Karakter de bir yere kadar. Gereğini yapmak diye bir şey var, buralarda bunları yapamazsan var olamazsın defalarca yaşamadık mı Real'den, CSKA'dan yediğimiz dayakları ve sindiğimiz maçları unuttuk mu? Tam kadro olsak da fark etmezdi Vesely'i Barça maçında sakatlamasalar bu maç sakatlarlardı ki ısrarla Guduric'in üzerine oynayıp sakatladılar dün gördük. Yarın 2. maçta daha da sert oynayacaklar ve hemen maç başında sindirmeye çalışacaklar göreceğiz, buna karşılık veremezsek istersek full kadro en formda halimizle olalım hiç fark etmez yaşatmazlar adamı.
Karakter derken kişilikten değil, oyun karakterinden bahsediyorum. Mevcut kadroda senin söylediğin tarz oyuncumuz yok. Kaliniç’i gönderip yerine Ulanovas’ı alırken düşünülecek şeylerdi bunlar. Kokoşkov da öyle bir koç değil. Olmayana öykünmenin de bir anlamı yok.
Oyun karakterimiz sertliği de içerseydi ve bunu sahada göstermeseydik o zaman senle aynı düşünürdüm. Barça maçından sonra da yazmıştım oyun karakterimizin bu şekilde olmadığını. Bize uymaz, eğreti durur, zaten açığımızı arayan hakemlere fırsat vermekten başka işe yaramaz.
Bu yıl böyle bir takım kuruldu; Koçtan başlayan, bireysel olarak oyunculara baktığımızda, onlarla devam eden bir oyun karakteri bu.
Ergin’in takımı çok mu sert bir takım mesela. Onların da oyun karakteri bu değil.
Tamamen katılmadığım nokta ise; En formda/sağlıklı halimizle gömerdik... Bırak Çeska’yı, Barça’yı da gömerdik. Çok üst seviyeye çıkmıştı oyun içi sürekliliğimiz... Vesely, takımı her ne olursa olsun bir arada tutan bir unsurdu... Her neyse...