Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 174735 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Çeyrek final her zaman en zoru.Bir kırık ne oluyoruz demeden turnuva dışı kalabiliyorsun.Dikkat edilmeli.İyi takm Daçka.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2021, 18:43:45 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Çeyrek final her zaman en zoru.Bir kırık ne oluyoruz demeden turnuva dışı kalabiliyorsun.Dikkat edilmeli.İyi takm Daçka.
Yo, final daha zor.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Dayak yiyeceğimiz bir seri olur ama 2-0'la geçeriz.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Dayak yiyeceğimiz bir seri olur ama 2-0'la geçeriz.

Daçkanın içinde yer alan Fenerbahçe düşmanı yerli oyuncu grubundan mı bahsediyosunuz kemal bey ben dayak kısmını çok anlamadım :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
1 maç çaldılar mı dönüş zor olur.Yarıda var.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Daçkanın içinde yer alan Fenerbahçe düşmanı yerli oyuncu grubundan mı bahsediyosunuz kemal bey ben dayak kısmını çok anlamadım :)

Bulunduğu her ortamda, ''Fenerbahçe'den ve taraftarından nefret ediyorum.'' diyen ama bizim ılık götlü bazı Fenerbahçelilerin kadrolarına yazmaya kalktığı Doğuş Özdemiroğlu başta olmak üzere, birçok oyuncusunda inanılmaz bir Fenerbahçe antipatisi olduğu biliniyor. Her türlü pisliği yapacaklar.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Bulunduğu her ortamda, ''Fenerbahçe'den ve taraftarından nefret ediyorum.'' diyen ama bizim ılık götlü bazı Fenerbahçelilerin kadrolarına yazmaya kalktığı Doğuş Özdemiroğlu başta olmak üzere, birçok oyuncusunda inanılmaz bir Fenerbahçe antipatisi olduğu biliniyor. Her türlü pisliği yapacaklar.

Selçuk hoca buna nasıl bu kadar göz yumuyo onu çok anlamıyorum. Bugün doğuş özdemiroğlunu isteyen yarın iyi savunma yapıyo diye göksenini de ister kemal bey o ılık geniş fenerlilerden uzak durunuz :)

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Onun ben selamını alanı da vereni de ayrı ayrı sikeyim ibnenin bel kemiğinden yapılmış götveren

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Enteresan gerçekten. Ben hiçbir zaman “Galatasaray’dan/Beşiktaş’tan/Trabzon’dan” ve taraftarından nefret ediyorum demem, etmiyorum da. Bunu inanarak söyleyen birisinin de tedavi görmeden insan içene çıkartılmıyor olması lazım.

CanCan

• Ziyaretçi
O malum ite, Kyle babanın şöyle sağlam iki perde yapmasını isterim...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
9 resmi maçtır yeniyoruz bunları.
Vesely-Nando-Guduric-Pierre dörtlüsünün yanına hangi yabancıyı koyacağız bakalım

CanCan

• Ziyaretçi
5. yabancı Kyle veya Eddie olmalı. Diğer ihtimalleri düşünmek istemiyorum...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Ahmet bi süre daha kadroda olmayacak o yüzden barthel veya o'quinn olacaktır diye tahmin ediyorum eğer pierre-vesely-nando-guduric 4lüsü düzenli rotasyonumuz olacaksa.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
bilen biri varsa ahmet’in durumu tam olarak nedir? umarım ciddi bir sorun yoktur.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
Aile büyüklerinden birinin sağlık problemi var diye söylenti var ama kulup doğal olarak özel hayat gizliliği için bilgi vermiyo, kimse net bilmiyo aslında kulup ve ahmet dışında. İnşallah kötü bişey yoktur yada belki başka bi sorun vardır ama en önemlisi inşallah problemlerini hızlıca çözer...