Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ben aylar oncesinde dedim koçun oyuna mudahaleleri takima zarar veriyor. Ya oyunu okuyamiyor yada benchteki adamlara gereğinden fazla guveniyor. Herhangi bir mola.yada oyuncu değişikliği ile maci değiştirdiği anlar çok nadir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Son 7 dakikasına 16 sayı, son 15 saniyesine 8 sayı önde girdiğimiz maçı uzatmada kazanabildik.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Son 15 saniyeye 8 sayi onde girip maci uzatmak epik.bir durum. Basketbol tarihinde cok görülen bisiy degil. Tebrik etmek lazım takimi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Sporun içinde var bunlar ilk defa olmuyor.Uzatmada harika reaksiyon işte bu.Düşmedi takım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
de colo dışında top sürebilen oyuncu yok.ki o bazen sapıtıyo ve ne zaman maç sonunda baskı yeseler saçma sapan top kayıpları yapıyolar.guduric falan da hikaye en başta o zaten bu top kayıplarını yapan.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Kenan fenerbahcenin başına gelmiş geçmiş en büyük felakettir. Yabanci oyunculari, perezi vs saymiyorum. Bu adamdan kurtulduğumuz gun basketbol bizim için yeniden başlamıştı, nitekim döndü dolaştı yine geldi girdi su klube. Korku filmi gibi. Lanet olsun böyle kadere.
Kenan oyundayken -10, Melih oyundayken +21 yapmışız.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Kenan oyundayken -10, Melih oyundayken +21 yapmışız.
Normal. Düşmanım olsa Kenan gibi oyuncunuz olur insallah diye beddua ederim.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Darüşşafaka Tekfen:79 Fenerbahçe Beko:98 | BSL'de Yarı Finaldeyiz!
« Yanıtla #1492 : 13 Mayıs 2021, 23:36:00 »
Serinin 2. maçına 15 mayıs cumartesi günü saat 18.15'te çıkıyoruz. Maçı kazandığımız takdirde yarı finalde Karşıyaka-Telekom serisinin galibi ile eşleşeceğiz.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2021, 20:51:35 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Galatasaraylılar dalga geçmiş bizim son saniyelerde olan şeylerle.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Galatasaraylılar dalga geçmiş bizim son saniyelerde olan şeylerle.
Küme düşecek olan takımın taraftarı mı?
Sen de,kümede kaldınız tebrikler yaz.
Yani GS gibi basketbolda başarısız bir kulübün taraftarıyla uğraşmaya gerek yok.
KENAN ile bile dalga geötik onlarla.Boşver abi onları sen.

18 numara yine neler yapacak bakalım.Bugün hırsından çok pis saçmaladı ve yine o hırsı yüzünden saçmalar diye düşünüyorum.
Vesely adlı arkadaşın Play-off’lar başladığında takımın el freni olmasına alıştık artık.Bir kerede kafaca maçta ol be adam.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Küme düşecek olan takımın taraftarı mı?
Sen de,kümede kaldınız tebrikler yaz.
Yani GS gibi basketbolda başarısız bir kulübün taraftarıyla uğraşmaya gerek yok.
KENAN ile bile dalga geötik onlarla.Boşver abi onları sen.

18 numara yine neler yapacak bakalım.Bugün hırsından çok pis saçmaladı ve yine o hırsı yüzünden saçmalar diye düşünüyorum.
Vesely adlı arkadaşın Play-off’lar başladığında takımın el freni olmasına alıştık artık.Bir kerede kafaca maçta ol be adam.

Gs basket forumunda gördüm.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
vesely’nin bi gülüşü var,bugün saçmalayıp önüme gelene vurup atılıcam gülüşü.bunu aslında epeydir görmüyoduk da bugün yine çıkardı ortaya.yani maç içinde kimse mi demiyo arkadaş bi sakin ol diye.o herifin yüzüne vurduğu pozisyon ne öyle ya napıyosun sen.8 senedir gergin maçlarda sakin kalmasını bekliyoruz yani.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
vesely’nin bi gülüşü var,bugün saçmalayıp önüme gelene vurup atılıcam gülüşü.bunu aslında epeydir görmüyoduk da bugün yine çıkardı ortaya.yani maç içinde kimse mi demiyo arkadaş bi sakin ol diye.o herifin yüzüne vurduğu pozisyon ne öyle ya napıyosun sen.8 senedir gergin maçlarda sakin kalmasını bekliyoruz yani.

Vesely canımız ciğerimiz ama her sene aynı dönemde ya sakatlanır ya oyundan atılır ya gider 10 da 1 faul sokar falan . Yani hepsi mi tesadüf bunların artık benim aklım almıyor yani .

2. maçıda alır rakibimizi bekleriz bana göre de

CanCan

• Ziyaretçi
5. yabancı Kyle yada Eddie olmalı. Bıktık diğerlerinden...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
1.20 - 3.89 oran var.
Ahmet oynayacak mı?