaz. Panayi, maccabiyi, baskoniayi , reali, kaunasi elerken nasil eledik. Takimda hem sertlige karşılık verecek hem de kaliteli adamlar vardi. Bizim su anki takim yumuşak. Barthel, perez, eddie hatta brown sertliği karsi sinen adamlar. Perez yanından geçerken üflesen düşer. Bir de sakatlik, hastalik isin içine girince sonunu getiremedik. Yoksa cska ile yıllardan beri oynadığımız maclar dunku sertlikten farklı degildi.
Sertliği bahane etmenin manası yok.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ezel'de Ramiz Karaeski şey derdi: Ömer iyiydi hoştu ama biraz koftu kof. Ama Hamit öyle mi? Hamit ona vurana daha sert geçirirdi. Bizim takım komple Ömer işte birkaç tane Hamit'imiz yok ki. Antic'e kim ne yapabiliyordu? Yaparsa da karşılığını fazlasıyla alıyordu. İşte böyle olmak lazım. Guduric'in De Colo'dan bile daha iyi çocuk olduğunu bildikleri için zaten full ona yaptılar bu hareketleri. Bu tanıma biraz uyan sadece Kyle var. Ya Hackett ya da Clyburn idi. Kyle'ye bir faul yaptı faul çalınınca Kyle dönüyorum ayağına omuzu bir koydu faul sonrası ve eleman Allah'ını kaybetti tırıs tırıs ilerledi. Tamam ben hakemler yaptıklarına faul çalmasınlar demiyorum çalmalılar ama hakem çalsa da çalmasa da sen de geçireceksin ki kolay lokma olmadığını görecek sindiremeyecek.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Hicbisiy olmaz. Panayi, maccabiyi, baskoniayi , reali, kaunasi elerken nasil eledik. Takimda hem sertlige karşılık verecek hem de kaliteli adamlar vardi. Bizim su anki takim yumuşak. Barthel, perez, eddie hatta brown sertliği karsi sinen adamlar. Perez yanından geçerken üflesen düşer. Bir de sakatlik, hastalik isin içine girince sonunu getiremedik. Yoksa cska ile yıllardan beri oynadığımız maclar dunku sertlikten farklı degildi.
Sertliği bahane etmenin manası yok.
Bunu söyleyince duyarla karşılaşıyoruz.
Efes’e karşı dediğim şey şuydu;madem bu adamlar yetenek olarak senden üstün,o zaman yetenek seviyelerini dengelemek adına işler yapacaksın.
Micic’e ve Larkin’e 85-90 Pistons’ın Jordan’a ve diğer süperstarlara yaptığı muameleyi göstereceksin.
Eğer bunu yapmıyorsan 300 sayı da yersin 400’de.
James’siz vasat CSKA’dan 92 sayı yemek rezilliktir ve Koç başarısızlığıdır.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı friday

• Üye
Söylenenlere katılıyorum. Daha sert durmalıyız, adam dirsek mi attı sen de denk getirip aynısını atacaksın kes sesini diyeceksin. Ama bunu ulu orta cengaver gibi değil usturuplu olarak pozisyonu geldiğinde yapacaksın. Zira trash talk'lar çok önemli bu tip eşleşmelerde. Yeri geldiğinde konuşarak rakibin sinirini bozabileceksin. Hep diyorum otursunlar Antic, Bobby, Kalinic kasetleri izlesinler biraz efendilikle bir yere kadar. CSKA, Real, Barça gibi takımlara efendilikle gidersen kolunu kanadını kırar bu şerefsizler ki biz çok yaşadık.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Söylenenlere katılıyorum. Daha sert durmalıyız, adam dirsek mi attı sen de denk getirip aynısını atacaksın kes sesini diyeceksin. Ama bunu ulu orta cengaver gibi değil usturuplu olarak pozisyonu geldiğinde yapacaksın. Zira trash talk'lar çok önemli bu tip eşleşmelerde. Yeri geldiğinde konuşarak rakibin sinirini bozabileceksin. Hep diyorum otursunlar Antic, Bobby, Kalinic kasetleri izlesinler biraz efendilikle bir yere kadar. CSKA, Real, Barça gibi takımlara efendilikle gidersen kolunu kanadını kırar bu şerefsizler ki biz çok yaşadık.
Hocam kendin söylemişsin; bizde öyle oyuncu yok diye. Takımın karakteri bu. Yeniden karakter mi yükleyelim. Eğer karakteri dahilinde olmayan şeyler istersen, oyuncular bunları yapsalar bile üzerlerinde eğreti durur. Yani; teknik faulu alırsın...

Biz bu dönem sağlıklı olabilseydik şu an bu konuşuşanların hiç bir önemi olmayacaktı. Çeşka’yı o salona gömecektik...

Gerisi laf-u güzaf.

Çevrimdışı friday

• Üye
Hocam kendin söylemişsin; bizde öyle oyuncu yok diye. Takımın karakteri bu. Yeniden karakter mi yükleyelim. Eğer karakteri dahilinde olmayan şeyler istersen, oyuncular bunları yapsalar bile üzerlerinde eğreti durur. Yani; teknik faulu alırsın...

Biz bu dönem sağlıklı olabilseydik şu an bu konuşuşanların hiç bir önemi olmayacaktı. Çeşka’yı o salona gömecektik...

Gerisi laf-u güzaf.
Karakter de bir yere kadar. Gereğini yapmak diye bir şey var, buralarda bunları yapamazsan var olamazsın defalarca yaşamadık mı Real'den, CSKA'dan yediğimiz dayakları ve sindiğimiz maçları unuttuk mu? Tam kadro olsak da fark etmezdi Vesely'i Barça maçında sakatlamasalar bu maç sakatlarlardı ki ısrarla Guduric'in üzerine oynayıp sakatladılar dün gördük. Yarın 2. maçta daha da sert oynayacaklar ve hemen maç başında sindirmeye çalışacaklar göreceğiz, buna karşılık veremezsek istersek  full kadro en formda halimizle olalım hiç fark etmez yaşatmazlar adamı.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Karakter de bir yere kadar. Gereğini yapmak diye bir şey var, buralarda bunları yapamazsan var olamazsın defalarca yaşamadık mı Real'den, CSKA'dan yediğimiz dayakları ve sindiğimiz maçları unuttuk mu? Tam kadro olsak da fark etmezdi Vesely'i Barça maçında sakatlamasalar bu maç sakatlarlardı ki ısrarla Guduric'in üzerine oynayıp sakatladılar dün gördük. Yarın 2. maçta daha da sert oynayacaklar ve hemen maç başında sindirmeye çalışacaklar göreceğiz, buna karşılık veremezsek istersek  full kadro en formda halimizle olalım hiç fark etmez yaşatmazlar adamı.
Karakter derken kişilikten değil, oyun karakterinden bahsediyorum. Mevcut kadroda senin söylediğin tarz oyuncumuz yok. Kaliniç’i gönderip yerine Ulanovas’ı alırken düşünülecek şeylerdi bunlar. Kokoşkov da öyle bir koç değil. Olmayana öykünmenin de bir anlamı yok.

Oyun karakterimiz sertliği de içerseydi ve bunu sahada göstermeseydik o zaman senle aynı düşünürdüm. Barça maçından sonra da yazmıştım oyun karakterimizin bu şekilde olmadığını. Bize uymaz, eğreti durur, zaten açığımızı arayan hakemlere fırsat vermekten başka işe yaramaz.

Bu yıl böyle bir takım kuruldu; Koçtan başlayan, bireysel olarak oyunculara baktığımızda, onlarla devam eden bir oyun karakteri bu.

Ergin’in takımı çok mu sert bir takım mesela. Onların da oyun karakteri bu değil.

Tamamen katılmadığım nokta ise; En formda/sağlıklı halimizle gömerdik... Bırak Çeska’yı, Barça’yı da gömerdik. Çok üst seviyeye çıkmıştı oyun içi sürekliliğimiz... Vesely, takımı her ne olursa olsun bir arada tutan bir unsurdu... Her neyse...

Çevrimdışı friday

• Üye
Konuyu çok da uzatmak belki yersiz ancak ben de bir seviyeye kadar öğrenilebilir şeyler olduğunu düşünüyorum bunların. Takım karakteri vardır ancak bunları yapmayı da bir miktar öğretebilirsin, bu kadar sinmemeli takım psikolojik olarak hazırlanmaktan bahsediyorum biraz da.

Efes de kesinlikle görece yumuşak bir takım katılıyorum, Bayern cezayı kesti mesela döverek yendiler Efes'i hep beraber gördük. F4'te de eğer Efes karşılık veremezse Barça ağızlarını burunları kıracak bunu göreceğiz hep birlikte.
Dünyanın En Güzel Takımı