Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167533 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Beko-Tofaş | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1050 : 10 Şubat 2021, 21:15:22 »
Mert Hakan mı daha gereksiz bir transfer?
Kenan Sipahi mi?
Cidden seçim yapmak zor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1051 : 10 Şubat 2021, 21:15:51 »
Tofaş mamalı geldi bana az.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1052 : 10 Şubat 2021, 21:16:11 »
Mert Hakan mı daha gereksiz bir transfer?
Kenan Sipahi mi?
Cidden seçim yapmak zor.

2 oyuncuda.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1053 : 10 Şubat 2021, 21:18:30 »
Kenan'ı hangi akla hizmet, hangi özelliği için aldık gerçekten bunun izahı yok zaten. İspanya'da oynarken hiç takip etmemiştim, biz geri alınca İspanya'da pişmiştir, mutlaka vardır bir hikmet dedik ama bomboş çıktı. Daha da geriye gitmiş, unutmuş iyice oyunu.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1054 : 10 Şubat 2021, 21:23:46 »
Vesely sakatlık atlatması buraya getirdi maçı.Düştük oyundan.Neyse savaşıyor kadro en azından.Nedir bu hırs rakipte tiplere bak.Sıkmayın şu Hakan Demirin elini.Mert insanın eli sıkılır.

De Coloda berbat oynadı.Fazla top kaybı yaptı. Herşey Ergin Ataman için değil mi yerli koçlar üzmeyin arkadaşınızı.

Veselynin sakatlık pozisyonu ürküttü takım sertlik dozajı düşünce gitti maç.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 21:33:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1055 : 10 Şubat 2021, 21:28:35 »
Kaybettik.Ligte kaç maçtır evimizde kaybediyoruz.
Tofaşlı oyuncular hayatlarının maçını oynuyormuş gibi sevindiler.
Ligten çekilmek yapacağımız en doğru hamledir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1056 : 10 Şubat 2021, 21:34:26 »
Adamlar sayi atamiyor de colo efendi gitti adama faul yaptı, bir de gudu son topta tüy dikti. Mac bitti. Tekme tokat oynanan maci kaybettik. Eskiden vurdulu kırdıli oynayan takımların ağzına burnuna sicar alırdık maci.

Kenan efendi girdi 9 sayidan 4 sayi yenik duruma düştük. Basketbol katili adam. Gittiği gün bayram etmiştim ama adam gitti geri geldi. Yok ya akil beyin almıyor. Dunyada binlerce basketbol takımı vardır. Herhangi bir takimin herhangi bir pg'i, Uganda ligi bile olsa gidip alin daha iyidir. Sabotaj resmen.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1057 : 10 Şubat 2021, 21:37:02 »
Şu maçın kazanılması ya da kaybedilmesi zerre kadar önemli değilken bence as rotasyonla maça çıkılması da yanlış bir karar Koç adına.

Abi zaten biz götümüzü de yırtsak bu ligde şampiyon olamayacağımız kesin (hem yetersiz yerli rotasyonu hem de hakemler faktörü). Hal böyleyken niye en değerli ve kadroda ikamesi olmayan adamları bu kasapların önüne atarsın ki?

Vesely dizini tuttuğunda ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Bizden daha kaç kişi elini kolunu bacağını tuttu sert oyun sebebiyle. Hay sikeyim dedim artık ligini de şampiyonluğunu da ya.

Seneye Kenan Sipahi denen 2. Lig oyuncusu bu takımda kalırsa fena söveceğim bir de. Tofaşlılar acaba Efes'e karşı da böyle kıçlarını yırtarak oynarlar mı onu da merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 21:37:59 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1058 : 10 Şubat 2021, 21:37:59 »
Adamlar sayi atamiyor de colo efendi gitti adama faul yaptı, bir de gudu son topta tüy dikti. Mac bitti. Tekme tokat oynanan maci kaybettik. Eskiden vurdulu kırdıli oynayan takımların ağzına burnuna sicar alırdık maci.

Kenan efendi girdi 9 sayidan 4 sayi yenik duruma düştük. Basketbol katili adam. Gittiği gün bayram etmiştim ama adam gitti geri geldi. Yok ya akil beyin almıyor. Dunyada binlerce basketbol takımı vardır. Herhangi bir takimin herhangi bir pg'i, Uganda ligi bile olsa gidip alin daha iyidir. Sabotaj resmen.

O Hakan Demirin oynattığı baskete neyse.Vesely ucuz kurtuldu.O pozisyon sonrası sezonu kapayabilirdi sokmuşum maçına.Bitti orda bende.Takım haklı geri vites attı.Tofaş her pozisyona itiraz etti.Teknik almadan bitirdiler.

« Son Düzenleme: 10 Şubat 2021, 21:38:54 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1059 : 10 Şubat 2021, 21:40:18 »
Şu maçın kazanılması ya da kaybedilmesi zerre kadar önemli değilken bence as rotasyonla maça çıkılması da yanlış bir karar Koç adına.

Abi zaten biz götümüzü de yırtsak bu ligde şampiyon olamayacağımız kesin (hem yetersiz yerli rotasyonu hem de hakemler faktörü). Hal böyleyken niye en değerli ve kadroda ikamesi olmayan adamları bu kasapların önüne atarsın ki?

Vesely dizini tuttuğunda ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Bizden daha kaç kişi elini kolunu bacağını tuttu sert oyun sebebiyle. Hay sikeyim dedim artık ligini de şampiyonluğunu da ya.

Seneye Kenan Sipahi denen 2. Lig oyuncusu bu takımda kalırsa fena söveceğim bir de. Tofaşlılar acaba Efes'e karşı da böyle kıçlarını yırtarak oynarlar mı onu da merak ediyorum.

Bırak hiç bir yerli antrenör oynatmıyor Ergin Ataman arkadaşlarına.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1060 : 10 Şubat 2021, 21:41:18 »
Devam etsek 15 fark atmıştık.Haklı olarak geri adım attık.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1061 : 10 Şubat 2021, 21:42:57 »
Vesely, De Colo ve Bogdanovic'in Efes ve Galatasaray maçı dışında, play-off'lara değin hiçbir TBSL maçında forma giymesini istemiyorum.Doğru da bulmuyorum. Kalan kontenjanda diğerleri sırayla dinlenme rotasyonuna girsin.

Maçtan saatler evvel yazmıştım. Bu lig en iyi oyuncularında parkeye çıkmayı hak edecek kadar saygıdeğer bir lig değil. Bu mesajı da haftalardır farklı farklı hakem üçlüleri tekrar tekrar veriyor. Hakemine bak, zihniyetine bak, ligin notunu ver. Zatem hangi kadroyla çıkarsak çıkalım, kimyamızı darmadağın edecek birkaç nokta hamlesi oluyor hakem çetesinin.

Bu lig Kenan Sipahi ve Berkay'ları hak eden bir lig. Çünkü kokunç derecede aşağılık bir yapılanmanın oyuncağı olmuş durumda... TBF biz saygı istemiyoruz dedikçe, iyi oyuncuları parkeye sürerek zorla saygı göstermeye çalışıyoruz. Göstermeyelim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1062 : 10 Şubat 2021, 21:44:12 »
2021 yılında sahamızdaki lig maçlarında 3 maçta 3 mağlubiyet aldık.
2021 öncesi ise son 100 maçta 3 mağlubiyet almıştık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1063 : 10 Şubat 2021, 21:45:26 »
Maçtan saatler evvel yazmıştım. Bu lig en iyi oyuncularında parkeye çıkmayı hak edecek kadar saygıdeğer bir lig değil. Bu mesajı da haftalardır farklı farklı hakem üçlüleri tekrar tekrar veriyor. Hakemine bak, zihniyetine bak, ligin notunu ver. Zatem hangi kadroyla çıkarsak çıkalım, kimyamızı darmadağın edecek birkaç nokta hamlesi oluyor hakem çetesinin.

Bu lig Kenan Sipahi ve Berkay'ları hak eden bir lig. Çünkü kokunç derecede aşağılık bir yapılanmanın oyuncağı olmuş durumda... TBF biz saygı istemiyoruz dedikçe, iyi oyuncuları parkeye sürerek zorla saygı göstermeye çalışıyoruz. Göstermeyelim.

Vesely pozisyonu takımıda etkiledi tamam kadınlardaki gibi düşme olmaz ama daha fazla sakatlık olmasın diye geri adım attık.Canlarrı sağolsun mücadeleetti takım sanki Avrupa maçıymış gibi.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:81 Tofaş:84 | BSL 21. Hafta Maçı
« Yanıtla #1064 : 10 Şubat 2021, 21:46:20 »
Bir merak ettiğim konu daha var: Tofaş Ali Koç beyefendinin baş hissedarı olduğu bir şirket değil mi? Bu kadar düşmanca davranma, kasıtlı sakatlama faulleri yapacak kadar aşağılık bir zihniyetle maça başlama sebepleri ne ola ki?