Gönderen Konu: Igor Kokoskov  (Okunma sayısı 55391 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: Igor Kokoskov
« Yanıtla #90 : 16 Aralık 2020, 21:25:54 »
Koçun son demecini çok profesyonel buldum. Buralarda böyle gevşek gevşek konuşanların ömrü fazla uzun olmaz...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #91 : 17 Aralık 2020, 21:22:44 »
Please give your resignation.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #92 : 17 Aralık 2020, 21:27:15 »
Euroleague' de tanking yok koç. Tanking yapacak takım istiyorsan git cavs'e yardımcı antrenör falan ol. Sen oraya layık olabilirsin ancak. Bu topraklarda işin yok.

Hakikaten en rezil koç performanslarindan biri. Takımın ne oynadığı bile belli değil.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #93 : 17 Aralık 2020, 22:33:15 »
Herşeyin normal olduğu bir yerde Koç'un bu gece istifa etmesi gerekir.
Erdem Can'ın da .O kadar Obra ile çalıştın, hiç bir şey mi öğrenmedin.Boş boş kenarda takılmışsın.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #94 : 17 Aralık 2020, 22:43:03 »
Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Henüz maç bitmedi ama benim tahminime göre bu hafta sonu olur demiştim maalesef yanıltmadı beni. Artık kendisinde veya yönetimde saygınlıkla ilgili bir erdem varsa acımızı bir nebze olsa dindirirler.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #95 : 17 Aralık 2020, 22:46:18 »
Shame on you.Scandal.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #96 : 17 Aralık 2020, 22:47:54 »
jerardini başta şubedeki erkan abi hariç herkes kovulmalı. istifa imkanı verilmemeli.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #97 : 17 Aralık 2020, 22:48:04 »
Bir Zalgiris in hocasına ve onun oyuna, takıma etkisine bakın bir de bizimkine...
Oyuncu kalitesi olarak, aradaki fark kadar üstün değiller bizden, ama kenardaki kaliteye bakarsak az bile fark yedik diyebilirim ki zaten son çeyrekte de ciddiye alım oynasalardı 120 ye gelip ikiye katlarlardı bizi.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #98 : 18 Aralık 2020, 06:37:22 »
Herşeyin normal olduğu bir yerde Koç'un bu gece istifa etmesi gerekir.
Erdem Can'ın da .O kadar Obra ile çalıştın, hiç bir şey mi öğrenmedin.Boş boş kenarda takılmışsın.

Abi, Erdem Can şu an koç kovulsa da takım bana kalsa rüyasında, sence bu fırsat varken düşünür mü böyle bir şey? Kokoskov'dan olmayacağı belli, istese de olmaz artık. Koptu bazı şeyler, ancak Erdem Can koç olsun diye o kadar kulis yapılırken, bu adamın yanına verilmesi de ayrı bir zafiyetti. Sonuç, kötü günlerde pusuda beklemek oluyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #99 : 18 Aralık 2020, 14:53:06 »
Sekiz gün önce yazmıştım:

İşin kötüsü şu: Takım Igor'a inanmıyor.
İşin daha kötüsü de şu: Igor bile Igor'a inanmıyor.
Saldım çayıra durumu...

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #100 : 18 Aralık 2020, 16:04:42 »
Abi, Erdem Can şu an koç kovulsa da takım bana kalsa rüyasında, sence bu fırsat varken düşünür mü böyle bir şey? Kokoskov'dan olmayacağı belli, istese de olmaz artık. Koptu bazı şeyler, ancak Erdem Can koç olsun diye o kadar kulis yapılırken, bu adamın yanına verilmesi de ayrı bir zafiyetti. Sonuç, kötü günlerde pusuda beklemek oluyor.
Çok çaresiz kaldık be.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #101 : 18 Aralık 2020, 17:16:00 »
Kötü günde pusuda beklemek çok vahim bir tavır ama yanlışta olsa insana uyan bir tavır. Ancak kişisel menfaat için kötüye gidişi körüklemek sabotajdır ve ağır yavşaklıktır
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #102 : 18 Aralık 2020, 17:54:11 »
bugünlerin en büyük sorumlusu kim ne derse desin ali koç tur. bazı arkadaşlar son zamandaki süreçte coachın  ailesi tarafından ikna edildiğini yazmış, Ali koç ikna etmiş. doğrudur, ancak ta başından beri yazdık, başkanın tek derdi basketbolun bütçesini düşürmekti, çünkü yük olarak görüyor. zamanında sözleşmeyi uzatsaydı, (ki obranın sözleşmelerini aziz yıldıırm hep önceden yenilemiş ona güvenini göstermiştir. ) bugün bütçe düşse bile obra babam la bir düzenimiz olurdu. sözleşmesi bitmeden 1 yıl önce korona da yoktu. obra da sözleşmesi sürerken bırakıp gidecek bir adam değildir. içim yanıyor arkadaş. hiç küfrü sevmem, zaten edemem, ama küfredecek birilerini arıyorum. buradan defalarca yazdım eski günlerin nasıl olduğunu, şimdi o günlere dönmek beni kahrediyor. son 7 senede haftada bir kez keyif almak için tv nin karşına geçiyordum, stresimi atıyordum, şimdi stres doluyorum. son 7 senede ilk defa maçı yarıda bırakıp kapattım.
arkadaş bu nasıl işkence. her maç tecavüze uğruyoruz. işin kötüsü oyuncularımız zevk almaya başladı. delireceğim.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #103 : 18 Aralık 2020, 19:49:56 »
Igor bile Igor'a inanmıyor.

Forum tarihinin en net tespitlerinden..

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #104 : 24 Aralık 2020, 11:19:10 »
Garip!

Igor Kokoškov taktik bir deha, kötü bir yönetici, harika bir insan vs.vs...

Kaç maç oldu sayamadım ama değil clutch time da, işler biraz sıkıştığında hatta biraz guard'a baskı yapıldığında bile topu bir türlü getiremedik. Bunun yanında alternatif olarak o kadar çok deneme yaptı ki zat-ı şahane, hiç birinde muvaffak olamadık. Topun Eddie' nin elinde kaldığı zmanlar oldu, Lorenzo-De Colo ikilisi ile denendi, teker teker De Colo ve Lorenzo denendi, Melih denendi, Bobby ile farklı varyasyonlar denendi, Westermann ile her b*ku denedik yine olmadı... Dün Oly maçında her varyasyonu denediğine kanaat ettim. O kadar ki, maç sonunu guard sız oynamayı deneyecek kadar çılgındı.

Bu çılgınlık, çaresizlik ya da arayış sonunda Igoru her ne kadar anlasam da, anlaşılır olmayan bir nokta var ki, o nokta da Efsane Koçumuz Željko Obradović'den geliyor; Željko demişti ki, "Ben antrenmanda çalıştırmadığım hiç bir şeyi oyuncularımdan istemem"!

Elindeki malzeme belli, antrenmanda her şeyi denedikten sonra (hatta BSL yi de bu pakete dahil edebiliriz), kötünün iyisini seçip bunda ısrar etmek ve oyunun gelişmesi için sürekli tekrar tekrar çalışmak gerekmez mi? Hangi antrenmanda, clutch time da guardsız oyunu kurabildiğini gördün de asıl maçta oyuncundan bunu bekliyorsun!

Bence Igorun başarılı olabilmesi için savunma ve asist özelliklerine bakılmaksızın, Mike James - Shane Larkin tarzı patlayıcı ve atletik özellikleri yukarıda oyun kurucu bulması lazım. Bulamadığı sürece başarılı olmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yoksa böyle mehter takımı gibi "2 ileri - 1 geri" gider dururuz...

« Son Düzenleme: 24 Aralık 2020, 11:21:08 Gönderen: friendchip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis