Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372382 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #315 : 29 Kasım 2020, 23:06:50 »
Yediğimiz son gol Mert Hakan kadar L. Gustavo'ya yazar. Hiç gereği olmayan pozisyonda sarı kartı görmeseydi, o golden önce Nkodou'yu indirip gole engel olurdu.

0-2 sonra bakmadım.Formaliteye döndü maç.Kendi evinde defansif ön liberoyla çıkarsan olacağı bu.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #316 : 29 Kasım 2020, 23:16:33 »
"1 hakem 2 farklı karar! Ali Şansalan!

Fenerbahçe-Konyaspor maçında Valencia’nın bu pozisyonu nedeniyle golü iptal ederken, bu hafta Erzurumspor-Antalyaspor maçında aynı pozisyona devam ettirip gol kararı verdi!"

https://twitter.com/352OfficialTV/status/1333140694890897415

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #317 : 29 Kasım 2020, 23:18:19 »
Yediğimiz son gol Mert Hakan kadar L. Gustavo'ya yazar. Hiç gereği olmayan pozisyonda sarı kartı görmeseydi, o golden önce Nkodou'yu indirip gole engel olurdu.
Lemos o.ç yüzünden gördü

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #318 : 29 Kasım 2020, 23:21:39 »
Deniz Çoban: “Beşiktaş’ın 2. golü öncesinde Montero, Papiss Cisse'nin hem eline vuruyor, hem de ayak inerken dizine vuruyor. Burada faul kararı verilmeli.”

Verirler, verirler ama biz atarsak verirler...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #319 : 29 Kasım 2020, 23:25:02 »
gustavo romantizminden kurtulmak lazım artık,sene olmuş 2021 hala ön libero vs. akan oyunda hücuma katkısı çok çok sınırlı haa çapaysa da orta saha bomboştu bugün.2-3 pasa beşiktaş pozisyona girdi.geçelim bu 6 numara,çapa,ön libero işlerini.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #320 : 29 Kasım 2020, 23:30:37 »
Lemos o.ç yüzünden gördü
Bu o.ç. bir daha asla Fenerbahçe forması giyememeli .
Bu kadar duygusuz, vurdumduymaz yavşak futbolcu olamaz.
Gustavo sarı kart gördüğü pozisyonda çıldırdı.
Epey bir saydırdı bu şerefsize.
İlk golde çok rahat şekilde geçildi.
4. golde kayarak uzaklaştırabileceği topu seyretti.
Olumlu katkı sıfır.
Serdar olsaydı maç kesinlikle böyle bitmezdi.
Bu karaktersize 90 dakika sabreden teknik kadroda bunun kadar suçludur, hatta daha fazla.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #321 : 29 Kasım 2020, 23:30:47 »
gustavo romantizminden kurtulmak lazım artık,sene olmuş 2021 hala ön libero vs. akan oyunda hücuma katkısı çok çok sınırlı haa çapaysa da orta saha bomboştu bugün.2-3 pasa beşiktaş pozisyona girdi.geçelim bu 6 numara,çapa,ön libero işlerini.

Gustavo defans oynayan oynama becerisi olan bir oyuncu rakip 10 kişiyken defansa çekilip,orta sahaya teknik oyuncu hucumcu alsaydık belki beraberliği kotarabilirdik.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #322 : 30 Kasım 2020, 00:09:47 »
Lemos o.ç yüzünden gördü

Evet ama takım kaptanı olarak L. Gustavo gibi tecrübeli bir oyuncunun itidalli kalması gerekir, yenik durumdayken "yapacağınız işi s...." diyerek  bir sonraki maçta cezalı duruma düşürecek sarı kart görmemesi lazım. Kart görmeyi gerektirecek bir pozisyon değildi nihayetinde.

Bizimkilerin önceki senelerde abartıp 2 tane def. orta saha kullanması sinir bozucuydu lakin nihayetinde en iyi takımlar da defansif orta saha oyuncusu kullanıyor. İstisnai durumlar var tabi, onun için de pas kalitesi yüksek oyuncuların olması gerekir. O kadroyu kurmak için de zengin kulüp olmak lazım, düşük bütçeyle olacak iş değil. Aksi halde orta sahan delik deşik olur; 1 atarsın 2 yersin, 2 atarsın 3 yersin.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #323 : 30 Kasım 2020, 00:27:48 »
28 yaşımın sonlarındayım. Ergenliğe giriş sürecimde babamı kaybettim. Liseye başlarken şehir değiştirdik, köyden kente geldim. Ne bir arkadaş ne bir tanıdık. Bilirsiniz o zamanlar aile bile size yabancı gibi gelir. İlk tıraş olduğum zaman herkes tuhaf tuhaf bakmıştı. Abim de uzakta olduğu için kendi kendime, sacma sapan bi tıraş oldum . Bazı yerleri alttan bazıları üstten aldım. Hala yüzün bir tarafında döne döne çıkıyor bu yüzden. Doğduğum günden beri babam sayesinde koyu bir Fenerli oldum. Şaka ile karışık " çocuklarıma bir oy verdiğim parti bir de Fener vasiyetimdir" derdi. Bir kere dilediği partiye oy verdim ama Fenerbahçe'ye gönlümü verdim. O ergenliğimde Denizli faciasını yaşadım, yapayalnızken. S.Nonda, Edu ve Volkan çarpıştı diye gol atıp şampiyonluk aldığını gördüm ..Üniversiteye hazırlanırken, Bursa'ya verdik şampiyonluğu.. evde yastık yumrukluyordum.. Üniversiteye başladım, yaz tatilinde 3 temmuzu yaşadım. O senenin ertesinde 12 Mayıs gecesi. O gece Hali eleman tarafından neredeyse arkadaşla bıçaklanıyorduk. 1 sene sonra Benfica deplasmanındaki maçı kaybederken kafasını duvara vuran arkadaşı teselli ettim. 2014te şampiyonluk maçına çıkarken 1 hafta öncesinde anneannemi defnedip gelmiştim üniversite okuduğum şehre. Otobüsten iner inmez maçı izlemeye koşmuştum. Okuş bitti ne iş var ne güç . Şampiyon TD kovup, İsmail Hoca geldi. O günden beri yüzümüz hiç gülmedi. Tabi bu arada Obralı sezonlar vardı.  2016ta kadıköydeydim. bjk ligde şampiyon olurken , o ribaundu alamayışımızı izledim. Ama Obra vardı, umudum hiç bitmemişti. 2017 şampiyonluğunda askerdeydim , ağlaya ağlaya izledim. Askeri üniformanın içine fener forması giydim. Asteğmen olmamın avantajını biraz kullandım, evet. Futboldan yama yüzümüz  gülmezken Obra vardı..Geçen seneki Gs mağlubiyetine kadar gıkımı çıkarmadım, çıkarmak haddime bile değildi. Ama o maç çok yaraladı beni. Kadıköy serisi bittiği hafta o yenilgi çok ağrıma gitmişti. Netice O'nun da hikayesi bitti. Basketbol takımımız da ... Ben hala 2016 finalini izleyip dertlenirim, gözlerim dolar.  Hala amaçsızsa , saçma sapan futbol hayalleri kurarım. 12 yıldır görmediğim Şampiyonlar Ligi ile alakalı.. Ama yoruldum ben.
İşim var çok şükür ama ne bana ne çrvrme fayda sağlıyor. Aç kalmayıp, kira ödeyip bir eve sığınmam dışında faydası yok o maaşın. Nişanlımın annesi benden nefret ediyor. İşimi vesile ediyor, bu nefrete. Neredeyse yüzüğü çıkarıp atacağım, kıza yazık olacak. Benim Fenerbahçe'yi sevdiğim gibi seviyor beni çünkü.

Bunca hayat yorgunluğunun arasında bu sene tekrar Fenerbahçe umut verdi bana. Ama yoruldum dedim ya. Bazı şeyleri artık kaldıramıyorum. Parasızlığı, sağlığın, dinçliğimin yavaş yavaş elimden gitmesini, Fenerbahçe'nin kronikleşen başarısızlığını ...Yapamam biliyorum ama bu sene de olmazsak eğer, vazgeçmeyi deneyeceğim. Hayatta tek vazgeçemediğim dediğim şeyden, Fenerbahçe'den vazgeçmeyi deneyeceğim. Ben yoruldum..
Herkesten özür diliyorum , affınıza sığınıyorum. Böylesine uzun ve kopuk bir yazı oldu. Bir yere içimi dökmek gerekiyordu maçtan sonra .. Herkese iyi geceler, sağlıklı günler dilerim.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2020, 00:28:32 Gönderen: mrkene »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #324 : 30 Kasım 2020, 08:04:42 »
Bu gönül kalp kırıcı yenilginin belki avantajı şu olabilir,A bumuymuş Fenerbahçe kağıttan kaplanmış be bunlar gibi laflar edecek olan diğer klüpler üstümüze daha rahat gelirken az winner karekterli oyuncularımızla 3-4 hafta ekmeğini yiyebiliriz.Ama mutlak yeni tarz oyun planları geliştirmeliyiz bu net.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #325 : 30 Kasım 2020, 08:55:47 »
Herkes futbol profesörü ya 16 tane yeni oyuncuyla çıkıp uçurun takımı iki ayda da görelim. Eleştirilecek hareketleri var tabiki, olmaya da devam edecek hatalar bu işin doğasında var. Bu kadar kolay kellesi alınacak ne yaptı onu merak ediyorum ?

Erol Bulut seni savunduğum mesajımı okudukça utanıyorum. Bu zihniyetteki adam bizi şampiyon yapamaz. Derhal kovulması lazım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #326 : 30 Kasım 2020, 09:28:01 »
Erol Bulut seni savunduğum mesajımı okudukça utanıyorum. Bu zihniyetteki adam bizi şampiyon yapamaz. Derhal kovulması lazım.

Şu arabesk laflar klübün abisi laflarından vazgeçmeliyiz.Buram buram populizm kokuyor.Bayern futbolcular başkan oluyor antrenör ama anglo düşündüklerinden başarısızlık anında fişleri çekiliyor.

Çevrimiçi ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #327 : 30 Kasım 2020, 13:32:10 »
biz bu kadrodan gereğinden fazla büyük beklentiye girdik. tamam kadro geniş ama kalite sorunu devam ediyor. tek şansımız diğer takımlarında kadrolarının sıkıntılı olması. yoksa bizim de onlardan bir farkımız yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #328 : 30 Kasım 2020, 17:50:22 »
Lemosta kırıkyok.Ama perotti uzun süre olmayacak maalesef.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #329 : 30 Kasım 2020, 19:05:59 »
Ekrem Konur
@Ekremkonur · 1h

SON DAKİKA:Lemos'ta kırık tespit edilmezken Ademi'nin muayenesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Diego Perotti'nin ise diz ekleminin arka dış kapsülünde cilt, cilt altı dokularda ve zarlarda yırtılma, diz eklem kapsülünde zedelenme ve kaslarda kısmi yırtık tespit edildi.