Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 162202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko-Empera Halı Gaziantep | BSL 19. Hafta
« Yanıtla #960 : 31 Ocak 2021, 17:50:47 »
Dostlar guduric ve pierre sakatlanmış durumları nedir maçı ızleyemedım bilgilendirirmisiniz?

Bilen yok, aynıyız. Bir açıklama da görmedim henüz. Maçı merak ediyorsanız Gaziantep 33 Fenerbahçe 10 serbest atış kullandı. Fazla söze ne hacet...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #961 : 31 Ocak 2021, 17:54:19 »
normal süre sonundaki hücumda Jaiteh'in arkasında kalan kısa (kimdi hatırlamıyorum) direkt faulu yapsaydı, maç bizimdi. akıl tutulması, cidden anlayamıyorum.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #962 : 31 Ocak 2021, 18:04:41 »
normal süre sonundaki hücumda Jaiteh'in arkasında kalan kısa (kimdi hatırlamıyorum) direkt faulu yapsaydı, maç bizimdi. akıl tutulması, cidden anlayamıyorum.
Alexti.
Yalniz uzatmanin son topunda kenardan topu oyuna sokarken quinn adami nasil itti oyle. Sonra da top.kaybi oldu.
Yani konuşmayayım diyorum da adam daha Avrupa basketboluna alışacak, setlere alışacak, arkadaşlarına alışacak, kurallara alışacak. Hepsine alışsa bile ne verecek o da şüpheli ama o tüm bunlara alışıp rol almaya başlayana kadar sezon bitecek. Bizim aldığımız adamlar zaten her zaman 1-2 aya ihtiyaç duyarlar. Su antepin uzunu alsak 10 defa tercih ederdim bu adama.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #963 : 31 Ocak 2021, 18:18:46 »
Alexti.
Yalniz uzatmanin son topunda kenardan topu oyuna sokarken quinn adami nasil itti oyle. Sonra da top.kaybi oldu.
Yani konuşmayayım diyorum da adam daha Avrupa basketboluna alışacak, setlere alışacak, arkadaşlarına alışacak, kurallara alışacak. Hepsine alışsa bile ne verecek o da şüpheli ama o tüm bunlara alışıp rol almaya başlayana kadar sezon bitecek. Bizim aldığımız adamlar zaten her zaman 1-2 aya ihtiyaç duyarlar. Su antepin uzunu alsak 10 defa tercih ederdim bu adama.

Efes Ekpe olmazsa Jaiteh'i alacakmış deniyor, aklın yolu bir...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #964 : 31 Ocak 2021, 18:18:53 »
2 haftalık milli aradan sonra takıma uyum sağlar ilk tercih değilmiş acaba ilk tercih kimdi
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 18:19:04 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe Beko:97 Empera Halı Gaziantep:102 | BSL 19. Hafta
« Yanıtla #965 : 31 Ocak 2021, 18:29:21 »
Fenerbahçe Beko’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, Empera Halı Gaziantep Basketbol ile oynadığımız lig maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Komsuoğlu’nun açıklamalarından derlediklerimiz şöyle:

"Öncelikle Gaziantep takımını kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldılar. Play off yolunda bu tarz galibiyetlere bize göre daha çok ihtiyaçları var. Bizim için telafisi olan bir mağlubiyet. Onun için öncelikle onları kutluyorum. Maçı da hep birlikte seyrettik. Bizim takımımız çok yoğun tempodan geçiyor. Çok yorgunlar ama buna rağmen sonuna kadar mücadele ettiler. Kaybettik, dediğim gibi bunun telafisi var. Bugün ünlü tabirle ‘bizim sakalımızı kestiler, bu sakal daha gür çıkar’ ama bizim Zenit maçımız var. O maçın telafisi yok. Biz o maça konsantre olacağız.

Zenit maçımızdan sonra 14 günlük bir ara var. Milli takım arasında gerekli açıklamaları ayrıntılı yapacağız. Sadece şunu söylemek istiyorum. 2 tane sakatımız var. Guduric ve Pierre sakatlandılar. Maçta bütün sertliklere maruz kaldılar ve sakatlandılar. Doktorlarımızla konuştuk, inşallah Zenit maçına yetiştirmek için her türlü formülü deneyeceğiz. Haftalardır aynı şeyi söylüyoruz. Bu ligin kalitesi çok önemli. Bu lig çok değerli. Biz bu lige çok önem veriyoruz ama aynı önemi ve aynı saygıyı da bu ligin tüm bileşenlerinden bekliyoruz. Kimse Fenerbahçe’yi doğrayamaz. Buna da izin vermeyiz. Şu anda burada çok bir şey söylemek istemiyorum ama maçlarda görüyoruz. İnşallah dediğim gibi bunları ciddiye alacaklardır. Dediğim gibi biz bu yenilgiyi herhangi bir şeye bağlayarak açıklayamayız. Gaziantep’i bu anlamda kutluyorum.

Bir de şunu özellikle eklemek istiyorum. Taraftarlarımız özellikle hakemlere büyük tepki veriyorlar. Şu anda hakemlerle ilgili hiçbir yorum yapmıyorum. Bu demeçte daha fazlasını söylemeyeceğim ama şunu federasyondan, federasyon yetkililerinden ve hakem camiasından özellikle rica ediyorum. Lütfen maçlara daha çok konsantre olsunlar. Biz Türkiye ligini ciddiye alıyoruz. Onlar da bu ligi ciddiye alsınlar, lütfen. Bu konuda derslerine daha iyi çalışmalarını rica ediyorum. Eminim ki bu konu ile ilgili önlemler alınacaktır. Biz hakemlerden şikayetçi olmak yerine kendi topumuzu oynayarak başarıya odaklandık. Cuma gününe konsantreyiz. İnşallah cuma günü Zenit maçını aldıktan sonra milli takım arasını iyi değerlendireceğiz, iyi dinleneceğiz. Milli takım arası için oyuncularımızı mili takımımıza yolluyoruz. Orada da sakatlık risklerimiz var ama en azından bu camianın diğer bileşenleri milli takım için emek harcayan oyunculara da saygı gösterirler. Onların da saygıya ihtiyacı var. Oyuncu olmak dayak yemek anlamına gelmiyor. Oyuncunun da saygıya ihtiyacı var diye düşünüyorum."

-------------------------------------------------------

Başantrenörümüz Igor Kokoskov, Empera Halı Gaziantep Basketbol maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kokoskov maçla ilgili, “Maça çok daha iyi başlamamız gerekirdi. İlk yarıdaki 52 sayı kabul edilebilir bir şey değil. Programla ilgili gerçekten zor ama bu bizim gerçeğimiz, kabul etmek zorundayız. Değiştirebileceğimiz bir şey değil. İniş çıkışlarımız oldu, eksiklerimiz oldu. Maç içinde Marko’yu kaybettik, Dyshawn'ı kaybetmiş olduk. Dediğim gibi programı çok fazla değiştiremiyoruz. Bir pozisyon onlara geçiyor, uzatma oldu, birçok şey oldu ve bu şekilde maç sonlandı.” dedi.

Karşılaşmanın hakemleriyle ilgili soruyu Igor Kokoskov, “Benim işim antrenörlük olduğu için bu konuda hiçbir zaman konuşmam ama onları da izleyen, derecelendiren üstleri mutlaka vardır. İzleyip onlara gerekli notları vereceklerdir.” şeklinde yanıtladı.

Son olarak EuroLeague’deki Zenit maçımızla ilgili konuşan Kokoskov, “Hiçbir maç kolay olmuyor; ne EuroLegaue ne Türkiye Ligi’nde. Aç kapa tuşumuz olmadığı için devam etmek zorundayız. Sakatlar listesinde olan oyuncularımız var. İnşallah onları da toparlarız. Zenit’le daha önce de oynadık, nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Şimdi onun hazırlıklarına başlayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2021, 18:29:47 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Aliağa Petkim:67 Fenerbahçe Beko:80 | BSL 20. Hafta
« Yanıtla #966 : 05 Şubat 2021, 23:10:02 »
7 Şubat Pazar, 13:00
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 15:31:05 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Aliağa Petkim-Fenerbahçe Beko | BSL 20. Hafta
« Yanıtla #967 : 05 Şubat 2021, 23:19:28 »
The game for which Melih Mahmutoglu was born..

M.M,O’Quinn,Ulanovas kesin oynasın bu maçta
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #968 : 05 Şubat 2021, 23:26:43 »
Perez-Kenan
Dixon-Melih
Tarık-Edi
Barthel-Ula
Quinn-Ahmet

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #969 : 06 Şubat 2021, 09:13:35 »
Barthel'i yavaş yavaş forma sokalım. Bobby kaybedilen Gaziantep maçında iyiydi zaten, oyununu daha pekiştirelim bu maçla birlikte.

Perez ve Quinn için de iyi birer antrenman maçı bunlar. Tam aranan kan olamasalar bile kadroda oldukları sürece alabileceğimiz maksimum verimi almaya çalışacağız sonuçta.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #970 : 06 Şubat 2021, 09:41:03 »
Zor maç.Küme düşme potasındalar.Sert maç o beğendiğim Litvanyalı burda.2-3 yabancısı iyi.Galatasarayında gözü kulağı bu maçta :) :D allah bizi o konuma düşürmesin

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #971 : 06 Şubat 2021, 09:43:31 »
Perez-Kenan
Dixon-Melih
Tarık-Edi
Barthel-Ula
Quinn-Ahmet

Gayet mantıklı bir kadro. Hiç maceraya gerek yok.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #972 : 07 Şubat 2021, 01:45:33 »
karşıyaka yenilmiş,her şeye rağmen 2.bitireceğiz gibi
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 01:46:03 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #973 : 07 Şubat 2021, 09:14:03 »
O kadar vasat o kadar kalitesiz bir lig ki,lige gram önem vermeden ilk 2’de yer alabiliyoruz.
Bence bu ligte herhangi bir yabancımızı oynatmak sadece onlara fiziken zarar vermektir.
Bırakın bu çöplükteki çöpler birbirleriyle didişsin,biz de Adriyatik ya da VTB ligine girelim.
Şu lige para ayıran herhangi bir sponsora da gülmek lazım.Bomboş bir lig,şampiyon belli,hakemlerin eyyamcılığı artık herkes tarafından biliniyor ve bazı hocaların bazı takımlara maç satması da net olarak belli oluyor.
Bu ligte bir maç izleyeceğime Avustralya ligini izlerim daha iyi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #974 : 07 Şubat 2021, 09:31:09 »
Karşıyakayı yenmeden ikinci olamayız.