Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372399 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #630 : 04 Ocak 2021, 12:00:29 »
Beşiktaş ve Galatasaray bir puan cepte çıkıyorlar sahaya. Zor gol yiyorlar bizim de öncelikle bunu çözmemiz lazım. 11 kişi rakip sahaya doğru şekilde yerleşip rakiplerini çıkarmadan oynuyorlar. Oyuncuları da buna uygun şekilde dirençli oyuncular oluyor.

Biz mesela. Sen ön tarafa Cisse,Perotti ve orta sahaya da Sosa'yı koyarsan imkanı yok önde basamazsın,takım boyu uzar ve hatalar da artar.

Bu akşam bay geçilen haftanın verdiği kafa rahatlaması ve sakatların da hırslı dönmüş olacağını varsayarak net bir galibiyet bekliyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #631 : 04 Ocak 2021, 12:16:19 »
Çok zor maç.Hoş bizim tüm maçlar zor.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #632 : 04 Ocak 2021, 13:06:07 »
Bana aranizda katilan olur olmaz bilemiyorum ama bu seneki kadar lig hic midemi bulandirmamisti.

4 takimin herbirini (hic birini ayirmiyorum) azcik arkadan iteliyorlar sonra dusuruyorlar. Sanki denge saglayarak lig sonuna kadar 4 takimi da potada tutmaya calisiyor gibiler. Ornek vererek su kirmiziydi, bu penaltiydi diyip takim isim vermeye bile gerek yok, o kadar goz onunde ki, bunu goz gore gore yapiyorlar ki. Bakin gorun bir kac hafta icinde Besiktasi da bir tokatlayip dengeleyecekler....
Ben bizi ayırıyorum, her sezon olduğu gibi biz yine lime lime doğranıyoruz. Diğerleri sürekli kollanıyor.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #633 : 04 Ocak 2021, 13:14:12 »
Hakem maçı Başakşehir'den aldı Fenerbahçe'ye verdi diyen, 'Şimşek gibi Fenerbahçe' başlığı atıp Fenerbahçe'yi algı operasyonlarının göbeğine koyan 'objektif' Fenerbahçelilerle ve TFF'den ancak toplantı talep edebilen yönetim anlayışıyla biz daha çok doğranırız.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #634 : 04 Ocak 2021, 13:44:06 »
Bu yapidaki federasyonlar, hakemler, medya ve ulkenin genel olarak bulundugu ortamlar oldugu surece oynat ugurcum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #635 : 04 Ocak 2021, 13:52:07 »
Bu yapidaki federasyonlar, hakemler, medya ve ulkenin genel olarak bulundugu ortamlar oldugu surece oynat ugurcum.

aynen ama hic bu seneki kadar goze batmadi bence.... Televizyon haklari vs icin mi ?? arkasinda baska hikaye mi var?? ama takimlarin hepsini potada tutmak icin acik caba var.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #636 : 04 Ocak 2021, 14:02:53 »
Hakem maçı Başakşehir'den aldı Fenerbahçe'ye verdi diyen, 'Şimşek gibi Fenerbahçe' başlığı atıp Fenerbahçe'yi algı operasyonlarının göbeğine koyan 'objektif' Fenerbahçelilerle ve TFF'den ancak toplantı talep edebilen yönetim anlayışıyla biz daha çok doğranırız.
3 net penaltımızın verilmediği maç için bile aleyhimize algı yapıldı.
Dün aynı VAR hakemi Cüneyt ilk penaltı öncesi faulü uyarmazken, maç 0-0'ken Kayseri'nin kabak gibi penaltısı için de uyarmadı, penaltıyı verse Welinton da 2. sarıdan atılacaktı.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #637 : 04 Ocak 2021, 14:36:48 »
3 net penaltımızın verilmediği maç için bile aleyhimize algı yapıldı.
Dün aynı VAR hakemi Cüneyt ilk penaltı öncesi faulü uyarmazken, maç 0-0'ken Kayseri'nin kabak gibi penaltısı için de uyarmadı, penaltıyı verse Welinton da 2. sarıdan atılacaktı.

C. Çakır kendini MHK üstü görüyor, alenen kendi çiftliğiymiş gibi at koşturuyor. Kendine Paralel MHK görevi mi biçiyor acaba?!?!
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 16:09:58 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #638 : 04 Ocak 2021, 15:15:42 »
Artık takımlar çok iyi savunma yapıyor.Ondan sen 1 golün sayılmadı mı 1 tane daha oda mı sayılmadı başka gol atacaksın demenin anlamı yok.80-90'ların ligi yok.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #639 : 04 Ocak 2021, 15:44:14 »
rıdvan dilmen objektif fenerbahçelidir,ama serdar ali çelikler’in objektif olduğuna da fenerbahçeli olduğuna da inanmıyorum.öyleyse de yapmaya çalıştığı şeylerin amacı tamamen kötü niyet.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 15:45:04 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #640 : 04 Ocak 2021, 18:17:06 »
Çıkan kadro yetersiz.Koronalı vakalarda var.Bu şartlar altında 1 puan hiç yoktan iyi olur.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #641 : 04 Ocak 2021, 18:21:22 »
ya anlamıyorum,10 gündür idman yapan samatta ve sosa hazır değil,covidden dönen 1-2 idman yapan ozan-gustavo hazır öyle mi?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #642 : 04 Ocak 2021, 18:36:54 »
4 takım da diyorsunuz, Fenerbahçe hangi maçta kollandı? Hangi maçı direkt hakem sâyesinde kazandık, Başakşehir mi? Zâten 11'e 11'ken 2-1 öne geçmiştik ve kırmızı da doğruydu.

Basında zerre desteğimiz yok, algı operasyonu yapacak tek bir adamımız yok. GS'li ve BJK'li basına bi bakın, hakem yardımıyla puan topladıkları maçlarda bile ''hakem'' diyerek ağlıyorlar ve bunlara spor medyasında destek de veriliyor.

Gelelim sosyal medyaya. GS taraftarı sosyal medyada o kadar güçlü ki adamlar her konuda algı operasyonu oluşturmakta artık ordinaryus oldu. Biz 7 yıldır şampiyon olamadığımız için 25 milyonluk kitlenin 20 milyonu artık usandı, hiçbir şeyle ilgilenmez oldu.

Ne basında, ne sosyal medyada, ne TFF-MHK üzerinde bir dirhem gücümüz yok.

Ne kadar ömrüm var bilemem ama sanki ben bir daha şampiyonluk yaşayacağımızı düşünmüyorum. 11 tâne Messi transfer etsen de bir daha hiç şampiyon olamayacakmışız gibi geliyor.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #643 : 04 Ocak 2021, 18:48:47 »
Beinsports yöneticileri de salağın teki. Her sene ''zarar ediyoruz'' diye yırtınıyorlar. Neden acabâ? Destek verdiğiniz GS gibi takımların taraftarları ellerini ceplerine atmadıkları için olabilir mi?

25-30 milyon Fenerbahçe taraftarı 7-8 yıldır şampiyonluğa hasret, takım bi şampiyon olsa herkes ellerini cebine atacak, sâdece spor ekonomisi değil, ülke ekonomisi bile canlanacak ama yok, kimse göremiyor bunu. Beinsports para kazanmak istiyorsa, ekonomide belirgin bir hareket bekleniyorsa Fenerbahçe şampiyon olmak zorunda. İşte bu yüzden, ben Beinsports'un Türkiye sorumlusu olsam derim ki ''eşşek yüküyle para veriyorum, bu Fenerbahçe şampiyon olmalı ki Fener taraftarını kazanayım'' adamlar bunu düşünemiyor bile ve hâlâ pozisyon tekrarlarını Fenerbahçe aleyhine yapıp GS, BJK ve TS lehine hazırlıyor, bindikleri dalı kesiyorlar ısrarla ve aptalca.

Ben ve benim gibi milyonlarca Fenerbahçe taraftarı neden Lig TV alsın, bunların yanlı yayınlarına para katkısında bulunmak için mi? Devam etsinler böyle, Fenerbahçe şampiyon olmadığı sürece hayvan gibi zarar etmeyi sürdürecekler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #644 : 04 Ocak 2021, 18:50:20 »
4 takım da diyorsunuz, Fenerbahçe hangi maçta kollandı? Hangi maçı direkt hakem sâyesinde kazandık, Başakşehir mi? Zâten 11'e 11'ken 2-1 öne geçmiştik ve kırmızı da doğruydu.

Basında zerre desteğimiz yok, algı operasyonu yapacak tek bir adamımız yok. GS'li ve BJK'li basına bi bakın, hakem yardımıyla puan topladıkları maçlarda bile ''hakem'' diyerek ağlıyorlar ve bunlara spor medyasında destek de veriliyor.

Gelelim sosyal medyaya. GS taraftarı sosyal medyada o kadar güçlü ki adamlar her konuda algı operasyonu oluşturmakta artık ordinaryus oldu. Biz 7 yıldır şampiyon olamadığımız için 25 milyonluk kitlenin 20 milyonu artık usandı, hiçbir şeyle ilgilenmez oldu.

Ne basında, ne sosyal medyada, ne TFF-MHK üzerinde bir dirhem gücümüz yok.

Ne kadar ömrüm var bilemem ama sanki ben bir daha şampiyonluk yaşayacağımızı düşünmüyorum. 11 tâne Messi transfer etsen de bir daha hiç şampiyon olamayacakmışız gibi geliyor.

Bende öyle düşünüyorum.Ama yaşınız genç.Burda söyledik basketbolde küçülmeyin neyse artık.Klüpler rakip olsada Kasımpaşada nasıl Kargümrük Beşiktaşın kalesi ise Kasımpaşada bizim.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 18:52:49 Gönderen: Tom Hanks »