Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 390798 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1800 : 22 Şubat 2021, 10:08:33 »
Katılıyorum buna. Pelkas ile bir kaç pozisyonda paslaştılar, oyunun şekli değişti. Mesut bu takıma uygun değil maalesef. Sen parçaları toplayarak araba yapmak istiyorsun, bütün parçaları hurdacıdan alıp motoru ferrari koyarsan neye yarar..

Bence diger parcalarda kotu degil ama bir araya getiremiyor hoca.
Ya bu fenerin her zamanki kimligi. O kadar yatirim yaptik ama bu yatirimi sonuclandiracak teknik ekibi kuramadik.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1801 : 22 Şubat 2021, 10:11:07 »
Bazilarimiz hatta cogumuz irfancandan kahve icip mutlu mesut yasamaya devam etsinler

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1802 : 22 Şubat 2021, 10:21:15 »
Bir tam kadro göremedik takımı.İrfanın ne kadar önemli olduğu seneye göreceğiz doğru hamle o şov transferi değil hanidir listedeydi.Mesut şov.

Ama çoğu transfer vasat maalesef buna iyi perfonmans çizen Pelkas dahil.Yunan ligine bu kadar ilgi ilginç bizden kötü ligleri.Tisserand-Lemos-Valencia-Samatta-Osayi kim bunlar

Nazıma iyi dedik oda düştü yine savaşıyor çoçuk.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1803 : 22 Şubat 2021, 10:30:30 »
Defansı ve forveti olmayan bir takim var. Futbolda zaten 3 bölge var ve bizde iki bölge yok. Kanat desen var mi yok mu belli degil.

Valencia ve osayi gelmis. 50 defa dedim yine diyorum garyden ne sikim farkları var bilmiyorum. Benim görmediğimi görüyor millet. Bravo. Gary gamsizmis. Bunlardan gam fışkırıyor.Bir tek eli yüzü düzgün perotti vardi o da müzmin sakat.

Doldur bütün malzemeleri tencereye karıştır dur, ortaya yemek çıksın diye bekle. Suyu bol, baharatlı cok, ana malzemesi yok. Saçma sapan bir menü.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1804 : 22 Şubat 2021, 10:35:30 »
Bu hafta belki işe yararlar seri kontra adamları.Trabzon bizim maçta savunma yapmak istesede yapamaz.Maçlarına bakıyorum arkaya atılan her top tehlike çok adam kaçırıyorlar bizimde iyi değil ama şanslılar az

Gelmiş en iyi yabancı olan son dönemde perrottiden yararlanamak kötü  oldu.Sakat adamı niye aldık ayrı ama maliyeti yokmuş.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 10:59:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1805 : 22 Şubat 2021, 12:37:30 »
Kendi hatalarımızın yanndan yarıştan koparıldık.Konya muhtemel 3 Antep 1 Galatasaray 1 belki 3 belli olmaz 75'inci dakikada geldi gol blinmez belki ibre dönecekti alacaktık hadi 1 diyelim Göztepe maçında 2 penaltı Valenciayı itmiş resmen pes hadi diğeri karışık 1.6 puan minimum az mı.?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1806 : 22 Şubat 2021, 12:44:27 »
Kendi hatalarımızın yanndan yarıştan koparıldık.Konya muhtemel 3 Antep 1 Galatasaray 1 belki 3 belli olmaz 75'inci dakikada geldi gol blinmez belki ibre dönecekti alacaktık hadi 1 diyelim Göztepe maçında 2 penaltı Valenciayı itmiş resmen pes hadi diğeri karışık 1.6 puan minimum az mı.?
O kadar boktan bir top oynuyoruz ki bunlari konuşmaya sıra gelmiyor, yüzümüz olmuyor. Yoksa herkes herseyi görüyor
Gs ve besiktas aleyhine hatta trabzon aleyhine tek bir hakem hatası var mi haftalardır. Kazandıkları için hersey sut liman. Biz işimize bakmaya devam ettikçe bunlar başımıza gelmeye devam eder. Bizim oynadığımız futboldan başka her boka benzeyen top da buna çanak tutar. Eskiden hakem penaltıyı vermedi mi, golu mu saymadi, ofsayt mi yedik, bir şekilde bir şekilde oynar atar atamaz, çıkarır çıkaramaz ama mucadele ederdik. Simdi mücadelenin esamesi yok. Zaten zeka ve yetenek fakiri bir takımız. Bir de böyle olunca 9.dakikada golu yer o golle yenilirsin. Rakipler bütün maçları alıyor, biz bu maçı mutlaka almalıyız yoksa bu ligde isimiz zor diye düşünen bir tane adam var midir? Kesinlikle zannetmem.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1807 : 22 Şubat 2021, 12:46:15 »
O kadar boktan bir top oynuyoruz ki bunlari konuşmaya sıra gelmiyor, yüzümüz olmuyor. Yoksa herkes herseyi görüyor
Gs ve besiktas aleyhine hatta trabzon aleyhine tek bir hakem hatası var mi haftalardır. Kazandıkları için hersey sut liman. Biz işimize bakmaya devam ettikçe bunlar başımıza gelmeye devam eder. Bizim oynadığımız futboldan başka her boka benzeyen top da buna çanak tutar. Eskiden hakem penaltıyı vermedi mi, golu mu saymadi, ofsayt mi yedik, bir şekilde bir şekilde oynar atar atamaz, çıkarır çıkaramaz ama mucadele ederdik. Simdi mücadelenin esamesi yok. Zaten zeka ve yetenek fakiri bir takımız. Bir de böyle olunca 9.dakikada golu yer o golle yenilirsin. Rakipler bütün maçları alıyor, biz bu maçı mutlaka almalıyız yoksa bu ligde isimiz zor diye düşünen bir tane adam var midir? Kesinlikle zannetmem.

Konuşulmalı ara ara açtım bu pozisyonu yakaladım itiraz edeceksin gerekirse kırmızı ye.Seneye küçülmeliyiz paf takımyla çıkmalıyız sahaya gerek yok bunca transfere nasıl olsa Galatasaray alıyor.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1808 : 22 Şubat 2021, 13:25:58 »
Erol Bulut uçurumdan aşağı gidecekse kendi bildiği yoldan gitmeli. Baskıyla oynatmaya çalıştığı oyun ve oyuncularla zaten başarıya ulaşamayacağı belli. Kendi bildiği dirençli oyunculardan kurulu dengeli oyunu oynatsın.  Erol Bulut Mesut'un dahil olduğu, baskılı bir futbol oynatamaz çünkü bilmiyor.

Gustavo-Ozan
Valencia-Pelkas-Sinan
Thiam

Erol Bulut'un bildiği tarz futbolu oynayabileceği ön alan bu olduğu için 9da 8 yaptık ve zirveye ortak olduk. Dediğim gibi bildiği yoldan gitsin, baskıyla bilmediği yola zorlamak zaten bir şey getirmeyecek bize. Baskıya dayanamayıp bilmediği işlere kalkışırsa ilk üçe giremeyiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1809 : 22 Şubat 2021, 13:32:20 »
Şampiyonluk kaçtı ama en azından ikinci olup ön elemelerden birşey yapmaya çalışmalı yada Uefa.Tv yayın geliri maç başı gelirler var.Avrupa kupalarına gidelim en azından.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1810 : 22 Şubat 2021, 13:40:35 »
Erol Bulut uçurumdan aşağı gidecekse kendi bildiği yoldan gitmeli. Baskıyla oynatmaya çalıştığı oyun ve oyuncularla zaten başarıya ulaşamayacağı belli. Kendi bildiği dirençli oyunculardan kurulu dengeli oyunu oynatsın.  Erol Bulut Mesut'un dahil olduğu, baskılı bir futbol oynatamaz çünkü bilmiyor.

Gustavo-Ozan
Valencia-Pelkas-Sinan
Thiam

Erol Bulut'un bildiği tarz futbolu oynayabileceği ön alan bu olduğu için 9da 8 yaptık ve zirveye ortak olduk. Dediğim gibi bildiği yoldan gitsin, baskıyla bilmediği yola zorlamak zaten bir şey getirmeyecek bize. Baskıya dayanamayıp bilmediği işlere kalkışırsa ilk üçe giremeyiz.

Bildiği yoldan giderken de ortada oyun namına bir şey yok. Sürdürülebilir değil. Herkes zaten bir noktada çuvallayacağını yazıyordu. Denilen de oldu. Bence onun bildiği bilmediği bir hususla ilgisi yok. Yaptığı değişikliklere bakınca adamın tıpkı sahadaki oyuncular gibi oyun zekasına sahip olmadığı açık.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1811 : 22 Şubat 2021, 13:46:51 »
Bildiği yoldan giderken de ortada oyun namına bir şey yok. Sürdürülebilir değil. Herkes zaten bir noktada çuvallayacağını yazıyordu. Denilen de oldu. Bence onun bildiği bilmediği bir hususla ilgisi yok. Yaptığı değişikliklere bakınca adamın tıpkı sahadaki oyuncular gibi oyun zekasına sahip olmadığı açık.
Abi bildiği yoldan giderken oyun yoktu ama skor için oyuna o kadar da ihtiyaç yok aslında. Geriyi sağlam tuttun mu skor alırsın zaten. Gustavo sakatlandıktan itibaren çuvallamaya başladık. Bu adam takım savunması olayını biliyor, göze hoş gelmiyor ama skor geliyordu en azından.
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2021, 13:47:20 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1812 : 22 Şubat 2021, 14:13:34 »
sarri boşta.ben ali koç’un yerinde olsam basıp parayı getiririm

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1813 : 22 Şubat 2021, 14:37:39 »
Planlama hatası yapmanın dik alası bunların yaptığı! Vedat'ı sattın da ne sike yaradı?? Samatta için başta söyledim bu Adam bizim istediğimiz ve aradığımız ihtiyaç duyduğumuz profil diye. Gidip aldın getirdin. MHY seni ilk 10a dahi sokamayacak bir oyuncu klasik tek sezonluk Anadolu topçusu bok var aldın. Sene başından beri söylüyorum savunmada seni başarılı gösteren tek oyuncu Gustavo. Hücum kısmında da çıkar Perotti ve Pelkas'ı sıradan bir takımız diye çok söyledim. Perotti zaten gitti dönmedi bir de üzerine Gustavo ve Pelkas olmayınca kaldık bok içinde.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1814 : 22 Şubat 2021, 14:42:39 »
Sakat İrfan'ı alacağına(ben de dahil düştüm tuzağa ve gereksiz Onur gurur meselesine çevrildi) senenin en başından beri bu Adam kalite kokuyor her halinden belli dediğim Boupendza'yı alsaydın parayı gömüp hem sezonu kurtarırdın hem satış anlamında geleceği. Adamların Aboubakar'ı Mohamed'i paspas ediyor rakip savunmaları ikisi de aygır gibi. Bizim Samatta dişsizi mal bir surat ifadesiyle dolansın sahada ancak. Bir santraforun tek bir özelliği mi olmaz ve öne çıkmaz? Cisse ve Thiam zaten bomboş kalsın ya da karambol olsun ki ancak gol atsınlar. Güç, teknik, sürat hiçbir şey yok adamlarda. Top sürme ve top kontrolü 20 üzerinden 2, hiç abartmıyorum gerçekten 2.