Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 465349 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Bize karşı coşanlardan ilk 5 kurdum.

Micic, Kruslav Simon,Clyburn,Moerman,Brandon Davies

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
daçka’da oynarken rezalet şutu vardı ama her fener maçı 4/6 le atardı bize.çok sever bizi
Amk apaçisi ya bize karşı kötü maçını anımsamıyorum hep tavan oynuyor. Ve herif özel olarak kinli bize karşı, yüzünden okunabiliyor. Neden bilmiyorum, alacaktık da almadık mı zamanında artık var bir acısı yıllardır geçmedi.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friday

• Üye
Bize karşı coşanlardan ilk 5 kurdum.

Micic, Kruslav Simon,Clyburn,Moerman,Brandon Davies
Causeur de benden olsun, son maç bize 20 atmıştı. Hep ekstra bize karşı bu da.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Causeur de benden olsun, son maç bize 20 atmıştı. Hep ekstra bize karşı bu da.
doncic reklamı yapacaklar diye 2018 finalinde çok gölgede kalmıştı kendisi.ama net kupayı o götürmüştü heriflere.

Çevrimdışı friday

• Üye
Özeti izledim. 6:21 kala skor 72-70 ya çok yazık oldu bu şekilde kaybetmemiz. Maçın genelini hiç yansıtmıyor final skor, umudum varsa bu yüzden.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Özeti izledim. 6:21 kala skor 72-70 ya çok yazık oldu bu şekilde kaybetmemiz. Maçın genelini hiç yansıtmıyor final skor, umudum varsa bu yüzden.

Bence biiti iş.Yarı finalistler belli.Gerçekçi olmak lazım bu kadar eksikle imkansız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Tam kadro sağlıklı şekilde çıksak 4 yada 5 maçlık seriye gebeydi.Çok eksiğiz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Serinin 2-0 olacağından eminim ama 3-2 geçme konusunda da bir o kadar ümitliyim. Vesely ve Pierre'in güçlü dönmesine bakar iş. Bunları biz süpürürdük abi ya şu saçmalıklar başımıza gelmese ama 3-2 yapabiliriz ve sezonun özeti gibi olur bu bizim için. Benim gerçekten karşı tarafta çekindiğim tek bir isim dahi yok. Pota altında Vesely ve eşleşmelerde Pierre olsun ne Hackett ne de Clyburn böyle at koşturamaz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bende eşit şartlarda denk delikanlıca mücadele olsaydı emindim.Vesely sakatlığı Covidli durum tuz biber ekti.Seyirci yok.2-0 olduğu an üzgünüm seri biter.

Çok gerildi ortam İstanbulda maçtan sonra oyuncular arasında yumruklaşmalara kadar varabilecek kavgalar çıkabilir.

Çevrimdışı friday

• Üye
İstanbul’daki 1 maça da olsa tribünde olabilmeyi çok isterdim ama olmayacak dua işte bizimkisi
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Bende eşit şartlarda denk delikanlıca mücadele olsaydı emindim.Vesely sakatlığı Covidli durum tuz biber ekti.Seyirci yok.2-0 olduğu an üzgünüm seri biter.

Çok gerildi ortam İstanbulda maçtan sonra oyuncular arasında yumruklaşmalara kadar varabilecek kavgalar çıkabilir.
Normalde dediğine katılırdım abi ama takımın eksiklerin katılmasıyla "Şimdi ananı laciverte boyadım CSKA" diyecek psikolojiye girmesine bakar. Buradaki iki maçı aldığımız takdirde son maçta onların eller ayaklar titrer bizim değil. 3. Maç reaksiyonu verirsek eğer bak gör 3-2 geçeriz. Bu seri 3-1 bitmez ya 3-0 ile eleniriz ya sa 3-2 ile geçeriz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Biz tam kadro bile olsak cskayi 3 maç üst üste yenmemiz çok zor. İmkansız değil ama çok zor. Kaldı ki tam kadro halimiz de mike'siz cskanin kadrosundan daha iyi değil.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2021, 03:19:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Maç çalabilirsek 1-1 olacak hem biz hem onlar eşit mesafede olacak.Şanslı Itoudis o eski Cska kadroları değil evet kalibreli oyuncular ama kuru kalabalık çoğu.Shenghelia tek yıldız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ben orgnizasyona çok güveniyorum bizim gördüğümüz eksik noktaları Gherardinide görüyordur.Son 4 yapamamak dünyanın sonu değil.Son 8 heyecanını yaşatan takıma teşekkürler.

Çevrimdışı friday

• Üye
1-0 ken boyun eğip teslim mi oluyoruz? Böyle saçmalık olmaz çıkmayalım o zaman maça.

Bu anlamlı günde savaşacağımıza inanıyorum.
Dünyanın En Güzel Takımı