Varsayımlara değil, sonuca bakıyorum ve Erol Bulut'la aynı kefeye koyulacak bir vaziyet göremiyorum. Aynı kefeye koyanların, Gaziantep maçından GS maçına kadarki süreci gösterip "e ama E. Bulut da 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik aldı" argümanı oldukça zayıf zira Gaziantep maçı & öncesindeki 6 maçta 4 mağlubiyetlik süreci ve de içerideki GS maçıyla başlayan 8 maçın 5'inde puan kayıpları olan süreci kenara koyup o 9 maçlık periyodu cımbızla çekip öne sürmek oluyor bu.
Cımbızla çekip bir şey öne sürdüğüm yok. Emre, şu maçları alırdı, bu maçlarda uçar kaçardı demek varsayımdır. Erol'la son virajda seri yapılabilirdi demek ne kadar varsayımsa, o da o kadar varsayımdır. İçin rahat edecekse eğer, bence Erol'la bir halt yapılmazdı. Konu bu değil, anlatamadım ya da anlamamakta ısrar ediyorsun.
Erol ne kadar başarısız olmuşsa, Emre de o kadar başarısız olmuştur. İçeride Sivas'a böyle maç kaybeden adam başarısızdır. Yensen lidersin, son haftaya en büyük favori olarak giriyorsun. Kaybediyorsan hedef tahtasına da oturursun. Ne güzel dünya valla başarısızlığı tamamen Erol'a ihale et, Sivas maçını görmezden gel, Emre'yi yıkayıp yağlamaya devam et.
Erol'u da ben ya da Ayhan abi getirmedi yalnız. Sportif direktör de biz değildik. En başından sonuna kadar sürecin her hattında Emre'nin de imzası var.