Beinsports yöneticileri de salağın teki. Her sene ''zarar ediyoruz'' diye yırtınıyorlar. Neden acabâ? Destek verdiğiniz GS gibi takımların taraftarları ellerini ceplerine atmadıkları için olabilir mi?
25-30 milyon Fenerbahçe taraftarı 7-8 yıldır şampiyonluğa hasret, takım bi şampiyon olsa herkes ellerini cebine atacak, sâdece spor ekonomisi değil, ülke ekonomisi bile canlanacak ama yok, kimse göremiyor bunu. Beinsports para kazanmak istiyorsa, ekonomide belirgin bir hareket bekleniyorsa Fenerbahçe şampiyon olmak zorunda. İşte bu yüzden, ben Beinsports'un Türkiye sorumlusu olsam derim ki ''eşşek yüküyle para veriyorum, bu Fenerbahçe şampiyon olmalı ki Fener taraftarını kazanayım'' adamlar bunu düşünemiyor bile ve hâlâ pozisyon tekrarlarını Fenerbahçe aleyhine yapıp GS, BJK ve TS lehine hazırlıyor, bindikleri dalı kesiyorlar ısrarla ve aptalca.
Ben ve benim gibi milyonlarca Fenerbahçe taraftarı neden Lig TV alsın, bunların yanlı yayınlarına para katkısında bulunmak için mi? Devam etsinler böyle, Fenerbahçe şampiyon olmadığı sürece hayvan gibi zarar etmeyi sürdürecekler.