Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 390805 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1860 : 24 Şubat 2021, 15:23:17 »
Yaşar Kemal Uğurlu atanmış yaygara koparıyor karşı taraf ne yaptı bu adam bu kadar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1861 : 24 Şubat 2021, 15:36:18 »
Yaşar Kemal Uğurlu atanmış yaygara koparıyor karşı taraf ne yaptı bu adam bu kadar

Ya zaten koptuk algı yönetimi berbat Galatasaraylı hakem gerginlik iyi iyi.Bize yarıyor Trabzon maçlarında.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1862 : 24 Şubat 2021, 18:01:24 »
İrfan takımla çalışmalara başlamış Erol Bulut bu maç kovulmamak için Gustavo'yu riske eder mi antremanda yok ama Fatih Demirkol riske edilrse oynar dedi şuan bireysel çalışıyormuş
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2021, 18:01:49 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1863 : 24 Şubat 2021, 18:15:37 »
İrfan takımla çalışmalara başlamış Erol Bulut bu maç kovulmamak için Gustavo'yu riske eder mi antremanda yok ama Fatih Demirkol riske edilrse oynar dedi şuan bireysel çalışıyormuş

yedege girer en fazla...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1864 : 24 Şubat 2021, 19:36:06 »
daumla güzel günler geçirdik ama ikide sağlam travma yaşadık; kaldı ki bizden ayrıldıktan sonraki kariyeri de iyi değil. üstelik uzun zamandır da boşta. bilemiyorum, olmasa daha iyi sanki.

Denizli'de kaybedilen şampiyonluk maçı dünyanın hiçbir yerinde oynanmazdı. Ciddi anlamda operasyon çekildiğini biliyoruz, bu açıdan bakarsak ben o dönemde de Daum'la devam edilmesi gerektiğini düşünüyordum, ki çok farklı noktada olabilirdik. İkinci dönemdeki Trabzon maçı normal şartlarda 20-1 falan biterdi sanırım, ben öyle bir basiret tutulmasını başka herhangi bir maçta hatırlamıyorum. Bahane olsun diye demiyorum ama Ertuğrul'un Bursa'sı için de epey kolaylık sağlanmıştı. Ama sonuç olarak bir travma yaşandı, bunu da kabul ediyorum.

Ben kişisel olarak Daum'u beğenen ve iki gidişinde de yollanış şeklini doğru bulmayan biriyim. Şu an getireceği hava ve kendi doğrularını uygulamasıyla Erol Bulut'tan kat be kat daha iyi hocalık yapar. Teknik adamlıktan uzak kalsa da, futbolu halen yakından takip ediyor, sanırım seminerlere falan da aktif olarak katılıyor.

Daum, 67 yaşında sonuçta ver 3 yıllık kontratı yanında da Alex'i mi getirirsin ya da başka birini mi bilmem, yavaş yavaş o kişiyi de ısındırırsın.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2021, 19:37:20 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1865 : 24 Şubat 2021, 19:40:21 »
Ali Koç'un hayalinin yabancı hoca olduğu söyleniyor Cocu olmadı belki orda suçlu Comolli görülüyor ülkeye yeni bir tarz hava katacak hoca hayali var deniyor ne kadar başarabilir muamma Daum ihtimali kısa süreliğine bile olsa uzak bence

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1866 : 24 Şubat 2021, 19:56:56 »
Trabzon maçını maç olarak görüyorum.Bize 3 Temmuz kumpasını kuran ekiplerden.Özel maçlardır.Savaşmayan oyuncuyu kadro dışı bırakın.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1867 : 25 Şubat 2021, 08:58:03 »
GS maçında oynar mı tartışmaları olan Gustavo neredeyse ay olacak hala yok!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1868 : 25 Şubat 2021, 09:37:05 »
Denizli'de kaybedilen şampiyonluk maçı dünyanın hiçbir yerinde oynanmazdı. Ciddi anlamda operasyon çekildiğini biliyoruz, bu açıdan bakarsak ben o dönemde de Daum'la devam edilmesi gerektiğini düşünüyordum, ki çok farklı noktada olabilirdik. İkinci dönemdeki Trabzon maçı normal şartlarda 20-1 falan biterdi sanırım, ben öyle bir basiret tutulmasını başka herhangi bir maçta hatırlamıyorum. Bahane olsun diye demiyorum ama Ertuğrul'un Bursa'sı için de epey kolaylık sağlanmıştı. Ama sonuç olarak bir travma yaşandı, bunu da kabul ediyorum.

Ben kişisel olarak Daum'u beğenen ve iki gidişinde de yollanış şeklini doğru bulmayan biriyim. Şu an getireceği hava ve kendi doğrularını uygulamasıyla Erol Bulut'tan kat be kat daha iyi hocalık yapar. Teknik adamlıktan uzak kalsa da, futbolu halen yakından takip ediyor, sanırım seminerlere falan da aktif olarak katılıyor.

Daum, 67 yaşında sonuçta ver 3 yıllık kontratı yanında da Alex'i mi getirirsin ya da başka birini mi bilmem, yavaş yavaş o kişiyi de ısındırırsın.

O sene kendi sahamızda 2-0 dan Bursaya maç vermiştik....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1869 : 25 Şubat 2021, 09:37:28 »
Doktor klüp Galatasaraylı seçmeyeçeksin.Yada tarafsız olacak.Besim Bey doktorun rengi olmaz desede klüp takım dinamikleri ayrı.En iyisi yabancı doktor getirmek.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2021, 09:38:06 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1870 : 25 Şubat 2021, 10:07:11 »
Ozan-Sosa-Mesut orta sahasını düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Puding kıvamında orta saha yeminle. Bu adamlarla dirençli hiçbir takıma karşı ne baskı kurabilirsin ne topu geri alabilirsin. Erol Bulut devreleri yakmıştır Mesut,Pelkas ve İrfan'ı nasıl aynı anda oynatıcam diye. İlerde Thiam-Valencia-Samatta üçlüsünden biri. Orta sahada Gustavo-Ozan-Pelkas-İrfan-Mesut yapar büyük ihtimalle.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1871 : 25 Şubat 2021, 14:32:17 »
Tom Abi dr yapacağı bir şey yok alanında en iyi kişilermiş bunlar gs çalıştı diye gsli mi olacak ithamlar doğru değil

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1872 : 25 Şubat 2021, 14:35:17 »
Ozan-Sosa-Mesut orta sahasını düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Puding kıvamında orta saha yeminle. Bu adamlarla dirençli hiçbir takıma karşı ne baskı kurabilirsin ne topu geri alabilirsin. Erol Bulut devreleri yakmıştır Mesut,Pelkas ve İrfan'ı nasıl aynı anda oynatıcam diye. İlerde Thiam-Valencia-Samatta üçlüsünden biri. Orta sahada Gustavo-Ozan-Pelkas-İrfan-Mesut yapar büyük ihtimalle.
Direnç yok ve direnç koyan 2.adam olan Ozan kesilmesi planlanıyor diyor hem Onur Tuğrul hem de Fatih Demirkol

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1873 : 25 Şubat 2021, 15:23:58 »
Direnç yok ve direnç koyan 2.adam olan Ozan kesilmesi planlanıyor diyor hem Onur Tuğrul hem de Fatih Demirkol

Ozan kara listede zaten. Faturanın ilk kesileceği adamlardan hiç şaşmaz. Çok yük bindi son zamanlarda hele bir de Gustavo olmayınca iyice perti çıktı.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1874 : 25 Şubat 2021, 15:28:16 »
Ah ah 9da 8 dönemi takım oturmuştu. Omurga Gustavo-Ozan-Pelkas taş gibi. Valencia sakatlıktan zımba gibi dönmüştü,Sinan ve Thiam çok formdaydı. Sonra peş peşe sakatlıklar darman duman etti. Takımın en baba 2 adamı Gustavo-Pelkas sakatlandı. Sinan ritim bulmuştu sakatlandı. Şansta olacak biraz.

« Son Düzenleme: 25 Şubat 2021, 15:29:29 Gönderen: Zoltan Gera »