"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Galatasaray forumlarında Fenerbahçe hem şansa hem hakemle kazandı diyorlar.Bu kaçınçı balmış.
ee doğru abi nesi yanlış
Birşey demedik paylaştım.Ama şu var bizi küçümsemeye başladılar bu durumlarda yenmişliğimiz çok.Her maçın havası başka.
Hakemlik ne varmış hatay maçında abi allasen dönüp kendilerine baksınlar önce, haa keşke erola kırmızı kart falan verseydi de yardımcı yönetseydi daha rahat olurdu belki maç demiyorum değil tabi
GS - Başakşehir maçı için tahmininiz?
Hatayın penaltıları verilmemiş.Serdar kırmızı olmalıymış.Bizim en tehilkeli olduğumuz dönem hafife alınıp küçümsendiğimiz dönem.Açıklar iştah kabartmış bakalım.
Galatasaray 2-1 alır.Onyekuru net atar.Uydu bu oyuncu onlarla.
BJK - TS maçı için BJK puan kaybedeceğine epey inanıyordum ama bu maç için bir şey kestiremiyorum ama iddaa oynayacak olsam, GS'ye vermezdim kesinlikle. Aykut hocanın ilk maçı olması faktörü etki yapar umarım.
Doğru derken? Hakem maçın başında net penaltıyı ve ilk yarı sonlarında da Hataylıya kırmızıyı vermedi.
Gustavo'ya bir şey olduğunda onun eksikliğini doğru düzgün kapatacak bir oyuncumuzun olmadığı durumu ortaya çıkmış oldu. Sosa ve İrfan var ama Gustavo'nun yaptıklarını yapamazlar. Ndayishimiye'yi alsaydık keşke.