Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467110 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Efesin bizden farki uzunlar dahil bütün oyunculari sutor. Iceri kapanmıyorlar.  Ayrica oldu da şutlar girmedi micic ve larkin gibi cok kolay faulu gösterip çizgiye giden adamları var. Cok sert olmasalar da kapasiteleri cok. Biz de ikisi de kısıtlı olunca bir yerde yetersiz kalıyoruz.

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Konuyu çok da uzatmak belki yersiz ancak ben de bir seviyeye kadar öğrenilebilir şeyler olduğunu düşünüyorum bunların. Takım karakteri vardır ancak bunları yapmayı da bir miktar öğretebilirsin, bu kadar sinmemeli takım psikolojik olarak hazırlanmaktan bahsediyorum biraz da.

Efes de kesinlikle görece yumuşak bir takım katılıyorum, Bayern cezayı kesti mesela döverek yendiler Efes'i hep beraber gördük. F4'te de eğer Efes karşılık veremezse Barça ağızlarını burunları kıracak bunu göreceğiz hep birlikte.
Bayern de bizi dövmüştü hatırlasana. Evire çevire yenmiştik ama...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #5297 : 22 Nisan 2021, 10:59:13 »
Zenit Barcelonayi tokatlamis.barcelona beş maç sonunda elenirse rezillik cikar

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Zenit barcadan maç çalmış, f4 de efese denk gelebilir

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Hakemler yavşaklık yaptı mı yaptı ama maç hakemlerden dolayı kaybedilmedi.Barselona-Zenit maçında da hakemler Zenit'i bizim maçtan daha fazla ezdi.
Biz dünkü maçı bazı oyuncu müsvetteleri yüzünden kaybettik.Herkes Melih diyor ama Alex diye bir karaktersiz var mesela.Guduriç'in faul pozisyonlarının hepsinde Gudu saçmaladı mesela.Ben takımdan memmun kaldım kaybetmeleri önemli deği ama, gelecek yıl umarım sağlam bir temizlik olur.Ula'dan Melih'e Edi'den Alex'e kadar hepsi gidecek.Bu kadar atıl adam ile olmaz.

Melih ile Alex utanmazlar utanmaz.Lan 2 sayı da mı atamadınız be karaktersiz oyuncular.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Tarık 19 dakikada %100 saha içi isabetle 9 sayı, 5 verimlilik puanı. Utanması gerekenler utandı mı acaba, hiç sanmıyorum ama.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
yani söylenen birçok konuda haklısınız kabul ediyorum ama anlamadığım birşey var. Mesela melih, perez, barthel, brown, oynasaydı eddie ve ulanovas. bu adamlar hep yapamadıkları şeyleri dün de yapamadılar. bu kadar coşkulu kızmaya gerek yok bu adamlara. Melih zaten yıllardır yılışık ve pısırık tavrıyla bir boka yaramadan duruyordu dün de durdu. Perez geldiğinden beri sıçıyordu dün de sıçtı. Burada asıl sorun yılın bu zamanında Fenerbahçe basketbolunun bu ruhsuz ve yeteneksizlerden medet umar duruma düşmüş olmasıdır. kimse kusura bakmasın bu da tamamen organizasyonel bir problemdir. Doğru yönetimin ilk aşaması doğru planlamadır. Planlama yanlış olunca tüm iyi niyet, gayret, özveri maalesef şanssızlıklarla birleşince heba olabiliyor.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Bu takımın son anda kurulduğunu hatırlatmak isterim.Hatalar her organizasyonda olur.Önemli olan ders çıkarmak.Ben eminim seneye bıçak gibi takım kurulacak bu sistemin tekrar içinden geçeçeğimiz.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 12:04:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Dikkat çekti mi bilmiyorum ama Barthel iki pozisyonda tepede bomboş kaldı. Üçlük gösterip, sonra vazgeçti. Bu adam yüzde 40 ile üçlük sokuyor bu sezon. Neden atmıyorsun mesela? Yapamadığın bir şey olsa kızmayacağım. Bu sorumluluğu almaktan neden kaçıyorsun? Hele ikinci pozisyonda atsa ve girse öne fırlayabileceğimiz bir skordaydı maç. 13 verimlilikle oynamış ve işini yapmış gibi görünüyor ama kahraman olmak yerine işi idare etmeyi seçiyor maalesef. Coaching noktasında bir eksiklikte olabilir.

Alex Perez zaten çok yetersiz.

Melih efendi gitti kendinden en çok beklenti olan dönemde nişan yaptı. Oysa odaklanması gerekirdi. Başkan uçak tahsis etmiş. Komsuoğlu Bey nişana katılmış. Nişandan bağımsız; kulüp sağlık organizasyonu covid bulaşlarını önleyememiş..... Gherardini bu konulara nasıl bakıyor bilmiyorum ama maalesef profesyonel bir yönetim göremiyorum şu an şubede. Sorunlarımızın bir kısmı parke dışında gibi...
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 12:24:57 Gönderen: Sapere »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
efes sert bi takım değil hatta neredeyse dunston dışında öyle agresif diyebileceğimiz bi oyuncu varsa da 1-2 tanedir ama cska real bulunca vurup geçiyolar hakemler de gıkını çıkaramıyo.şampiyon olduğumuz yıl da vurup geçtik kimse bi şey yapamadı ama 2016 ve 2018e bakın ne takım olarak darbeyi indirebildik ne de herhangi bi oyuncumuz alıp sürükleyemedi.2016da 20 sayı geriye düştük 2018de de melli olmasa çoktan havlu atmıştık.bu iki maçta da çoğu kişinin hakem şikayeti vardır mesela.doğal çünkü herifler yakın maçlarda reale cskaya yalakalık yapıyolar,ama senin takımın başından vurup geçerse ya da larkin,micic,bogdan gibi oyuncular çıkıp şovunu yaparsa a diyemezler a.öyle olunca da aşırı sertliğe de gerek kalmaz.efesin durumu da bu.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
yani söylenen birçok konuda haklısınız kabul ediyorum ama anlamadığım birşey var. Mesela melih, perez, barthel, brown, oynasaydı eddie ve ulanovas. bu adamlar hep yapamadıkları şeyleri dün de yapamadılar. bu kadar coşkulu kızmaya gerek yok bu adamlara. Melih zaten yıllardır yılışık ve pısırık tavrıyla bir boka yaramadan duruyordu dün de durdu. Perez geldiğinden beri sıçıyordu dün de sıçtı. Burada asıl sorun yılın bu zamanında Fenerbahçe basketbolunun bu ruhsuz ve yeteneksizlerden medet umar duruma düşmüş olmasıdır. kimse kusura bakmasın bu da tamamen organizasyonel bir problemdir. Doğru yönetimin ilk aşaması doğru planlamadır. Planlama yanlış olunca tüm iyi niyet, gayret, özveri maalesef şanssızlıklarla birleşince heba olabiliyor.
Mecbur bu yıl böyle gidecek.Ama bazen utanma duygusu olur ya bişeyler yapmadığın için sorguladığımız o.
Brown'a o kadar kızmıyorum adam bişeyler yapmaya çalışıyor ama kapasitesi o kadar.Gelirken defalarca yazıldı yanlış transfer diye.Bu yüzden şaşırtmıyor.
Ama Alex ve Melih'i direkt kadro dışı bırakırdım bir şansım olsa.Onların o gözündeki umursamazlık o kadar belli ki.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2021, 13:23:39 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Amk ne efesi bilader dünkü kadro bslde bile zor maç alacak bir kadroydu 3. Periyot kan aldık cskadan buraya kadar hem fikir olduğumuzu düşünerek daha serinin bitmediğine inanıyorum 3 sıfırda olabilir o ayrı konu ama 3. Periyot sonuna kadar bu takım 15 dakika 4 kişi oynadı melihin jübilesi yüzünden 2. Maç daha kolay kaybedebiliriz düşündüm gibi bizi farka yatırdılar ama düşündüğüm şekilde olmadı daha seri bitmedi kaybedilecek birşey yok sadece gurur duydum sadece gurur bu kadroyu kim olsa yenerdi barthele bende çok kızdım fakat adam ilk defa f8 oynuyor ediiie ve Pierre olsa dünkü maçı almamız içten bile değildi guduriç varmıydı yokmuydu belli değil adama yapılmayan kalmadı hepimiz gördük bu iş belli olmaz inanmak için ben neden gördüm sonrasına bakarsınız efesi mi tutarsınız yoksa başka takımı mı orasını bilmem ama daha birşey bitmedi bitersede görüceğimi gördüm

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
Pierre ve Vesely çok fark yaratırdı.
Clyburn piçi itici mi yoksa hep bize böyle oynadığı için mi itici onu anlamadım sadece.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Clyburn piçi itici mi yoksa hep bize böyle oynadığı için mi itici onu anlamadım sadece.
Pierre ve ediie bile çok fark yaratırdı veselyi geçtim

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
daçka’da oynarken rezalet şutu vardı ama her fener maçı 4/6 le atardı bize.çok sever bizi