Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372363 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1830 : 23 Şubat 2021, 14:00:51 »
Sergen Yalçın ve Fatih Terim şu ana kadar Erol Bulut'tan daha başarılı değil. Öyle konuşuluyo ki Fenerbahçe öldü bitti 10 puan fark yedi sanki. Rakiplerin fakir edebiyatı yüzünden hep. İkisinde de bir dünya topçu var kadroları geniş. Gs ve Bjk Eylül ayında Avrupa'dan elendi bu bile hiç olmamış gibi davranılıyo.

Tek istediğim şey bu sefer kırılmasın takımımız. Çıksınlar sonuna kadar mücadele etsinler rakipler de kötü. Bir Allah'ın kulu da Bjk ve Gs vura vura ilerliyor diyemez. Birilerinin bunu futbolculara iyice anlatmaları, beyinlerini yıkamaları lazım. Ligin bitimine 15 maç kala 3 puan gerideyken bu takım beyaz bayrak çekecekse o kadar eski,tecrübeli futbolcunun(Emre dahil) Samandıra'da kalmasına hiç ama hiç gerek yok.

Bugün Erol Bulut gitse yerine daha iyisinin geleceğine kim inanıyor ? Bu yönetimin Daum'u getirmesi bile bir ay sürer kopar gideriz yarıştan.

BJK ve GS maçlarını izliyorum ve oynadıkları futbolun bizden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle GS'ın devre arası transferleri nokta atışı. Takımı iki gömlek yukarı taşıdı. Geri düşseler dahi istedikleri zaman vites yükseltip maçı alabilirler. Öne geçince geriye çekilmeleri bence yanlış bir izlenim bırakıyor insanlarda.

Daha önce de demiştim. Bizim maçları ve GS maçlarını izleyen biri şöyle düşünür: Bir tarafta 100 maç da oynansa gol atması çok zor bir takım, diğer yanda ise 100 maç daha yapılsa hiç gol yemeyecek gibi duran bir takım.

Bu ana kadar ki en büyük mucize bizim hala liderden 3 puan geride olmamız. Ancak bu olguya bakarken kimse gidip de ''Erol Bulut'a bravo, hala yarışta'' demez. Denmesi gereken şu: ''Ligin en iyi kadrolarından birinin hala ne oynadığı belli değil, atağa kalkarken, geri dönerken kimse ne yapacağını bilmiyor'' der.

Erol Bulut'un Galatasaray ve Hatayspor maçlarındaki oyuncu değişiklikleri ve müdahaleleri akıl alır gibi değildi. Resmen eline bir bıçak bir futbolu katletti.

Kısacası, ŞU ANA KADAR oynanan futbola bakınca Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağı çok açık. ANCAK:

- Galatasaray'da ciddi sakatlıklar, COVID vs. olur da takımın düzeni bozulursa ve ekstra puanlar kaybederlerse;
- Gustavo, İrfan Can gibi sakatların dönmesi ile takım mucizevi biçimde doğru düzgün oynamaya başlarsa

belki bir şeyler olabilir. Ama dediğim gibi şu ana kadar olan bitene baktığımızda umut etmek saflık olur.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2021, 14:05:35 Gönderen: Besim »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1831 : 23 Şubat 2021, 14:27:46 »
Sergen Yalçın ve Fatih Terim şu ana kadar Erol Bulut'tan daha başarılı değil. Öyle konuşuluyo ki Fenerbahçe öldü bitti 10 puan fark yedi sanki. Rakiplerin fakir edebiyatı yüzünden hep. İkisinde de bir dünya topçu var kadroları geniş. Gs ve Bjk Eylül ayında Avrupa'dan elendi bu bile hiç olmamış gibi davranılıyo.

Tek istediğim şey bu sefer kırılmasın takımımız. Çıksınlar sonuna kadar mücadele etsinler rakipler de kötü. Bir Allah'ın kulu da Bjk ve Gs vura vura ilerliyor diyemez. Birilerinin bunu futbolculara iyice anlatmaları, beyinlerini yıkamaları lazım. Ligin bitimine 15 maç kala 3 puan gerideyken bu takım beyaz bayrak çekecekse o kadar eski,tecrübeli futbolcunun(Emre dahil) Samandıra'da kalmasına hiç ama hiç gerek yok.

Bugün Erol Bulut gitse yerine daha iyisinin geleceğine kim inanıyor ? Bu yönetimin Daum'u getirmesi bile bir ay sürer kopar gideriz yarıştan.

İyi değil dediğin Sergen kovulacaktı sezona rezil başladı üst üste Başakşehir,Paşa,Bizi yendi serisi devam etti lider tamamladı ilk yarıyı hemde stoperde Necip sağ bekte Dorukhan oynadı transferin son günü Aboubakar ve Gezzal geldi oda zar zor transfer edildi yetmedi çöp denilen Larin gol krallığına oynuyor, 10 kişiyle Konya'yı yeniyorlar geriden gelip Göztepe'yi yeniyorlar kaybettikleri Trabzon maçında Uğurcan devleşiyor 10 kişiyle baskı kuruyorlar ama başarılı değil yani Gs ise sezon başında iyiydi oyunu çöktü tekrar toparladılar üstüne takviye yaptılar ortaya futbol koyuyorlar bizde bunların hangisi var
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2021, 14:28:42 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1832 : 23 Şubat 2021, 14:56:46 »
Ben inanıyorum. Hattâ 7 Kasımda 0-2 kaybettiğimiz Konya maçından beri inanıyorum.

Erol'dan geçeli aylar oldu, bize 3 yıldır yaşattıkları yüzünden Ali Koç'un mayıs ayını beklemeden gitmesini istiyorum ayrıca.
Senin inanma sebebin, Erol dan kötüsü gelemez düşüncesi, bir başkasının inanmama sebebi bu yönetim birisini bulup getiremez düşüncesi..

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1833 : 23 Şubat 2021, 15:01:15 »
Daum geldi mi?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1834 : 23 Şubat 2021, 15:18:13 »
Daum geldi mi?

Alper Tunga öldü mü.?

Asparagas gelmez sosyal Medya işleri.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1835 : 23 Şubat 2021, 15:37:14 »
Tom abi, Daum geldiğinde sen bana haber ver o zaman. Ben her gün sormayayım şimdi..

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1836 : 23 Şubat 2021, 15:55:48 »
Şöyle güçlü bir şampiyonluğa inanç yoklaması yoklaması alsam kaç küfür yerim ?  ;D

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1837 : 23 Şubat 2021, 15:57:44 »
Şöyle güçlü bir şampiyonluğa inanç yoklaması yoklaması alsam kaç küfür yerim ?  ;D

Daum gelirse neden olmasın :F

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1838 : 23 Şubat 2021, 15:59:04 »
Daum gelirse neden olmasın :F
Bugün Erol Bulut gitse yenisini getirsek mi Emre mi sahaya inse diye karar vermeleri bile 1 ay sürer. :'(

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1839 : 23 Şubat 2021, 15:59:42 »
O işi bitirdi Galatasaray.Bakın lider oldular direksiyona geçtiler.Kripto ellerden çıktığı belli olan tweetler çat kesildi.Diğer saftirik ezeli rakip onlardan düşüş bekliyor geçti.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2021, 16:00:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1840 : 23 Şubat 2021, 16:01:41 »
Trabzon'u yenmemiz lazım. Son 2 buçuk ay Bjk'yi desteklemek istemiyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1841 : 23 Şubat 2021, 16:02:11 »
O işi bitirdi Galatasaray.Bakın lider oldular direksiyona geçtiler.Kripto ellerden çıktığı belli olan tweetler çat kesildi.Diğer saftirik ezeli rakip onlardan düşüş bekliyor geçti.

Sezon basinda da oyleydi, direk sampiyon ilan edilmislerdi. Galip gelirken hersey guzel. Iki yenilgi gelirse bak ne oluyor. Asil orasi karismaya aday ama galibiyetler golgeliyor sorunlari.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1842 : 23 Şubat 2021, 16:03:24 »
Bugün Erol Bulut gitse yenisini getirsek mi Emre mi sahaya inse diye karar vermeleri bile 1 ay sürer. :'(

Valla ben Emre'yi de istemiyorum açıkçası içime hiç sinmedi, hala sinmiyor.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1843 : 23 Şubat 2021, 16:04:25 »
Sezon basinda da oyleydi, direk sampiyon ilan edilmislerdi. Galip gelirken hersey guzel. Iki yenilgi gelirse bak ne oluyor. Asil orasi karismaya aday ama galibiyetler golgeliyor sorunlari.

Tom abi, zaten gs'yi her şartta şampiyon yapıyor. Geçen sene de yapmıştı, olmadı. Bu sene de olmaz inşallah :D

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1844 : 23 Şubat 2021, 16:05:03 »
Valla ben Emre'yi de istemiyorum açıkçası içime hiç sinmedi, hala sinmiyor.

Emre ilk iş Okan Buruğa gider gibi geliyor.