Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55384 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #75 : 02 Aralık 2020, 20:59:38 »
Adeta bir akıl tutulması yaşıyor. Çekmece maçına 3 tane 3 numara yabancı ile çıkmak nedir ? Hele ki onlardan biri zihinsel engelli oyuncumuz Ulanovas ise ?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #76 : 10 Aralık 2020, 22:36:55 »
Rakip kim olursa olsun,Fenerbahçe bir Avrupa ligi maçına tek pivotla çıkmaz çıkamaz.Derhal istifanızı veriniz memleketinize dönününüz.

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #77 : 10 Aralık 2020, 23:16:51 »
Alba maçı hocaya olan az kalmış güvenimin bittiği maç oldu. 3-2 saçma alan savunmasına 2 koca çeyrek boyunca çözüm bulamamasını sindiremiyorum.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #78 : 10 Aralık 2020, 23:30:58 »
Derhal siktir edilsin ve kimse de getirilmesin

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #79 : 11 Aralık 2020, 10:31:56 »
olmadı olmuyor olmayacak gibi...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #80 : 11 Aralık 2020, 11:29:10 »
Baştan söyleyeyim, Obradoviçle hiç bir kıyas yapmayacağım. Obradoviç bambaşka bir mentör, bambaşka bir tecrübe!

Bu bir durum tespitidir; Bence ortada bir yönetici hatası var.
  • Bir oyuncunun koçu ile ilişkisi, korku ve güven eksikliği ile oluşturulmuş bir ilişki ise, en kalifiye görünen oyuncunun dahi davranışlarında değişimlere uğraması kaçınılmaz bir hal alıyor. Igor'un kenarda hiç tepkisiz haline bakıp, bunun nesinden korkacak oyuncular demeyin! Her hafta ne yapacağı belli olmayan, sonu gelmeyen saçma denemelerden sonra oyuncunun güveni gider, beni göz ardı edecek mi ya da benim rolüm ne olacak korkusu baş gösterirse, tam da şu an ki durum ortaya çıkar.
  • Bizdeki durumda da, öncelikle oyuncunun verimliliğine, yaratıcılığına, bir biri içerisinde kendilerine olan güvenine ve sonrasında takımın potansiyel gelişimine zarar veriyor. Hatta oyuncunun kısa ya da orta vadede yeni arayışlara girip, takımdan ayrılma sürecine girmesine sebep olabilir. Bu kafa yapısına giren oyuncudan zaten verim alınması mümkün değil. Bazı oyuncular, bu kriz ortamında o kadar rezil durumda olabiliyor ki, bize gelmeden önceki halleriyle kıyaslandığında biz bunu nasıl aldık sorularını sorduruyor.
  • Bu sorunlar henüz ortaya dahi çıkmadan, doğru kurgu ve doğru iletişim stratejileri ile çözümlenmesi gerekiyordu. Ben şahsen, iletişim konusunda NBA deki görüntüsüne, hakkında yazılan çizilenlere bakarak Igor'un tam da bu konu için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyordum. Gel gelelim, bizdeki görüntüsü, "şaşkın ördek" ten öteye gidebilmiş değil. Maç sonunda oyundan utandığını söyleyebilecek kadar cesur ama asıl utanması gerektiği konunun oyun değil yönetim anlayışı olduğunu göremeyecek kadar "KÖR"...

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #81 : 11 Aralık 2020, 15:24:59 »
Organ nakli başarısız oldu, vücut kabul etmiyor. Gereği yapılmalı.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #82 : 11 Aralık 2020, 17:18:42 »
bayern valencia alba maçı kesin olarak koça yazar. reneses, resmen yerlerde sürüdü bizim koçu. hiç bir şey yapamadı. alba, belki oyuncu kalitesi olarak bu ligin en zayıf takımı. ancak bize 30 sayı fark attılar. bizim koç, aşırı derece de çömez. elbette sezon içi göndermek olmaz. ancak bundan 1. sınıf yardımcı antrenör olur. anlık setleri mükemmel. ancak koçluk sadece set çizmek değil. belki 2. yarı sistemi tanıyınca yani euroligte basketbolun nasıl oynandığını görünce toparlayabilir ama hiç ümidim yok. çünkü ne yaptığını bilmiyor havası veriyor sürekli. takım, tepe aşağı giderken ne yapması gerektiğini bilmiyor, sürekli denemeler yapıyor, bunu oyuncuda görüyor. anlaşıldı, bir ileri 2-3 geri giderek devam edeceğiz. halbuki önümüzdeki 4 maçı da almamız gerekiyordu. bakalım takım ayağa kalkabilecek mi? tekrar, göreceğiz.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #83 : 11 Aralık 2020, 21:53:09 »
bayern valencia alba maçı kesin olarak koça yazar. reneses, resmen yerlerde sürüdü bizim koçu. hiç bir şey yapamadı. alba, belki oyuncu kalitesi olarak bu ligin en zayıf takımı. ancak bize 30 sayı fark attılar. bizim koç, aşırı derece de çömez. elbette sezon içi göndermek olmaz. ancak bundan 1. sınıf yardımcı antrenör olur. anlık setleri mükemmel. ancak koçluk sadece set çizmek değil. belki 2. yarı sistemi tanıyınca yani euroligte basketbolun nasıl oynandığını görünce toparlayabilir ama hiç ümidim yok. çünkü ne yaptığını bilmiyor havası veriyor sürekli. takım, tepe aşağı giderken ne yapması gerektiğini bilmiyor, sürekli denemeler yapıyor, bunu oyuncuda görüyor. anlaşıldı, bir ileri 2-3 geri giderek devam edeceğiz. halbuki önümüzdeki 4 maçı da almamız gerekiyordu. bakalım takım ayağa kalkabilecek mi? tekrar, göreceğiz.
Neden önümüzdeki 4 maçı almamız gerekiyordu? Bu kısmı anlamadım ben özür dilerim. Önündeki bir maç serisini alması gereken takımın bir hedefi ve onu bu hedefe götürecek bir lideri olur. Kusura bakmayın ama ben ne saha içinde ne kenarda böyle bir lider ne de hedefi olan bir takım görüyorum. Kokoskova kızmak bence gereksiz. Asıl onu böyle bir takım kurgusuyla göreve getiren organizasyona kızmak lazım. İyi valla sen getir herhangi birini beceremeyince suçlu sadece o olsun. Kusursuz sorumluluk diye bir tabir vardır. Yönetim koşullar ne olursa olsun direkt kusurlu olmasa bile doğrudan sorumludur bu halde.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #84 : 12 Aralık 2020, 15:30:10 »
Mevcut imkanlarla oynanabilecek makul bir kumardı. Olacağını düşünmesem de bu sezon kendisine katlanmak zorundayız.

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 12 Aralık 2020, 22:10:44 »
bir fenerbahçe koçu için söyleyebileceğim en kötü hakareti ediyorum: spahja kadar kötüsün be abi!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #86 : 12 Aralık 2020, 22:13:00 »
Doğru kurguyla girdik oyuna bence.Fazla hata yapamadık.Bu maç için kızmıyorum.Hakem bir taraftan aldı öbür tarafa verdi.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #87 : 12 Aralık 2020, 22:37:10 »
Hala kovulmadı mı bu herif
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #88 : 12 Aralık 2020, 23:50:38 »
Igor istifa etmez, lacaklarını alıp öyle gider, konuyla alakası yok ama bence Ali başkanın acilen olağan ustu kongre kararı alıp secime gitmesi gerek, eğer uzun yıllar başkanlık koltuğunda kalmak istiyorsa, yönetimini yeniler, mesala basketin basına Ozan Balabani getirir, yok ben zaten 3 sene sonra birakicaktim fikrindeyse simdi bıraksın hiç olmazsa yeni yönetim biraz takimi tanır bu sene zaten hem basket hem futbol gitti

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #89 : 15 Aralık 2020, 21:32:40 »
Derhal görevine son verilmeli.Eyvellah kadrolar arası uçurum var arada ama bari savunma çalıştır.Artı ısrarları misal De coloyu oyun kurucu oynatmak olmuyor işte hadi bu maç Lorenzo sakat.