Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167247 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Senelerdir her branşta dayak yiyoruz söylemleri hakkaten bezdirdi beni de, sikimsonik takımlar bile vuruyorsa sende altta niye kalıyorsun arkadaş, oyuncu alırken naif, etliye sütlüye karışmayan karakterler seçince şampiyon mu oluyoruz, pısan en ufak baskıda sinen, mental olarak bitik kimseyi görmek istemiyorum takımda artık.

Berkay rezili efese boş şut attı diye süre alırken tarikin dakika almaması, kenanın her zamanki gibi o leş mekaniğiyle pota döverken bobynin bu sene 1 m kazanırken hiç düşünülmemesini anlamıyorum, anlamayacağım, koçu seviyorum ama gerçekten çok şaşırtıyor bazen
NBA’de kazanılan paraya bakılmıyor,ondan dolayı öyle düşünüyor olabilir abi.

Ama Kenan’ı bu şutuyla oynatan hocayı cidden sorgularsın yani.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Biz her mac dayak yiyorsak yada bunu bahane ediyorsak demekki takimdaki oyuncular erkek değil, hanim evladı. Dackaya bile dayak yiyoruz muhabbetleri cidden çok sıktı. Avrupa şampiyonu olduğumuz sene tarihinin en iyi dackasini ortalama 20 sayi farkla yenerek 3-0 elemistik.  Sen guclu isen yenersin, ezer geçersin. Gecelim bunlari artık. Yada erkek oyuncu transfer edelim takima.
Clyburn, Wilbekin, Wanamaker,  Zizc, Moerman, Anderson, Harangody, Slaughter, Semih, Oğuz...
El de bizi iki maçta da yenmişlerdi, Play-off’larda Reale elenmişlerdi. 3 takım birden playoff yapmıştı o sene..

Çevrimdışı myildirim

• Üye
maçın başında tarık oynaması beklenmiyor  gibi bir şey dedilerek sebebi ne bilemiyorum

Ha orayı kaçırmışım renktaş sağ olasın.

Vesely başka pivotumuzun olmadığı şu maçta bile yaptığı saçma sapan faulle atılmayı başardı, mental olarak basketbol tarihinin en garip, en savruk oyuncusu heralde çözemiyorum valla :S

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Clyburn, Wilbekin, Wanamaker,  Zizc, Moerman, Anderson, Harangody, Slaughter, Semih, Oğuz...
El de bizi iki maçta da yenmişlerdi, Play-off’larda Reale elenmişlerdi. 3 takım birden playoff yapmıştı o sene..
Dogru avrupada iki macta da yenmislerdi bizi ama ligde normal sezonda iki , play offta da 3 maci biz almıştık. Hem de udohun blok şovu, bobynin ucluk şovu ile rencide etmiştik.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Sahada kötü oynasakta müthiş savaşıyor takım işte a yinede kaybedebiliriz kadro darlığından ama istenen bu.

Çevrimdışı badboys

• Üye
Sahada kötü oynasakta müthiş savaşıyor takım işte a yinede kaybedebiliriz kadro darlığında
n ama istenen bu.
Rakipte Brooklyn Nets zaten.
Sanki onlar 100 kişiyle oynuyorlar.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
vesely şöyle bi maçta da yine saçma sapan şekilde attırdı kendini.yeter be kardeşim bu ne böyle ya

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Uzadı.

Çevrimdışı badboys

• Üye
Şaka mı bu?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Topu yarı sahaya taşısın diye aldığı Kenan gene s.çtı batırdı
Şaşırdık mı şaşırmadık bizim için olağan şeyler bunlar

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kenan fenerbahcenin başına gelmiş geçmiş en büyük felakettir. Yabanci oyunculari, perezi vs saymiyorum. Bu adamdan kurtulduğumuz gun basketbol bizim için yeniden başlamıştı, nitekim döndü dolaştı yine geldi girdi su klube. Korku filmi gibi. Lanet olsun böyle kadere.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
94-88.Şu ligde düşmesini amatöre kadar gitmesini istediğim takım.Güzel hayır işleri tamam ama nefret ettiğim gereksiz bir takım.İstanbul teknik üniversitesi gelsin kolejler razıyım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
kenan’ın oyuna girerkenki jest mimikleri tavırları falan ne öyle ya.böyle bi havalar,bakışlar dayı dayı yürüyüp rezil oluyor oynadığı basketbolla.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Uzatmada çok ama çok güzel reaksiyon.Selçuk Ernak denen kompleksli ikile hadi.

Minibüsle gidin.Aşağıdan kalkıyor.

Çevrimdışı badboys

• Üye
Kazandık ama rezalet bir maç sonuydu.
Kenan’ı kestiğimiz zaman seri galibiyet yapmıştık.
Umarım yine aynısını görür Koç.
FENERBAHÇE