Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 167976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Koç hala ksk, ufuk ve federasyon üçlüsünü tanıyamamış, başımıza açtıkları dertlerin ve fırsat kolladıklarının farkında değil, hadi PEK ŞEFFAF (!) klübümüzün açıklayacağı yok pierre sakat ama de colo nasıl oynamaz şu maçta yahu kumar değil delilik resmen, hadi onu dinlendirme ayağına almıyorsun lorenzoyu al bari, perez ne verebilmiş sana şimdiye kadar bu maçta büyük sorumluluk veriyorsun? Maç ve seri giderse burdan direk KOKOSKOV'a yazar, umarım istediklerini vermeyiz  ::)

Sorumlular defolsun gitsin artık bıktık yeter demekten bıktık be, nerden tuttuk şu takımı kene gibi yapıştı üzerimize bırakamıyoruz da Allah kahretsin...

De colo yere basabiliyorsa oynatman lazım işte, onsuz bildiğin mahalle takımısın zaten mental olarak yıllardır çökmüşlük, bitmişlik, gene ufuk istediğini aldı işte, pierre de yoksa siksen izmirde maç çalamayız, kafalar da kesin efes zaten içimizden geçecek tatile çıkalım kafası olduğu için biz hariç kimsenin de şu mağlubiyeti taktığını düşünmüyorum zaten senelerdir aynı rezalet, aynı çürümüşlük..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Sırf Efesten korktuğu için final istemeyen oyuncuların hepsini kovun.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Bu maçın esas sorumlusu Igor Kokoskov'dur.
1. Seçtiği rotasyon.
2. Maçın son beş dakikası hücumda defalarca boş dönen takıma elini değdirmek, bir hamle yapmak yerine korkuluk gibi seyretmesi...

Hiç katılmıyorum. Elindeki malzeme ile yapabileceği fazla da bir şey yoktu. Melih bok gibi oynadı, Guduric formsuzdu, Vesely etkisizdi, şutörler bomboş şutları kaçırdı.
Perez'i seçmese Brown oynayacaktı, onun da daha fazlasını vereceğinin garantisi yoktu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
De colo neden yok. Amk efesi 10 gömlek.ustun besiktastan ama micic ve larkin kadroda.

Uzun zamandır diyorum ki bizim kadro kalitemizin yanında bir de kokoskov belasi var başımızda. Goz gore gore de coloyu kadroya almayarak hainlik yapmıştır bu adam. Kovulup siktirolup gitmek istiyor sanırım.

Yahu resmen kafayı yiyecem.  Kadrodaki sığırlar bir yana birde böyle hain antrenörlere uğraşıyoruz.

Cik simdi de coloyu oynatıp da izmirden.  Çıkarıyorlar mi seni bakalim. Allah belanızı versin. Siktiniz attınız basketbol sevdamızı da.

Sanırım sakatmış.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
İyi bile götürdük bence maçı Perez'le Kenan'la emeklilik için gün sayan Bobby'le filan. Çok daha erken de kopabilirdi.

Guduric'e çalınan son iki faulde bariz sıkıntı var. 4. faulün öncesinde rakibin dirseği var surata gelen. 5. faul de bence faul değil.

Melihi falan artık s... edelim abi nolursunuz bak.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
De colo neden yok. Amk efesi 10 gömlek.ustun besiktastan ama micic ve larkin kadroda.

Uzun zamandır diyorum ki bizim kadro kalitemizin yanında bir de kokoskov belasi var başımızda. Goz gore gore de coloyu kadroya almayarak hainlik yapmıştır bu adam. Kovulup siktirolup gitmek istiyor sanırım.

Yahu resmen kafayı yiyecem.  Kadrodaki sığırlar bir yana birde böyle hain antrenörlere uğraşıyoruz.

Cik simdi de coloyu oynatıp da izmirden.  Çıkarıyorlar mi seni bakalim. Allah belanızı versin. Siktiniz attınız basketbol sevdamızı da.

De Colo geçen maçın sonunda sakatlandı. Hainlik çok ağır suçlama.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ali Koç bizi basketbolda Kenan / Perez rotasyonuna muhtaç edince futbolda şampiyon olacağımızı ileri süren bir tayfa vardı.

21 Mayıs 2017 akşamında Anadolu'nun farklı bölgelerinde çekilen fotoğraflara baktıkça içim acıyor. 7-8 yaşında olan çocuklar, genç insanlar büyük ekrandan maç izliyorlar şehir meydanlarında. Küçük küçük çocukların yüzleri gülüyor. Yılların emeği bir stoper ya da solbek uğruna kenara atıldı. Ne kadar konuşsak boş...

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Nando ve Pierre ile seriyi kazanırız.

Perez ile yabancı kontenjanının kapamak saçmalığın daniskası. Lorenzo’nun da mı sakatlığı var anlamadım.

Nando yokken ne oynadığımız belli değil. Aslında belli; b.k gibi oynadık. 

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Sırf Efesten korktuğu için final istemeyen oyuncuların hepsini kovun.

Komsuoğlu: Tmm kovarız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Final istemeyen her kimse lütfen gitsin.Fenerbahçe finalden rakipten gücü ne olursa olsun kaçmaz.

CanCan

• Ziyaretçi
Hoca bugün bir şey denedi. Anlayabilen olduğunu sanmıyorum. Keşke anlatsa, biz de öğrensek ?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Komsuoğlu: Tmm kovarız.

1-1 olacak dedim ama bu olmaz.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
Perez'i seçmese Brown oynayacaktı, onun da daha fazlasını vereceğinin garantisi yoktu.

Hocam afedersin ama brown'ın en felaket hali bile perez'den fazlasını verirdi en azından şu maç için ksk'nın aptal amerikalıları düşünüldüğünde. Fb tarihine gelmiş geçmiş en boş beleş pg transferi olarak (üstelik de buy-out vererek (!)) pierre jacksonla beraber bu adamın adı yazar heralde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
De Colo geçen maçın sonunda sakatlandı. Hainlik çok ağır suçlama.
Efes macinda sakatmiydi.  Garip bir kadro ile cikti maça. Bu adamın yaptığı rotasyonlarin, mac ici molalarinin tamamı fiyasko. Guduricin ilk geldigi zamanki inanilmaz katma değeri, de colo ve veselynin olağanüstü performansi ile tutundu sezona . Karsiyaka maçlarının öneminin farkında değil bu adam. Efes dahi tam kadro zor çıkıyor oradan. Biz nasil çıkacağız bakalim. De colo sakat mı değil mi görürüz iki gün sonra
Ben valencia deplasmaninda guduricin de sakat olduğuna inanmiyordum. Bilerek oynatmamisti adami, iki gün sonra dedigim cikmis gudu sahadaydi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Şunu kabul etmek lazım nefret ettiğim takım olan Karşıyaka bizden çok daha derin iyi kadroya sahip.Efeside sevmem ama bunlar Efesten daha nefretlik.Artı eline rovanşı alma imkanı var sen gidip maçı turu veriyorsun.Fark yeriz iki maç orda.