Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167350 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Lorenzo'nun olmadığı bir maçta bile Dixon sadece 3 buçuk dakika süre almış. Alt yapı oyuncusu muamelesi yapılıyor adama.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Lorenzo'nun olmadığı bir maçta bile Dixon sadece 3 buçuk dakika süre almış. Alt yapı oyuncusu muamelesi yapılıyor adama.
Çok enteresan gerçekten. Her şekilde Kenan dan daha fazla katkı verirdi bence de.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Çok enteresan gerçekten. Her şekilde Kenan dan daha fazla katkı verirdi bence de.
Koç’un kafasındaki ezber oyun düzeni hiç bozulmuyor ki...
Hatta sahada yapılan saçmalıklara karşı çaresizliğindeb de sıkıldım.
Bobby bu takımdaki en iyi guard.Ama ne vücut olarak ne de mental olarak burada değil gibi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
valla bobby Son iki maç hiç bir şey yapmadı hatay efes maçı kaybedilme sebeplerinden birisi de oydu dün de o 4 dakikada hücum hiç bri şey yapmadığı gibi savunmada rezaletti

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
1.20 - 3.89 oran var.
Ahmet oynayacak mı?

Yok abi ahmet
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Yaratıcının bizlere kurtarıcı olarak gönderdiği son peygamber Melih Mahmutoğlu'ndan razıyız, canımız feda. Pardon peygamber dedim, o kimsenin elçisi olamaz. Aksine yaratıcı Melih'tir. Fenerbahçe Basketbolu'nu bugünlere getiren Melih, sana sığınıyoruz tüm kötülüklerden.

Melih'in kulları, dua edin de Kenan bu takımda kalsın. Yoksa taptığınız adamı kimin üzerinden Allah diye pazarlayacaksınız merak ediyorum.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
1.20 - 3.89 oran var.
Ahmet oynayacak mı?

1,20 bizim oran değil mi ? maç deplasman olduğu için ters olmuş

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
Kenan oyundayken -10, Melih oyundayken +21 yapmışız.
bu biraz aldatıcı ilk yarı Melih de rezaletti son 30 saniye 8-0 seri yedik zaten ve takım olarak afalladık, ancak maç sonu ile ilgili Kokoskov takımın bu kadar mallık yapılacağını düşünemedi herhalde ona da iyi ders olmuştur oyunu tutsun topu rahat çıkarsın diye aldığı Kenan maçı daha da berbat hale soktu, orada tek güvenilecek adam Decolo bu kaçıncı maç Sonu oldu belli değil takımı çalıştırması lazım artık‚ iyi ki kazandık yoksa bu gazla dacka ikinci maçı da alır süpürürdü bizi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Yok abi ahmet
O zaman Kyle oynar Barthel yerine.
1,20 bizim oran değil mi ? maç deplasman olduğu için ters olmuş
Evet

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
O zaman Kyle oynar Barthel yerine.Evet

Ben koç vesely yi dinlendirebilir oynatmayabilir beklentisindeyim.  kafaca ve fiziksel olarak üstüne oynuyolar her daçka maçında hakemlerde müsade ediyo buna.

ben dün özellikle bileği burkulduğu pozisyonun masum olduğuna inanmıyorum, bence özellikle daçkalı oyuncu ayağını veselynin düşeceği yere soktuğunu  düşünüyorym. Zaten sonrs vesely nin atıldığı Pozisyonda o oyuncuya kasti faulu oldu.

O yüzden kyle + barthel yapabilir diye düşünüyorum. Ama normal şartlarda vesely-kyle çıkmak bence de daha mantıklı.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2021, 19:15:53 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bence eddie nin ahmet döndükten sonra 5.yabancı olması lazım.melihle berkaya kalacaksak üçlükte olmaz yani.

CanCan

• Ziyaretçi
Bunların yiyip yiyip sıçamamış bok çuvalı şişko koçu hakemlerden dert yanmış. Bu sefer evire çevire tokatlayıp ağızlarının payını iyice vermek lazım şunların...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Selçuk Ernak aslında iyi Fenerbahçelidir. Kastım, Fenerbahçeli olduğu için esnek davranması gerektiği değil. Ancak ne hikmetse bu Darüşşafaka organizasyonuna giden (Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz) isimler sapıtıyor. Sadece bizim maçlarda bu kadar ağlıyorlar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Aynı yabancı rotasyonu ile çıkmışız maça

De Colo
Guduric
Pierre
Barthel
Vesely