Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1590 : 07 Şubat 2021, 03:04:09 »
Ben de bunu anlamıyorum. Galatasaray nasıl kötü oynuyor Allah aşkına? Tam tipik Türkiye ligini domine eden, doğru futbol. Az gol yiyor, etkili geldiğinde mutlaka golü buluyor. Daha ne yapsın? Bize bakıyorum. Daha önce de dediğim gibi daha zeka namına sahada bir şey göremiyorum. Oyuncularımız yanındaki adamın yaptığı koşuyu görmekten aciz. Düzgün önüne pas atmak ise hayal gibi bir şey. Saha kenarındaki zeka seviyesi ise yerlerde sürünüyor. Teknik ekipte zekasına güvenebileceğiniz tek bir insan evladı var mı? Özellikle son iki maçta yaptıkları değişiklikleri inanın Fatih Terim'e versen zarar vermek için bu kadarını yapamaz. Aklına gelmez.

Şimdi tamam, puanlar eşitlendi, daha 19 hafta var da, neye bakıp umutlu konuşayım söyleyin? 23 hafta rezalet oynatan adam, bir anda düzeltecek mi takımı? GS'ın sakatlıkları, COVID veya şanssız mağlubiyetler yarışı aktif tutabilir. Ama normal şartlarda çok zor.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 03:06:05 Gönderen: Besim »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1591 : 07 Şubat 2021, 04:15:01 »
gs bizden iyi bjkden kötü oynuyor öyle acayip domine ederek oynamıyor ama ön tarafı en yaratıcı takım örneklerini başakşehir ve antep maçları ilk yarısında gördük

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1592 : 07 Şubat 2021, 04:17:51 »
Ben de bunu anlamıyorum. Galatasaray nasıl kötü oynuyor Allah aşkına? Tam tipik Türkiye ligini domine eden, doğru futbol. Az gol yiyor, etkili geldiğinde mutlaka golü buluyor. Daha ne yapsın? Bize bakıyorum. Daha önce de dediğim gibi daha zeka namına sahada bir şey göremiyorum. Oyuncularımız yanındaki adamın yaptığı koşuyu görmekten aciz. Düzgün önüne pas atmak ise hayal gibi bir şey. Saha kenarındaki zeka seviyesi ise yerlerde sürünüyor. Teknik ekipte zekasına güvenebileceğiniz tek bir insan evladı var mı? Özellikle son iki maçta yaptıkları değişiklikleri inanın Fatih Terim'e versen zarar vermek için bu kadarını yapamaz. Aklına gelmez.

Şimdi tamam, puanlar eşitlendi, daha 19 hafta var da, neye bakıp umutlu konuşayım söyleyin? 23 hafta rezalet oynatan adam, bir anda düzeltecek mi takımı? GS'ın sakatlıkları, COVID veya şanssız mağlubiyetler yarışı aktif tutabilir. Ama normal şartlarda çok zor.
Bize bakıyorum kısmından sonraki her sözüne imzamı atarım abi aynı fikirdeyim. Ama bugün gayet de kötü oynadılar. Mesela geçen yıl iyi oyunla yendiler bizi ama bugün gayet kötü oynadılar. Son 3 sezondan önceki her Fenerbahçe fark atardı bunlara. Biz çok kötüyüz. Muslera god mode açmasaydı gol verilseydi bu halimizle bile farklı şeyler konuşuyor olabilirdik çünkü bugün onlar kötüydü biz rezalettik bence Rize ve Hatay maçlarındaki gibi.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 04:19:23 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1593 : 07 Şubat 2021, 04:27:11 »
Basketbol kısmında da yazdım. Uzun vadede bütün yerel liglerden çekilmeliyiz. Adamlar bu ülkede size yer yok diyorlar, VAR ıyla, tüfeğiyle, yayıncı kuruluşuyla, mhk siyle, gs-bjk-ts kardeşlik ittifaklarıyla, Denizlisporuyla. Bu kadar net artık. Oynasınlar kendi aralarında paşa paşa. Fenerbahçesiz birbirlerini siksinler biraz da. Ülkede yaşanılan şeylerin sportif başarıyla falan alakası yok. Derin yapılar, paralel yapılar şekillendirmiş yıllardır.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1594 : 07 Şubat 2021, 06:18:14 »
Basketbol kısmında da yazdım. Uzun vadede bütün yerel liglerden çekilmeliyiz. Adamlar bu ülkede size yer yok diyorlar, VAR ıyla, tüfeğiyle, yayıncı kuruluşuyla, mhk siyle, gs-bjk-ts kardeşlik ittifaklarıyla, Denizlisporuyla. Bu kadar net artık. Oynasınlar kendi aralarında paşa paşa. Fenerbahçesiz birbirlerini siksinler biraz da. Ülkede yaşanılan şeylerin sportif başarıyla falan alakası yok. Derin yapılar, paralel yapılar şekillendirmiş yıllardır.
daha yayın havuzundan çıkamıyoruz liglerden nasıl çekileceğiz abi

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1595 : 07 Şubat 2021, 08:40:02 »
Önce şu kırılganlığı atmalıyız korktuğum başıma geldi.Onlar yenilseler kenetlenirler bık bık konuşurlar şuçu hakeme atıp Fenerbahçeli Cüneyt algısı yapıp yollarına devam ederlerdi evet kötü oldu yenilmek ama dün onca eksiğe formsuz oyuncuya rağmen kim umutluydu maçtan.

Dün seyirci olsa verirdi golü işte taraftrın önemi.Ne olurmuş 2'yi yermişiz nerden biliyorsunuz renkdaşlar moral depolanacak daha özgüvenle galibiyet golü aranacatı belki.Bu arada son 6 maç yenemedik 1 tanesi Can Babanın defin olduğu gündü o maç.Ve ellerimizden hakemleri ile kurtuldular açın bakın son dönemler.Aziz Yıldırımın döneminde oynanan son derbide 3 penaltı var lehimize.

Onlarda da sıkıntı var şu an halının altına süpürdüler eskiden biz yapardık bakalım neler olacak.

« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 08:46:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1596 : 07 Şubat 2021, 09:08:33 »
Bu arada İrfan şov transferi değil.Az önümüzdeki yıl için müthiş hamle oldu ve kalan maçlarda ne demek istediğiM anlaşılacak.Preste yapan teknik oyuncu.Gustavo-Pelkas-İrfan önlerinde Mesut Thiam Osayi.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 09:09:00 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1597 : 07 Şubat 2021, 09:18:18 »
Takım doktorunu kovmayan en adi Fenerbahçe düşmanıdır.
Gustavo olsaydı biz bunları yenerdik.
Gustavo o kadar iyi bir futbolcu ki kenarda hoca olmasa bile sana maç kazandıracak bir isim.
Neyse takım doktorlarını lütfen kovun.Eğer burayı okuyan yönetici varsa,lütfen şu takım doktorlarını kovun.Bu onların bir değil iki değil kaçıncı vukuatları.

Erol’a rağmen şampiyon oluruz diye düşünüyorum çünkü o kadar kaliteli bit kadro var ki Erol bile buna engel olamaz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1598 : 07 Şubat 2021, 09:33:55 »
Takım doktorunu kovmayan en adi Fenerbahçe düşmanıdır.
Gustavo olsaydı biz bunları yenerdik.
Gustavo o kadar iyi bir futbolcu ki kenarda hoca olmasa bile sana maç kazandıracak bir isim.
Neyse takım doktorlarını lütfen kovun.Eğer burayı okuyan yönetici varsa,lütfen şu takım doktorlarını kovun.Bu onların bir değil iki değil kaçıncı vukuatları.

Erol’a rağmen şampiyon oluruz diye düşünüyorum çünkü o kadar kaliteli bit kadro var ki Erol bile buna engel olamaz.

Katılıyorum ekibi ve kendisi Galatasaray kökenliymiş.Ödem bu kadar uzun sürmez.Hani izlemeyecektin. :D

Fenerbahçe virüstür dünyanın en güzel virüsü.Şu perrotti olaydı kursakta kaldı adam.Denenecekmiş bir çırpıda vazgeçilmemeli.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 09:37:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1599 : 07 Şubat 2021, 09:37:14 »

Katılıyorum ekibi ve kendisi Galatasaray kökenliymiş.Ödem bu kadar uzun sürmez.Hani izlemeyecektin. :D

Fenerbahçe virüstür dünyanın en güzel virüsü.
Bırakamazsın Fenerbahçe’yi ancak Erol gibi toksikler yüzünden soğursun sadece.

Tek bir isteğim var,bu sene öyle ya da böyle şampiyon olalım ve yeterli maddi güce geldiğimiz zaman 2011 Kumpasının hesabını soralım.
Bazı malum camialar bu süreçte çok güç kazandılar ve biz paramparça olduk.

2011 şike kumpasına rağmen hâlâ bu ligte bile kalmak ayrı bir ironidir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1600 : 07 Şubat 2021, 09:39:24 »
Iyi oynariz kotu oynariz o bizim sorunumuz Cuneyt Cakir ve saz arkadaslari yillardir maclarin skoruna etki ediyor. Bu kadar haram yemek nasil hesabini verecekler, onlari gectim yedikleri haramlar eslerinden cocuklarindan nasil cikacak
Senin dukkanin iyi calisir, kotu calisir, kar eder zarar eder bu hirsizligi hicbir sekilde hakli cikarmaz. Hirsizligi iyi calisip kapatayim demek kabul edilebilir degil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1601 : 07 Şubat 2021, 09:44:44 »
Fenerbahçeye karşı ırkçılık var bu ülkede.Ağır gelebilir bu laf ama öyle.Çok ayıp şeyler yapıldı görüldü Aziz Yıldırımlada alakalı değilmiş olay.Başkan kim olursa olsun değişmez.

Şampiyonluk gelmese bile kalan haftalarda teknik oyuncularla ile cesur güzel oyun oynayalım herşey eşit.

Bu arada Biz Beşiktaşı yenersek  onlar Gsye yenilmese 3'lü averaj kimde oluyor.1-0 yendik 1 gol 2 yerine geçiyor deplasmanda.Puanlar eşit diyelim sezon sonu.

İnönüdeki maçlarda nedense umutlu olurum e doğru umutlanma çok güzel oynarız sahalarında çok çakmışlığımız var.Onlar Kadıköyde oynar.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 09:46:21 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #1602 : 07 Şubat 2021, 09:46:14 »
Iyi oynariz kotu oynariz o bizim sorunumuz Cuneyt Cakir ve saz arkadaslari yillardir maclarin skoruna etki ediyor. Bu kadar haram yemek nasil hesabini verecekler, onlari gectim yedikleri haramlar eslerinden cocuklarindan nasil cikacak
Senin dukkanin iyi calisir, kotu calisir, kar eder zarar eder bu hirsizligi hicbir sekilde hakli cikarmaz. Hirsizligi iyi calisip kapatayim demek kabul edilebilir degil.
Aynen öyle abi.
Aslında basketbol forumunda da bundan bahsediyorum.O yıkık camia yıllarca kendi evlerinde hakemleri baskı altına alıp bizi basketbolda yendi.Hatırlarsın yaşamış en büyük koç Obradoviç’in yüzüne tükürdüler ve buna utanmadan ayran dediler.
İstersek olağanüstü oynayalım,Larkin’e dopingi bir basar biz yine kaybederiz.
Adam bilinen dopingçi ve hakemler o ne isterse onu yapıyor.
Bu liglerin tamamından çekilmeliyiz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1603 : 07 Şubat 2021, 10:59:21 »
Türkiye Ligi her sene yada iki senedir bir Galatasaray şampiyonluklarının yaşandığı organizasyona dönüştü.Adamlar hangi kadroyu kurarlarsa kursunlar alıyorlar.Beşiktaşlılarda kendileri olamıyorsa Fenerbahçe olmasın havasındalar yine.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1604 : 07 Şubat 2021, 12:39:11 »
Fenerbahçeye karşı ırkçılık var bu ülkede.

Nokta.