Gönderen Konu: Dyshawn Pierre  (Okunma sayısı 52856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Dyshawn Pierre
« Yanıtla #255 : 04 Mart 2025, 06:38:39 »
Maccabi ile oynanan ilk maçta gitti denilen maçın çevrilmesinde büyük faktör olmuştu. Dün gece oynanan Paris maçında da benzer bir durum oldu. kaç haftadır kenarda bekletilmesine rağmen oyuna girdikten sonra sanki sürekli oynuyormuş gibi bir görüntü verdi. Oynasa da oynamasa da hep takımla birlikte ve takımın bir parçası gibi görünüyor. Surat asmak, trip atmak yerine haftalarca süre verilmese de itiraz etmeden bench'ten takımı desteklemesi, süre verildiğinde de elinden geldiğince takıma yardım etmeye çalışması takdire şayan. Anladığım kadarı ile koç da ondan vazgeçmek istemiyor ama saha dışı bazı davranışlarını beğenmediği için oynatmayarak bir mesaj vermek istiyor. Yoksa maç içerisinde koçla veya takım arkadaşları ile ilgili hiçbir olumsuzluğunu görmedim. Şayet basketbola devam etmek istiyorsa umarım maç harici zamanlarına da dikkat eder ve kariyerine güzel ve başarılı bir şekilde devam eder.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #256 : 04 Mart 2025, 17:22:06 »
Pierre konusunda ne zamandır yazayım diyordum, fikrim şudur ki;
Bence Pierre, koçun F4 organizasyonunda sakladığı özel X faktör olabilir. Colson u ribount sezgisi ve yay gerisinde daha yetenekli olduğu için daha çok oynatıyor. Pierre ile ise başka bir oyun oynanıyor. Post up da Nigeldan daha net oyunu var, daha verimli. Ama işin diğer yanlarında (ribaunt, asist, şut, kısa karşısında kalma) silik kalıyor.

İki yönlendirici, mesela Baldwin + Guduric in yanına Pierre + Nigel + Melli / Colson + Nigel + Peirre beşlileri gibi kombinasyonlar, F4 sihirli 5lerimiz olabilir.

Son iki maçta işler sıkıştığında parkeye attığında bu kadar hazır gelmesi ve gayret etmesi bana bu fikri çağrıştırıyor. Eğer Nisan-Mayıs gibi sözleşme teklif edersek, bu fikri tescillemiş oluruz. Koç Saras güveniyordur ve kalmasını istiyordur deriz, F4 de ya da play off da süre verecek deriz. Aksi olursa, en fazla boşa kürek çekmiş olurum...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #257 : 04 Mart 2025, 19:21:14 »
Pierre konusunda ne zamandır yazayım diyordum, fikrim şudur ki;
Bence Pierre, koçun F4 organizasyonunda sakladığı özel X faktör olabilir. Colson u ribount sezgisi ve yay gerisinde daha yetenekli olduğu için daha çok oynatıyor. Pierre ile ise başka bir oyun oynanıyor. Post up da Nigeldan daha net oyunu var, daha verimli. Ama işin diğer yanlarında (ribaunt, asist, şut, kısa karşısında kalma) silik kalıyor.

İki yönlendirici, mesela Baldwin + Guduric in yanına Pierre + Nigel + Melli / Colson + Nigel + Peirre beşlileri gibi kombinasyonlar, F4 sihirli 5lerimiz olabilir.

Son iki maçta işler sıkıştığında parkeye attığında bu kadar hazır gelmesi ve gayret etmesi bana bu fikri çağrıştırıyor. Eğer Nisan-Mayıs gibi sözleşme teklif edersek, bu fikri tescillemiş oluruz. Koç Saras güveniyordur ve kalmasını istiyordur deriz, F4 de ya da play off da süre verecek deriz. Aksi olursa, en fazla boşa kürek çekmiş olurum...

F8 ve F4 e yönelik bir imdat çekici olduğunu ben de düşündüm. Umarım bu türden birden fazla planı vardır.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #258 : 04 Mart 2025, 22:33:12 »
3 senedir pierre ve nigel’in iyi oynadığı maçı kaybettiğimizi hatırlamıyorum.

ama iş ahlakı yok.

anında şutlarım iş ahlakı olmayan adamı.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #259 : 05 Mart 2025, 11:03:31 »
Maalesef sözleşme alınca işler pek de iyi gitmiyor, sözleşme almaya yakınsa ağza çalınan bir parmak bal. Ucuza kalacaksa belki, bilemiyorum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #260 : 05 Mart 2025, 11:39:25 »
Maalesef sözleşme alınca işler pek de iyi gitmiyor, sözleşme almaya yakınsa ağza çalınan bir parmak bal. Ucuza kalacaksa belki, bilemiyorum.

Kalinic 500K ya oynarken, daha iyi bir kontrat almak için, ilk senesi hariç verimliydi. Sonrasında parayı bulunca, son dönemlerinde o da yaydı... Fiziksel oynayan adamlar, fiziklerini iyi tutamadıkları sürece oyunda sıradanlaşıyorlar. Pierre buna tipik bir örnek bence de.

Üstelik kalinic in iş ahlakının çok çok gerisinde (@pikenrol).
İşin diğer bir boyutu da, EL de transfer çalışmaları preseason ile başlaması hasebiyle, misal biz Nisanda masaya 650K koysak Pierre için, muhtemelen sezonu bekleyeyim teklifleri göreyim diyecektir.

Her halükarda; az para versek başkasına kaptırma sorunu, çok para ve erken kontrat versek yine yayabilme potansiyeli nedeniyle Pierre sorunsalı diye bir kavram Transfer gündemimize oturuyor.
Aslında Sarasın bu gibi durumlarda nasıl hareket ettiğini, geçen sezondan Motley sürecindeki tavrıyla az çok biliyoruz. Yani lafın kısası, Pierre'in kalması için önce soyunma odasında Saras'ı, sonra da parkede bizi (taraftarı) ikna etmesi lazım gibi...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #261 : 05 Mart 2025, 12:56:07 »
Teklif falan vermeye gerek yok. Senede 2 mac yarım yamalak oynayacak diye kafadan kronik bir adamı tutmaya gerek yok. Çok balik hafizaliyiz. En ufak esintide yelkenleri suya indiriyoruz. Sene sonu gelince amiyane tabirle defolsun gitsin.