daumla güzel günler geçirdik ama ikide sağlam travma yaşadık; kaldı ki bizden ayrıldıktan sonraki kariyeri de iyi değil. üstelik uzun zamandır da boşta. bilemiyorum, olmasa daha iyi sanki.
Denizli'de kaybedilen şampiyonluk maçı dünyanın hiçbir yerinde oynanmazdı. Ciddi anlamda operasyon çekildiğini biliyoruz, bu açıdan bakarsak ben o dönemde de Daum'la devam edilmesi gerektiğini düşünüyordum, ki çok farklı noktada olabilirdik. İkinci dönemdeki Trabzon maçı normal şartlarda 20-1 falan biterdi sanırım, ben öyle bir basiret tutulmasını başka herhangi bir maçta hatırlamıyorum. Bahane olsun diye demiyorum ama Ertuğrul'un Bursa'sı için de epey kolaylık sağlanmıştı. Ama sonuç olarak bir travma yaşandı, bunu da kabul ediyorum.
Ben kişisel olarak Daum'u beğenen ve iki gidişinde de yollanış şeklini doğru bulmayan biriyim. Şu an getireceği hava ve kendi doğrularını uygulamasıyla Erol Bulut'tan kat be kat daha iyi hocalık yapar. Teknik adamlıktan uzak kalsa da, futbolu halen yakından takip ediyor, sanırım seminerlere falan da aktif olarak katılıyor.
Daum, 67 yaşında sonuçta ver 3 yıllık kontratı yanında da Alex'i mi getirirsin ya da başka birini mi bilmem, yavaş yavaş o kişiyi de ısındırırsın.