Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372394 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1785 : 21 Şubat 2021, 21:51:08 »
Mesut'un al verden başka bi numarası yok, oldum olası beğenmediğim bir topçuydu. Gamsız ve güçsüz.

Mesut'un kafası hep yukarıda. Pas atacağı adamı gözetliyor ama takımdaki oyuncular tam bir embesil olduğu için ve boşluklara koşu yapmaktan aciz olduğu için Mesut'un şu andaki yaklaşımla bir şeyler yapabilmesi imkansız. Ya bizdeki embesiller gitmeli, ya da Mesut oyununu bunlara göre ayarlamalı.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1786 : 21 Şubat 2021, 21:53:27 »
Bu birazda psikolojik ve artık kronikleşmiş sorunlar.Biz artık futbolda üç büyük kulüpten bir değiliz.Türkiye’de futbolda sadece iki takıma bu sıfat yakışıyor ve biz artık üçüncü büyüğüz resmî olarak.
Hep Beşiktaş’la dalga geçerdik şerefli üçüncü diye ama şu an ta kendisi biz olduk.Ama burada şerefli olan taraftar olarak biziz,sahadaki it sürüsü değil.

Bize net olarak bizim çehremizi,sistem yapımızı baştan değiştirecek bir hocaya ihtiyacımız var.Aklıma Arsene Wenger dışında kimse gelmiyor ama gerçekten futbol oynatan,bize eskiden yaptığımız baskılı,ezici ve kazanan Fenerbahçe’yi hatırlatacak bir teknik direktöre ihtiyacımız.

Ben futbolcuyu da kızamıyorum çünkü iyi bir hoca ya da iyi motive edebilen ve iyi idman yaptıran bir hoca,ortalama bir oyuncuyu bile iyi gösterir.Bizdeki sorun oyunculardan çok hocayla alakalı diye düşünüyorum.

Ciddi değişiklikler şart.Bunun başında ise oyun değişikliği gerekiyor ve bunu sağlamak ise uzun sürebilir.
Mesut transferi ise baştan bir fiyasko transferdi çünkü o mevkide Pelkas varken ve senin ihtiyacın bir üstü düzey forvet ve defans iken sen gidip forvet almayıp sezonu çöpe atıyorsun.

Neyse kaybeden kulüp profilinden çıkartabilecek bir hoca lazım.Bunu bulmakta bize değil yönetime düşer.

Berbat bir gün oldu herhalde.Güne Djokovic şampiyonluğu ile başlayıp lige havlu atarak bitirdik.

Obradovic tipi bir hoca bize şart oğlu şart oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1787 : 21 Şubat 2021, 21:54:46 »
Maça maç olarak bakıyorum.Trabzonu yenme ihtimalimiz var.Deplasmanlarda daha iyiyiz.Saldıracaklar kontra bulabiliriz zaten isteselerde kapanamazlar bize ondan bazı maçlar hariç maç özelinde zevkli maçlar olur yeneriz umarım.A lig bitti bunları yenmekde güzel kumpasçılar.

Kapanamazlar şehir baskısı var.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 21:57:37 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1788 : 21 Şubat 2021, 22:14:23 »
Mesut şov transferiydi.  Ihtiyacimiz olan adam değildi. Kaldi ki onun stili fizikli ve teknik adamlarin oldugu takımlarda ise yarar zira kendisi bildiğin hanim evladı topçusu.
Zaten bunu 100 kere konustuk sene başından beri. Rakibe gotunu dönüp de ayaklarına pas bekleyip, top gelince de ayağından sektirip topu kaybeden öküzler dolu takimda. Bunu ciddi söylüyorum. Ozellikle buna dikkat edin. Her mac 10 tane boyle top kaybımız vardır. Önundeki adam pas vermeyi, ara pası vermeyi, ver kac yapmayı bilmeyenler dolu. Yapılan ortalarin çoğu görmeden, rastgele. Sürekli aynı şeyleri söylüyorum. Farklı diyecek bisiy de bulamıyorum.  Kupa maci ile ust üste üç maglubiyet oldu evimizde. Kupa gitti, lig de gitti sayilir. Seneye bir 30 transfer daha yapıp trend olalım sosyal medyada. Bize bu yakışır.

Bir city gerçeği var ingilterede. Ust üste 18.resmi galibiyet oldu. Futbol izlemek isteyenler onlari izlesin.
Yoksa bu takimi izleyerek hem futbolu unutur hem de ruh sağlığımızı kaybederiz. 

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1789 : 21 Şubat 2021, 22:17:49 »
Bir takım üst üste  18'inci galibiyet alıyorsa o liginde sorgulanması gerek kanımca.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1790 : 21 Şubat 2021, 23:08:56 »
Takım üst düzey olunca lig falan sorgulanmaz.

Adamlar ezerek oynuyor her maç,yani normal sonuç peşpeşe 18 kez kazanmak.

Bu takımdan hiçbir şey olmaz.Boşuna yorum bile yazmayalım arkadaşlar.Bunlar için zaman kaybetmeye değmez.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1791 : 21 Şubat 2021, 23:17:01 »
Hiç bir popüler ligde normal değil bu durum.O küçümsenen bundesligadan çıkaçak Avrupa şampiyonu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1792 : 21 Şubat 2021, 23:38:27 »
Uzun ve zorlu şampiyonluk yolunda takımıza güveniyoruz.

İyi günde de kötü günde de sonuna kadar Fenerbahçe

diye tweet atan yönetici olduktan sonra müstehak bize yüzsüz herifler

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #1793 : 21 Şubat 2021, 23:41:21 »
Korner kullanıyoruz tek pas ile rakip , kaleci ile burun buruna kalıyor. Ne saha içi yerleşimi var nede hucum planı. Tabloya baktığımız zaman 3 puan önemli değil fakat haftalardır oynanan oyunu , değişiklikleri gördükçe umudum iyice kayboldu. Sene sonu yapılacak ilk iş Erol Bulut ile yolları ayırmak olmalı. Boşa giden bir sene daha.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1794 : 21 Şubat 2021, 23:53:07 »
GS yenilgisi sonrası ''Erol'u kovmazsa her puan kaybı Ali Koç'a yazar'' demiştik.

Ali Koç istifâ et ve git. Yaşamadığımız rezillik kalmadı zâten. Lütfen bırak ki bu işleri bilen birisi gelsin ve yürütsün. Yepyeni bir Başkan ve yönetim kurulu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1795 : 22 Şubat 2021, 01:06:26 »
GS yenilgisi sonrası ''Erol'u kovmazsa her puan kaybı Ali Koç'a yazar'' demiştik.

Ali Koç istifâ et ve git. Yaşamadığımız rezillik kalmadı zâten. Lütfen bırak ki bu işleri bilen birisi gelsin ve yürütsün. Yepyeni bir Başkan ve yönetim kurulu.

O işleri bilen kimse yok.Şampiyonluk bir yana trabzon maçları bir yana.Emekçi oyuncularına Avcıya lafım olmasada şu an bu konumda olmamızın Galatasaray ile birlikte baş sorumlusu artı otobüsümüz kurşunlandı.Bu maç topu ısırmayan hangi oyuncu olursa olsun kadro dışı kalsın.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 01:22:14 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1796 : 22 Şubat 2021, 07:33:34 »
Zavallı Beşiktaş hala Galatasarıyında düşeceğine inanıyor.Bıtti sizide harcayacaklar.Onlar hep dört ayak üstüne düser.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1797 : 22 Şubat 2021, 08:00:18 »
Mesut'un kafası hep yukarıda. Pas atacağı adamı gözetliyor ama takımdaki oyuncular tam bir embesil olduğu için ve boşluklara koşu yapmaktan aciz olduğu için Mesut'un şu andaki yaklaşımla bir şeyler yapabilmesi imkansız. Ya bizdeki embesiller gitmeli, ya da Mesut oyununu bunlara göre ayarlamalı.
Katılıyorum buna. Pelkas ile bir kaç pozisyonda paslaştılar, oyunun şekli değişti. Mesut bu takıma uygun değil maalesef. Sen parçaları toplayarak araba yapmak istiyorsun, bütün parçaları hurdacıdan alıp motoru ferrari koyarsan neye yarar..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1798 : 22 Şubat 2021, 08:34:03 »
İrfan çok önemli hamle basan teknik oyuncu birde Mesutla izleyelim verim artar.Önümüzdeki yılın transferi aynı zamanda net yetenekli.Ama golcü alınmalıydı.

Ozan-İrfan-Pelkas Mesut serbest verimli olabiliriz.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 08:39:22 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1799 : 22 Şubat 2021, 08:49:20 »
Ne olursa olsun mücadeleyi bırakmamalı kafalar düşmemeli,az müteavazi erkek baskete bakın neler oldu.Trabzon istese savunma yapamaz bizim maç özelinde şehir baskısı var.Hızlı adamlar var bizde o kadar değil.Gidip galip gelebiliriz.Trabzıon savunması sanıldığı kadar iyi değil.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 08:49:42 Gönderen: Tom Hanks »