Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372418 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #90 : 27 Eylül 2020, 21:12:53 »
Lemos buyuk kazanc gibi duruyor.... Umarim bu cizgisini korur.

Tisserand da fena degil ama korkuttu birkac kez....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #91 : 27 Eylül 2020, 21:32:35 »
Hakan abi, Altay kardeşimi beğendin mi  8)

Bu sezon herhalde gol yememeyi öğrenmekle geçecek, önümüzdeki sezon gol atmayı öğrenirsek, üçüncü sezonun sonunda komple bir Fenerbahçe görür ve ligi domine ederiz.

Beğendim elbette. :)

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #92 : 27 Eylül 2020, 21:43:18 »
Lemos gerçekten çok iyi duruyor nazar değmesin Tisserand da zamanla daha iyi olacak gibi teknik ve hızlı olması anadolu takımlarına karşı önemli bi avantaj yaratacaktır.
Bu Orta saha 3'lüsü iyi gibi duruyor önemli maçlarda ama anadolu takımlarına karşı ya sosa pasörlüğünden ya da Ozan deliciliğinden vazgeçip oraya Valencia 2.forvet olarak eklenebilir ya da bakasetas/giuliano gibi bi adam transfer edilebilir MHY olabilir belkş o isim ama o da şu an aşırı güçsüz duruyor.
Thiam'ın toplu oyunu inanılmaz kötü topu kontrol edemiyor ben çok ümitliydim ama sol kanatta olmayacak gibi.Ben teknik ekibin yerinde olsam forvet transfer etmem yedek forvet olarak Thiam'ı düşünürüm.Yerine her iki kanata da driblingci ve skorer kanatlar alırım mesela Visca bu kadar bıkmış dururken fırsattan istifade transfer ederim.Samatta yerden havadan ceza sahasında buluşursa affetmez bence ama adam geçip düzgün orta açacak adam yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #93 : 27 Eylül 2020, 22:51:01 »
Adamlar bizi 6 yildir kendi sahalarında yenemiyor. Biz kac kere yendik dersek o da ayri bir mevzu. Neticede yenilsek fark 5 olacaktı. Cok kotu sonuç değil ama gol yollarında inanilmaz problem yaşıyoruz. Ilk hafta iki duran toptan gol attık ve soyle kaba taslak 270 dakikada bir tane ataktan gol atamadık.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #94 : 27 Eylül 2020, 22:56:36 »
Bence top yekün değiştirilen takıma nispetle iyi oynadık. Sorunlar var ama neticede kazanmaya çalışan bir takım olarak bir puan alındı. Ben organizasyonu biraz daha geliştirirsek güzel olacak. Bence de en az bir kanat iyi olur ama o Perotti değil gibi görünüyor. Hayırlısı olsun bakalım

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #95 : 27 Eylül 2020, 23:10:24 »
Defans ve orta sahada iyiyiz. Kanat transferi ve Samatta'nın alışmasıyla birlite hücumu da düzeltirsek, bu iş olur.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #96 : 27 Eylül 2020, 23:47:24 »
Takım savunmamızı çok beğeniyorum. Lemos Tisserand ikilisi ilginç ve iyi bir ikili olacak bence. İleri üçlüde nicelik çok nitelik yok. Samatta haricinde Deniz Sinan Thiam Valencia Frey hiçbiri ilk 11 olamaz. Bence 4 - 2 - 1 - 3 gibi oynamalıyız. İmkan varsa iki transferden birini kesinlikle 1 olarak belirttiğim bölgeye yapmalıyız. MHY'nin Ozan'ın yiyeceği bok değil o. Diğer transferi de santrafor olarak yaparım.
Altay
GG
Lemos
Tisserand
Caner
Gustavo
Sosa
Transfer
Samatta
Santrafor
Ferdi yada gereksiz tayfadan biri. Bekler üzerinden kanatlardan oynayıp ileri 3lüyü ceza sahasına sokmak doğru olacaktır. Kalabalık olmalıyız ceza sahasında o nedenle Kuyt Sow Webo tarzında bir üçlü daha doğru olacaktır. Bu üçlüyü bekler ile ve ofansif orta sahayla besleriz

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #97 : 28 Eylül 2020, 02:12:14 »
Bu takıma Hatayspor maçındaki orta saha değil, L. Gustavo + Bakasetas + Sosa orta sahası yakışır.

Rodrigues'cilerin gözü aydın. Gitmemek için diretiyormuş, muhtemelen elde kalacak. Eğer gitmezse, kanat transferinin akıbetini merak ediyorum.

Transfer döneminin başlarında transferi bitti olarak konuşulan Brahim Darri için 2 gün önce gene teklif yapıldığı haberleri çıktı. Eğer doğruysa, Rodrigues'in ayrılmak istememesiyle sebebiyle Perotti transferinin yatmasıyla bağlantılı olabilir.

Diğer santraforun P. Cisse olacağı söyleniyor.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #98 : 28 Eylül 2020, 03:09:17 »
Bu takıma Hatayspor maçındaki orta saha değil, L. Gustavo + Bakasetas + Sosa orta sahası yakışır.

Rodrigues'cilerin gözü aydın. Gitmemek için diretiyormuş, muhtemelen elde kalacak. Eğer gitmezse, kanat transferinin akıbetini merak ediyorum.

Transfer döneminin başlarında transferi bitti olarak konuşulan Brahim Darri için 2 gün önce gene teklif yapıldığı haberleri çıktı. Eğer doğruysa, Rodrigues'in ayrılmak istememesiyle sebebiyle Perotti transferinin yatmasıyla bağlantılı olabilir.

Diğer santraforun P. Cisse olacağı söyleniyor.
Darri bence yüzyılın hatası olur. Deniz oynasın daha iyi(hiç sevmem kendisini) Garry de gitmiyorsa eğer bi şekilde fayda alınmalı. Dirar Frey gitsin abi Bakasetas + Cisse Okayim ona da

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #99 : 28 Eylül 2020, 04:23:13 »
Darri bence yüzyılın hatası olur. Deniz oynasın daha iyi(hiç sevmem kendisini) Garry de gitmiyorsa eğer bi şekilde fayda alınmalı. Dirar Frey gitsin abi Bakasetas + Cisse Okayim ona da

Rodrigues'in kontratından çıkamadığımız için Perotti vb. bir transfer yapamayacağımızdan, hiç yoktan iyidir mantığıyla alınır belki. Esasında, Rodrigues kağıt üzerinde kanat lakin öyle aman aman kanat yetenekleri olan bir oyuncu değil. Daha ziyade sol forvet gibi. Ortası, pası ve yaratıcılığı zayıf. Gol atma işini iyi yapıyordu, bizde onu da doğru düzgün yapamadı. Perotti dışında başka bir oyuncu da olabilir deniliyor, son bir kaç günde şapkadan başka bir şeyler çıkabilir.

Bakasetas her türlü iş yapar. Hatayspor maçındaki gibi hücumda bir şey yapamazsın, uzaktan vurur bir tane ve 3 puanı getirir. Böyle adam her türlü lazım. Bu durumda, Mert Hakan sorunu ortaya çıkma durumu var. Başka pozisyonlarda değerlendirilir belki. Tabi, bu saatten sonra Alanyaspor da önemli bir oyuncusundan vazgeçmeyebilir de. 2-3 gün önce çıkan haberlerde, zaten resmi bir teklif yapmadığımız söyleniyordu. Belki de en iyisi, Mert Hakan işine hiç girmeyip en başından Bakasetas'ı almaktı.

Defans ve orta saha iyi görünüyor dedim lakin skor bulamadıktan sonra bunların pek bir anlamı yok. Henüz erken olsa da, bu hususta bir soru işareti ortaya çıktı gibi. Karagümrük maçında bu açıdan bir gelişme olur umarım. O maçtan sonra da milli takım arası var, onun da faydası olur.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #100 : 28 Eylül 2020, 12:14:01 »
Takımın oturması ve Sosa,MHY,Valencia gibi oyuncuların fizik olarak kendilerini toparlaması dışında hücum hattına kaliteli bir oyuncu şart. Santrafor,10 numara ya da kanat mevkisi benim için farketmiyor yeter ki bitirici hamlelerde soğukkanlı ve isabetli olsun. Tercih yapacak olursam sanki gole yakın bir 10 numara Talisca tarzı bir adam işimizi görür. İsmi geçenlerden Livaja o tarz bir adammış ancak hiç izlemedim. Yetenekli de diyorlar.

Ancak daha çok içe kat eden,çalım atabilen kanat oyuncusu üzerinde duruluyor sanırım. Yetenekli ve bitirici ise kanatta olur farketmez yeter ki birileri bir atağı bitirsin bir şutu isabetli atsın artık. Samatta da umarım iyi çıkar çıkmazsa zaten ayvayı yedik.

Fenerbahçe güçlü ve takım savunmasını iyi yapan bir takım oluyor. Bu kadar gelenler-gidenler karmaşası içersinde hızlı ilerleme kaydettik. Ancak ne yazık ki hücumda bu kadar isabetsiz oynarsak ve son paslardaki kötü tercihler devam ederse şampiyon olamayız.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #101 : 28 Eylül 2020, 13:16:45 »
Beni Erol un Ozan i kullanma sekli biraz korkutuyor .... 10 numara kapali takımlara cok küfür yer ozan... acik oynayanlara karsi is yapar dun gs da olduğu gibi ...

Ozan gustavo ile degisimli olmalı.... veya sosa one cikmali
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #102 : 28 Eylül 2020, 13:51:22 »
Beni Erol un Ozan i kullanma sekli biraz korkutuyor .... 10 numara kapali takımlara cok küfür yer ozan... acik oynayanlara karsi is yapar dun gs da olduğu gibi ...

Ozan gustavo ile degisimli olmalı.... veya sosa one cikmali

Kesinlikle katılıyorum. Umarım bu maça özeldir sadece.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #103 : 28 Eylül 2020, 18:51:56 »
Şöyle 1 seneliğine falan Talisca'yı kiralayabilsek ne kadar güzel olurdu ve bir tane de sağ kanat transferi

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #104 : 03 Ekim 2020, 18:22:30 »
İlk on birimiz

Harun
Gökhan
Caner
Lemos
Tisseerand
Gustavo
Sosa
Ozan
Thiam
Valencia
Samatta
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.