Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372388 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1980 : 02 Mart 2021, 18:22:42 »

:))))

Neden bilmiyorum ama futbol takımı beni aşırı derecede kötümser yaptı. Sanırım sene başında oluşturduğumuz beklentinin bir anda en gıcık kaptığımız rakip lehine bozulması yol açtı buna.

Bence Trabzonspor maçında iyiydik zira rakibin kalecisi maçta yıldızlaştı. Pelkas o golü atmasa, Uğurcan maçın adamı olurdu. Yani bizimkiler son vuruştaki beceriksiz olmasaydı, rahat bir maç geçirirdik. Yanlışlarını eleştirdik lakin bu maç özelinde hocanın hakkını da vermek lazım. Maçtan önce kadro ilan edildiğinde "eyvah, kaybettik" diyen çoktu. Maçtaki değişiklikleri de doğruydu.

Bu galibiyetle GS ve Göztepe mağlubiyetlerini telafi etmiş olmadık tabi. BJK maçına muhakkak kayıpsız gitmek lazım, ilk maçı kabettiğimiz için üstüne derbiyi de kazanmak şart.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1981 : 02 Mart 2021, 18:35:31 »
Bence Trabzonspor maçında iyiydik zira rakibin kalecisi maçta yıldızlaştı. Pelkas o golü atmasa, Uğurcan maçın adamı olurdu. Yani bizimkiler son vuruştaki beceriksiz olmasaydı, rahat bir maç geçirirdik. Yanlışlarını eleştirdik lakin bu maç özelinde hocanın hakkını da vermek lazım. Maçtan önce kadro ilan edildiğinde "eyvah, kaybettik" diyen çoktu. Maçtaki değişiklikleri de doğruydu.

Bu galibiyetle GS ve Göztepe mağlubiyetlerini telafi etmiş olmadık tabi. BJK maçına muhakkak kayıpsız gitmek lazım, ilk maçı kabettiğimiz için üstüne derbiyi de kazanmak şart.

Avrupaya herhangibi kupaya iştirak etmeyeli baya oldu.En azından Uefa kupasına katılmayı garantiledik.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1982 : 02 Mart 2021, 20:04:38 »

Avrupaya herhangibi kupaya iştirak etmeyeli baya oldu.En azından Uefa kupasına katılmayı garantiledik.

Avrupa Ligi'ni kastediyorsan bu sene kontenjan 1'e düştü, onu da kupa şampiyonu kullanacak.
Üç ya da dördüncü olursak yeni kupaya yani Konferans Kupası'na gideceğiz. Onun için de en az iki ön eleme turu geçmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1983 : 02 Mart 2021, 20:26:00 »
Avrupa Ligi'ni kastediyorsan bu sene kontenjan 1'e düştü, onu da kupa şampiyonu kullanacak.
Üç ya da dördüncü olursak yeni kupaya yani Konferans Kupası'na gideceğiz. Onun için de en az iki ön eleme turu geçmemiz gerekiyor.

Son dönemlere bakınca puanları hangi takımların düşürdüğü belli.Neyse kupalara katılalım da.Bizi bitirmek için türk futbolunu bitirdiler.Katılalım birine.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1984 : 02 Mart 2021, 20:30:18 »
Hayatım boyunca gördüğüm en kalitesiz, en sikik süper lig. GS son 8 maçını kazanmış, bjk son 8de trabzonu saymıyorum çünkü aralarındaki maçlarda illaki birisi kaybedecek, tek beraberlik almış ve son 15te 12 yapıyor, Trabzon bile 7 maç üst üste kazandiktan sonra 8.de bize yenildi. Geleni yeniyorlar, gideni yeniyorlar, hep yeniyorlar, AMK evlatlarinin maclarinda zerre heyecan duymuyorum çünkü biliyorum ki puan kaybetme ihtimalleri yok, nasılsa kazanırlar. GS mesela ikinci yarı full gidiyor. Acaba 19da 19 yapıp rekoru mu kırmayı koydular kafalarına. Boylesine orospu takımların olduğu ligde yaparlar mı yaparlar.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2021, 20:30:53 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1985 : 02 Mart 2021, 20:57:57 »
Hayatım boyunca gördüğüm en kalitesiz, en sikik süper lig. GS son 8 maçını kazanmış, bjk son 8de trabzonu saymıyorum çünkü aralarındaki maçlarda illaki birisi kaybedecek, tek beraberlik almış ve son 15te 12 yapıyor, Trabzon bile 7 maç üst üste kazandiktan sonra 8.de bize yenildi. Geleni yeniyorlar, gideni yeniyorlar, hep yeniyorlar, AMK evlatlarinin maclarinda zerre heyecan duymuyorum çünkü biliyorum ki puan kaybetme ihtimalleri yok, nasılsa kazanırlar. GS mesela ikinci yarı full gidiyor. Acaba 19da 19 yapıp rekoru mu kırmayı koydular kafalarına. Boylesine orospu takımların olduğu ligde yaparlar mı yaparlar.

Biz centilmence oynayıp kazanmaya çalışacağız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1986 : 02 Mart 2021, 21:00:40 »

Biz centilmence oynayıp kazanmaya çalışacağız.
Hayırlı işler, kolay gelsin

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1987 : 02 Mart 2021, 21:08:55 »
Hayırlı işler, kolay gelsin

Bu arada biz kendi ligimizi yerden yere vuruyoruz da çok övülen premirer lig çok mu iyi.City 18'de 18 bence rezalet.Yani diğer takımlar kötü demek klopplu Liverpool dahil.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1988 : 02 Mart 2021, 21:12:35 »

Bu arada biz kendi ligimizi yerden yere vuruyoruz da çok övülen premirer lig çok mu iyi.City 18'de 18 bence rezalet.Yani diğer takımlar kötü demek klopplu Liverpool dahil.
Rezalet dediğin ligin ikinci lig topcusunu getirip ilk 11e koyuyorsun sen. City bir maç yapsın bakalım şu ortalığı kasıp kavuran GS yada bjk ile. O zaman görürüm ben onlarin gotunu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1989 : 02 Mart 2021, 21:15:37 »
Rezalet dediğin ligin ikinci lig topcusunu getirip ilk 11e koyuyorsun sen. City bir maç yapsın bakalım şu ortalığı kasıp kavuran GS yada bjk ile. O zaman görürüm ben onlarin gotunu.

Abartı övgü var a güzel lig delikanlı ama ordada bunu yayıncı kuruluş istemez. Bence bizim ligde yarış var iyi kötü tabi tempolu oynuyorlar.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1990 : 02 Mart 2021, 21:32:02 »
City istesin ligteki herhangi takıma 45 dakikada 4 tane gol atar.

Aradaki kalite farkı çok çok çok büyük.
Yani senin övüp bitiremediğin,uzay takımı BJK daha sezon başında PAOK’a 4 yiyip elenmişti.

Aradaki fark çok ciddi olduğu için bence konuşmaya bile gerek yok.
Ha City bu Ligte 19 maçta 80 gol atıp,19/19’da yapabilirdi.Lig kalitesiz,takımlar bazı takımlara yatmayı huy edinmişler ve tek mücadele ettikleri takımda belli.
Şu iğrenç ligten tiksiniyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1991 : 02 Mart 2021, 21:51:45 »

18/18 yaparken arsenal liverpool chelsea tottenham manu gibi takımları yenerek yapmış nasıl rezalet bu görende yeni malatya kayseri yenerek yaptı sanacak herkesin herkesi yendiği ligde müthiş iş
« Son Düzenleme: 02 Mart 2021, 21:56:12 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1992 : 02 Mart 2021, 21:54:54 »
18/18 yaparken arsenal liverpool chelsea tottenham manu gibi takımları yenerek yapmış nasıl rezalet bu görende yeni malatya kayseri yenerek yaptı sanacak

😂😂😂

Arsenal’daki tek futbolcunun değeri belkide bizim ligteki 4-5 takımın piyasa değeri.Ve çoğu maçı ezerek kazanıyorlar.
GS,BJK ya da bizi kasarlarsa 5-6 atıp geri gönderirler.O da muhtemelen bir yerden sonra acırlar.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1993 : 02 Mart 2021, 22:01:47 »
😂😂😂

Arsenal’daki tek futbolcunun değeri belkide bizim ligteki 4-5 takımın piyasa değeri.Ve çoğu maçı ezerek kazanıyorlar.
GS,BJK ya da bizi kasarlarsa 5-6 atıp geri gönderirler.O da muhtemelen bir yerden sonra acırlar.
Bizim lig kalitesizdi üstüne düşen takımları pandemi ayağına tuttular onlarda akıllanmadı kalitesiz kadrolarla başladılar gene aynıları düşecek, Gençler bugün 10kişilik takımdan 2 gol falan yiyor ligde iyi bir şey yok zeminler rezil halde müstehak bu lige bu kadar para veren yayıncı kuruluşta aptal avrupanın en büyük 5.6. ligi diyorlar birde

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1994 : 03 Mart 2021, 10:12:26 »
Bjk ve Gs o kadar çok kazanıyorki birbirleriyle oynasalar ikisi de sahadan 3 puanla ayrılacakmış gibi geliyor artık. Gerçi ikisinin de bizden 1'er galibiyet fazlası var. Bu akşam Gs puan kaybetsin 3 maçtır kötü sinyal veriyolar bu sefer şansları yaver gitmez inşallah.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2021, 10:13:57 Gönderen: Zoltan Gera »