Bu birazda psikolojik ve artık kronikleşmiş sorunlar.Biz artık futbolda üç büyük kulüpten bir değiliz.Türkiye’de futbolda sadece iki takıma bu sıfat yakışıyor ve biz artık üçüncü büyüğüz resmî olarak.
Hep Beşiktaş’la dalga geçerdik şerefli üçüncü diye ama şu an ta kendisi biz olduk.Ama burada şerefli olan taraftar olarak biziz,sahadaki it sürüsü değil.
Bize net olarak bizim çehremizi,sistem yapımızı baştan değiştirecek bir hocaya ihtiyacımız var.Aklıma Arsene Wenger dışında kimse gelmiyor ama gerçekten futbol oynatan,bize eskiden yaptığımız baskılı,ezici ve kazanan Fenerbahçe’yi hatırlatacak bir teknik direktöre ihtiyacımız.
Ben futbolcuyu da kızamıyorum çünkü iyi bir hoca ya da iyi motive edebilen ve iyi idman yaptıran bir hoca,ortalama bir oyuncuyu bile iyi gösterir.Bizdeki sorun oyunculardan çok hocayla alakalı diye düşünüyorum.
Ciddi değişiklikler şart.Bunun başında ise oyun değişikliği gerekiyor ve bunu sağlamak ise uzun sürebilir.
Mesut transferi ise baştan bir fiyasko transferdi çünkü o mevkide Pelkas varken ve senin ihtiyacın bir üstü düzey forvet ve defans iken sen gidip forvet almayıp sezonu çöpe atıyorsun.
Neyse kaybeden kulüp profilinden çıkartabilecek bir hoca lazım.Bunu bulmakta bize değil yönetime düşer.
Berbat bir gün oldu herhalde.Güne Djokovic şampiyonluğu ile başlayıp lige havlu atarak bitirdik.
Obradovic tipi bir hoca bize şart oğlu şart oldu.